-
Son Dakika: Eskişehirspor Yönetimi DOĞUKAN TAŞKINLAR'la anlaştı. 2010-2011 sezonu ardından patlayan şike olaylarının ardından Bülent Uygun ile yollarını ayıran Eskişehirspor Doğukan Taşkınlar ile el sıkıştı.

AA: Kırmızı Şimşeklerin Yeni Teknik Direktörü Doğukan Taşkınlar '' Bu şehri çok iyi tanıyorum, burada doğdum, burada doydum, 1965 ruhunu çok iyi biliyorum, Eskişehirspor'un mazisi ile büyüdüm. 1965 ruhuna tekrar dönüp Eskişehirspor'un kendi Altın Çağında yarım kalan hesabı kapatacağız.''diye konuştu.

Basın toplantısında Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Taşkınlar ' Ben buraya geçici bir isim olmak için gelmedim, Kısa ve Uzun vadeli hedeflerimiz var. Eskişehirspor büyük bir mazisi olan bir kulüp, taraftarlarımızla kenetlenip önümüzdeki sezonu iyi bir şekilde tamamlayacağız. Hedefimiz tabiki Avrupa Kupalarına katılmak olacaktır. Ve bundan hiç kimsenin şüphesi olamamlıdır' dedi.
Türkiye'nin Futbola Bakışını Eskişehir'den Değiştireceğiz:
Taşkınlar skora göre yorum yapma alışkanlığının Türk Futbolunun gelişmesinin önünde en büyük engel olduğunu belirtti. Eskişehir'in bir futbol kenti olduğunu söylemesinin ardından, Futbolu eğlenceli kılıp, göze hoş gelen oyunun skordan daha önemli olduğunu oynattığı futbolla kanıtlayacağını ev Eskişehir Halkının bu anlayışa sahip çıkacağına inandığını vurguladı.
Bu şehirden, adından söz ettirecek topçuların çıkma vakti geldi:
Altyapının önemli olduğunu vurgulamanın, söylemenin bir anlam ifade etmediğini, bunun için faaliyete geçilmesinin önemli olduğunu ve Eskişehirspor'un başında bulunduğu sürece Altyapı için gerekli koçların teknik kadroya alınacağını ve gerekli tesislerin kurulacağını söyleyen Taşkınlar ' Alper Potuk gibi önemli isimlerin yetişdiğine hepiniz şahit olacaksınız' sözleriyle iddialı konuştu.
Last edited by dogukantaskinla : 22.Mayıs.2012 at 06:58
Mesaj Yetkileri