Ben okula servisle gidip geliyordum. 3.sınıfa gidiyordum. Arkada abilerle oturuyodum. Her neyse böyle abiler CM falan bahsediyolardı. Yok süper oyun şöyle yaptım böyle yaptım Bende dedim Yiğit abi şu cm yi bana verebilirmisin bir bakacağım. Dedi o fifaya benzemez. Karışık bir oyun Yerlerini ezberleyemessin ingilizcen yetmez falan. Bende dedim olsun sen ver yinede İşte 2000-2001 sezonuydu o zaman ama bana 98-99 verdi. Bundan başla dedi. İşte bende yükledim. Tabi tahmin edebilceğiniz gibi oynayamadım Neyse 4.sınıfa başladık ben oyunu sildim sanıyorum ama halbuki kayıtlıymış pcde. Birgün bizim üst kat komşusu bize geldi. İşte dedi sende CM varmış hadi oynayalım. Oynadık işte öyle. Ama tam zevkini alamıyorduk. Sonuçta ingilizce. Neyse sonra gittik 2001-2002 yi aldık. Onada şansımıza %90 türkçe yama çıkmış Hangi siteydi bilmiyorum. Burasıda olabilir. Bize CD ci bir abi vermişti. Açtık ve oynadık Yani 5 senedir CM/FM oynuyorum Biraz uzun oldu ama eski anılar depreşince insanın yazdıkça yazası geliyor