gO.Ogle sağolsunorjinali burada. Ben üzerinde biraz oynama yapıp boyutunu küçülttüm.
Teşekkür ederim, ufak ufak başlamanın zamanı geldi.
Kadro gayet güzel, her mevki için en az 2 alternatif mevcut. Rezerv kadroda da genç ve takım içinde kullanabileceğim oyuncular var, bu nedenle kiralık oyuncuları kadromda düşünmüyorum, maaş bütçesini de düşünerek. Sonuç olarak Edu ve Bebe ile sözleşmeleri feshettim, takımlarına geri dönecekler. Sidnei için Ersan'ı bekleme kararı aldım. Ara transfer döneminde düşüncem netleşecek onunla ilgili.
Teknik ekipte de bazı değişiklikler olacak ilerleyen günlerde. İlk olarak kaleci antrenörleri dikkatimi çekti. 4 kaleci antrenörü mevcut takımda. Mete Bozkurt ile yollarımızı ayırıyoruz. Duruma göre yine giden-gelen antrenörler olabilir.
Kadromuz yapısı itibariyle 4-5-1'e çok uygun, ilk tercihim bu yönde olacak. 4-4-2'de gerekli gördüğümde uygulayabileceğim bir diziliş.
Antrenman konusunda biraz dış destek olacakFurious Training isimli bir antrenman programı var, SIgames forumlarından edindiğim. Tabii ki oyuncuların durumuna göre ufak dokunuşlarım olacak bu konuda
Şimdilik bu kadar, sanırım gelecek yazım teknik ekip ve hazırlık dönemimiz ile ilgili olacakşimdilik hoşça kalın.

orjinali