-
Taktiği Eintracht Frankfurt ile deniyorum,transfer yapmadan sezona devam ediyorum.
Kısaca özetlemek gerekirse: tam aklımda oynatmak istediğim taktik buydu,forvette Gekas bu taktiğe inanılmaz oturdu,atıyorda atıyor.Taktiğin en önemli yeri bekler,kesinlike defansif özellikleri ön planda olmalı,hücumcu bekleri oynatınca bütün defans çöktü neredeyse.Ümit Korkmaz ve Hleb çok iyi katkı veriyor kanatlarda,ortasaha'da Caio ile başlamıştım sezona ama Rode ve Schwegler çok daha iyi ikili bu taktik için,dm olarak da Lehmann müthiş oynuyor.Defans hattı hiç bir zaman tek hatta yakalanmıyor
Taktiğin beğenmediğim yönleri ise paslaşma mevzusu ben biraz daha paslı oyunu seviyorum ama onu istediğim zaman takım kısır bir döngü içine giriyor,bir de hücumda korner hariç duran top kullanırken geri dönüşlerde hızlı adamlara karşı sıkıntı olabiliyor.
Şu ana kadar tüm FM serilerinde paslaşma temposu hariç tam benim sistemim diyebilirim,Fraknfurt ile çok iyi bir çizgi yakaladım ve Bundesliga yolunda emin adımlar ile gidiyorum.
Mesaj Yetkileri