Başarılar dilerim.
Başarılar![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hazırlık Maçları:
2011/2012 Sezonu Transfer Geçmişi:
- Mehmet Topal
Valencia takımında yaşadığı problemler nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Mehmet Topuz ile € 3.700.000 karşılığında anlaşılmıştır. Transferin hayırlı olmasını dileriz.
- Mehmet Topçu
A2 takımımızda yer alan Mehmet Topçu'yu Kasımpaşa'ya € 12.000 karşılığında satmış bulunmaktayız. Transferin hayırlı olmasını dileriz.
Topuz,Topal karışmışÇok iyi transfer
Hadi bakalım hayırlı olsun, başarılar
...
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta [ Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe ]
- Arena'da oynanmasına rağmen maç tamamen bizim elimizdeydi. Başlangıç güzel, ama önemli olan bunu devam ettirmek.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta [ Fenerbahçe 0 - 0 Antalyaspor ]
- Stoch, bu maçta çok gereksiz şutlar attı. Bunun sonucunda kaleyle alakası olmayan ve saçma sapan sonlanan ataklar gördük.
- Saçma sapan bir puan kaybı yaşadık bu maçta. Umarım bu tür maçlardan almamız gereken puanlara muhtaç kalmayız.
Eğer böyle devam ederse Stoch yaratıcılık kısıtlamasına gidebilirsin belki.Yada oyuncu talimatlarından biraz daha paslı oynaması ayarlanabilir.Heba olmaz ataklar.Şimdiden başarılar![]()
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta [ Bursaspor 1 - 2 Fenerbahçe ]
- İlk yarıda çok kötü bir oyun oynadık ve sadece kornerden 3 net gol pozisyonu verdik, zaten bunlardan birisi de gol oldu. Ancak ikinci yarıya daha iyi bir görüntü çizerek başladık ve hak ettiğimiz maçı kazandık.
- Alex, geceye damgasını vuran isim oldu. Emektar kaptan 2 golün de asistini yaparak büyük bir katkıda bulundu.
John Fleck ve Tolga Ciğerci yi kiralasaydin 2 yıllığına .
İlerleyen yıllarda gençleşen bir kadro kuracağız ve bunların arasında Mehmet Topal gibi tecrübeli bir ismin olması iyi olacak. John Fleck zaten gündemimizde. Onu devre arasından itibaren 2 yıllığına kiralayabiliriz. Alex'in sezon sonu futbolu bırakmasını istiyorum açıkçası. Onu hiçbir halükarda satmayacağım.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta [ Fenerbahçe 2 - 0 Gaziantepspor ]
- Maçın tek hakiminin biz olduğunu söyleyebilirim. Geçen haftaki kötü performansı unutturduğumuza inanıyorum.
- Maça 82. dakikada giren Dia, 5 dakika sonra orta sahadan aldığı topu ceza sahasına kadar taşıyıp kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak Dia'nın şutu direğe takıldı.
- Alex'e maçtan önce verdiğim moral çok işe yaradı.
ilk sezon bitince Thiago Neves'in sözleşmesi bitiyor Free al
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta [ Kayserispor 1 - 4 Fenerbahçe ]
- İlk yarıdaki etkili oyunumuzu ikinci yarıda da sürdürmemize rağmen gol yollarında daha şanssızdık.
- Joseph Yobo kornerden gelen ortalarda sayısız gol kaçırdı.
- Moussa Sow Fenerbahçe'deki ilk sezonunda 5. haftada golle tanıştı. Böylece 4 haftadır tuttuğu gol orucunu bozmuş oldu.
Puan Durumu
- Sivasspor'un son haftada gelen mağlubiyeti ile birlikte beklediğimiz pozisyona yükseldik. Sıradaki amacımız liderlik koltuğundan inmemek...
Oyuncu İstatistikleri
- Moussa Sow, takıma alışma sürecinde henüz istediğimiz formuna ulaşamadı. Ancak Kayserispor maçında beklenen patlamayı yaptı ve 2 gol attı.
- Forvetlerin gol yollarında sıkıntı yaşamasına rağmen kenar oyuncuların verdiği katkıyla 5 haftada 10 gol attık. Bu süreçte kalemizde gördüğümüz gol sayısı ise 5.
hangi sisitemle oynuyorsun acaba?
Last edited by ardaskoc : 17.Mayıs.2012 at 17:20
Trabzonspor maçından sonra basın toplantısına girerken bilgisayar bir anda kapandı, nedenini anlayamadım. Maalesef 3-2'lik galibiyet gitti sanırım... Oyunu açınca net bilgi söyleyeceğim.
Hava durumunda ''Ahmek Islatan'' diye bir şey yazıyor. O nedir?![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Hahaha, 2 kere daha görmüştüm bunu.Ben de bilmiyorum kardeşim.
![]()
Evet, Trabzonspor maçından önce almışım en son kaydı, dolayısıyla o maçı bir kere daha yapmak durumundayız..