1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Selçuk İnan

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

anladım o zaman 20 olsun vurduğu her top gol olsun

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Ben böyle birşey demedim, 15-16 olsun idealdir dedim hatta üst mesajımda ama 15'de kalması için öne sürdüğünüz neden çok saçma. Alex de 35 metreden frikikden gol atamıyor neden 18 öyleyse bende böyle diyebilirim mantığınıza göre...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

20 olunca da her vurduğu gol olmuyor merak etmeyin. Selçuk'a ben 19 verdiğimde sezonda 5-6 gol atmıştı. Şu an ki değerinde 2-3 gol atıyor diğerleri dağlara taşlara Selçuk'un daha dağlara taşlara vurduğunu görmedim.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Bu yorumun ardından konuşmana gerek bile yok. Şimdi 20 olunca vurduğu her top gol mü oluyor? Alex 18 frikiği bu sene kaç frikik golü var ? Selçuğun ise 15 bu sene kaç frikik golü var ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Free Kick Taking - Frikik Kullanma
    Bir futbolcunun frikikleri ne kadar iyi kullanabildiğini gösterir. Bu özelliği yüksek olan futbolcular frikik pozisyonlarını daha isabetli kullanırlar.
    Arkadaş yazmış.

Bu konuya Alex'in frikikleri dahil edilmemeli bence. Alex'e yapılan bir saygısızlık olur. Korkuyorum Selçuk 2-3 gol daha atsa Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi frikikçi diyeceksiniz diye.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Arkadaş yazmış.

Bu konuya Alex'in frikikleri dahil edilmemeli bence. Alex'e yapılan bir saygısızlık olur. Korkuyorum Selçuk 2-3 gol daha atsa Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi frikikçi diyeceksiniz diye.
    Aslında benimde yanlış düşündüğüm bir şey var. Orada isabetli demiş. Bu ortalara da girerse elbette Alex 18 normal ama Selçuk 15 az Selçuk'un da 17-18 olması lazım.

Mesaj Yetkileri