1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Selçuk İnan

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Ne 18'i? 5 gol atti bu sezon free-kick'den dunya'da bu kadar istikrarli ve basarili bir sekilde free-kick kullanan ve bu kadar gol atan kac tane oyuncu var su anda? Free-kick dunyanin her yerinde free-kicktir Turk diye rakam veririken temkinli davranmanin bir anlami yok. Rahat 19 alir ve 20'ye de adaydir.

Ayrica artik kimse gelip de Selcuk sadece iyi bir takim oyuncusu sacmaligi zirvalamasin bu adam su anda yer yuzunde Mesut Ozil'den sonra acik ara en iyi Turk oyuncudur. Arda Turan falan hikaye. Arda ofansif bir kanat oyuncusu ve forvet arkasi olarka hic bu tur istatistiklere ulasdimi bu ulkede? Selcuk'un merkez orta saha, cift yonlu onyuncu olarak elde ettigi istatistiklere bir bakin. Dunya'da box to box tanimina gercekten uyan ender oyuncu orneklerinden biri, tek eksigi agir olmasi ve top surme yeteneginin olmayisi yoksa bugun kendisini Real Madrid'de izlerdik. Cok cok ozel bir oyuncu Selcuk.
    Evet Ronaldo'dan iyi çekiyor frikikleri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Evet Ronaldo'dan iyi çekiyor frikikleri
    biz ronaldodan iyi cekiyor demedik kendi kendine gelin guvey olma

19-20 abarti olur bence 16-17 ideal olur selcuk icin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    biz ronaldodan iyi cekiyor demedik kendi kendine gelin guvey olma

19-20 abarti olur bence 16-17 ideal olur selcuk icin
    Ben sen diyorsun demedim zaten. Arkadaş 19-20 olsun demiş. Bende ona cevap olarak söyledim.

Mesaj Yetkileri