1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: En Kötü Günümüz Bugünse, Bugün de Fenerbahçe! [1. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Hahaha, 2 kere daha görmüştüm bunu. Ben de bilmiyorum kardeşim.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta [ Trabzonspor 0 - 5 Fenerbahçe ]

- Her zamanki etkili pas trafiğimizi gerçekleştiremesek de bulduğumuz pozisyonları ve kornerleri iyi değerlendirerek tarihi bir galibiyet aldık.
    - Emre Belözoğlu 2 golün asistini yaparak maçın adamı seçildi.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta [ İstanbul Büyükşehir Belediyespor 1 - 4 Fenerbahçe ]

- Zaman zaman kötü oynadığımız, ancak genele bakılırsa iyi bir oyun sergilediğimiz maçı farklı kazanarak moral depoladık. Maç fazlasıyla en yakın takipçimiz Galatasaray'ın 4 puan önünde lider konumda bulunuyoruz.
    - Issiar Dia, bugün 2 net gol kaçırarak saç baş yoldurttu.
    - Alex'in 4 golün de oluşumunda etkisi vardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta [ Fenerbahçe 4 - 1 Eskişehirspor ]

- İlk on birde 3 değişiklikle maça başladım. Sezon başındandır sözleşmesini feshetmeye çalıştığımız Bilica'yı ve dinlendirmek istediğim Moussa Sow'un yerine Semih'i, rotasyon için Mehmet Topal'ın yerine Cristian'ı on bir kişilik kadroya aldım. Bilica her zamanki kötü performansını sergilese de Semih'in performansı oldukça etkileyiciydi.
    - Maça kötü başlasak da ilk yarım saati atlattıktan sonra kendimize geldik ve maça ortak, zamanla da maçın tek hakimi olduk. Farklı galibiyetlerimize bir yenisini daha eklemiş olduk.
    - Maçın adamı sezon başındandır en etkili oyununu sergileyen Reto Ziegler oldu. (9.0)

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta [ Fenerbahçe 2 - 0 Mersin İdman Yurdu ]

- Bu maçta da rotasyona giderek, sağ bekte Orhan'ı, sağ kanatta Mehmet Topuz'u, sol kanatta Caner'i, orta sahada Selçuk'u sahaya sürdüm. Bu oyuncular da as kadromuzu aratmadı ve onlar kadar iyi oynayarak rahat bir galibiyet daha aldık. 10 haftadır mağlubiyet görmüyoruz.
    - Issiar Dia'nın yerine oynattığım Mehmet Topuz, kendini gösterdi ve maçın adamı seçildi.

Puan Durumu

- Güzel bir konumda bulunuyoruz. Amacımız Süper Final'e kadar en yakın takipçimizle aramızdaki farkı açabildiğimiz kadar açmak.

Oyuncu İstatistikleri

- Moussa Sow ilk 4 haftada gol atamadığı için şimdilik gol krallığının biraz gerisinde kalmış durumda ancak gün geçtikçe artan formuyla onun gol kralı olacağına yürekten inanıyorum.
    - Alex, belki de Fenerbahçe'deki son senesinde ilk on haftada güzel bir performans sergiledi. Brezilyalı futbolcu çıktığı 10 maçta 7 asist yaptı ve bu alanda lider konumda bulunuyor. Alex aynı zamanda 4 gol de atarak takımına büyük bir katkıda bulundu.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

- Devre arası için pek de sürpriz olmayan bir isimle anlaşmaya vardık. Geldiğinde önemli oyuncularımdan birisi olacak ve iki as oyuncumun birinden vazgeçmek zorunda kalacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta [ Fenerbahçe 0 - 1 Karabükspor ]

- Evimizdeki ve ligdeki galibiyet serimizi sonlandırdık. Bu mağlubiyet bize iyi bir ders olsun.
    - Maçları kazanmak için takım oyunu çok önemli, ama bugün Dia'nın harcadığı sayısız pozisyon nedeniyle maçı kaybettiğimizi söyleyebilirim. Eğer devre arasında taliplisi çıkarsa Dia'yı satmayı düşünüyorum. Genele bakıldığında iyi bir sezon geçirse de, bencil oyunculara takımda yer vermek istemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta [ Samsunspor 0 - 0 Fenerbahçe ]

- İlk yarının sonlarına doğru Moussa Sow ve Miroslav Stoch ile net gol şanslarını harcadık. İkinci yarının ortalarında ise Mehmet Topuz ve son dakikada da Issiar Dia bomboş durumda topu filelerle buluşturamadı.
    - Aynı puanda bulunan rakibimiz Galatasaray da Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Bu durumda ikili averajdan dolayı biz lideriz.
    - Serdar Kesimal gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü.

Mesaj Yetkileri