Görkem Abi antremanlı mı gittin tavlaya amcam faktörüyle.![]()
Görkem Abi antremanlı mı gittin tavlaya amcam faktörüyle.![]()
O zaman da sıcak basarSenin gelmen hava şartları ile doğrudan alakalı bizde.
FM Gazetesi
Büyük ihtimalle okul sebebiyle seneye Çin'deyim.Okullar kapanmadan önce buluşsak güzel olur bence.Ne dersiniz?![]()
So what?
Saike
çindemisin nabacan ordaya yeterince kalabalık zaten![]()
Sen gelme zaten.
@Salvio
Okuyom ben yuaa.![]()
So what?
Saike
Haziran 9-10 civarına filan denk getirin geleyim bende![]()
eto'o bitmiş.
1 Haziran'da dönem bitiyor , İstanbul'a dönüyorum. O tarihten sonra olursa kesin gelirim . Ayrıca bizim Galatasaray derbisi zamanına gelirse yine gelirim maç için gelicem çünkü .Sanırım 13 Mayıs falan .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fb-Gs maçında bende istanbulayım. Yani 12-13'ünde.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
12-13'ü gibi yapabiliriz o zaman.
So what?
Saike
Hadi liste oluşturalım o zaman
1- Nedvedmania
2- GeNç KaRTaL
3- futureless
4-
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cumartesi olur ise geçen sefer ki ben de katılabilirim uygun olur ise.
Bence de Cumartesi olsun. Çünkü Pazar günü hem Anneler Günü hem de abimin gelin adayıyla tanışacağım![]()
Cumartesi olabilir evet.Yok mu artıran?![]()
So what?
Saike
burada olursam gelirim ben de. sınav sonuçlarına bağlı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bende gelirdim ama 12-13'ü Sakarya'da olacağım ne yazık ki. Diğer hafta sonu yapmayı teklif etsem...?
FM Gazetesi
Dikkat edin de kavga falan cikmasin, forumun son zamanlardaki hali malum![]()
So what?
Saike
Ben geçen buluşmada Şemsi'yi ilk gördüğümde sanki her gün görüşüyormuşum gibi hissettim çok tuhaftı![]()
FM Gazetesi
Belki ben de gelebilirim o haftasonu.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bana hafta fark etmez cumartesi olur ve müsait olursam akşam üzeri katılırım her türlü.![]()
Listeye ekleyin beni de cumartesi günü için. Çok geç saat olmadığı sürece her yer uyar bana![]()
Gençler son durum ne oldu şimdi? Bu hafta mı yapıyoruz yoksa gelecek hafta mı? Ben bu hafta gelemiyorum, eğer diğer gelenler için farketmezse haftaya yapalım. Ama müsait olamayanlar varsa siz yapın buluşmayı ben başka bir sefere gelirim artık :]
FM Gazetesi
Ben sadece bu hafta sonu İstanbuldayım.