Bu yıl tabuları yıkıldı, Bence İngiltere Penaltı atışlarında galip gelip kupayı alır..
Bu yıl tabuları yıkıldı, Bence İngiltere Penaltı atışlarında galip gelip kupayı alır..
İngiltere'den bir sürpriz bekliyorum olmazsa Almanya bu kupayı kazanır.
Almanya bu turnuvanın en tecrübeli takımıdır. Şimdiye kadar izlediğim turnuvaların tamamında Yarı Final - Final yaptılar. Bir tek EURO 2008'de gruptan çıkamamıştı. Hatta İspanyadan da tecrübeli bir takım. İspanya'nın son turnuvalarda başarısının temel sebebi herkes tarafından bilinen Barcelona'nın oyun sistemidir. En çok Milli takıma yaradı. Öncesinde katıldığı turnuvalarda dökülen bir İspanya vardı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Evet 2004'tü Çek Cumhuriyeti grupta fırtına gibi esmişti Baros her maçta gol atmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam.Almanya Letonya'yı bile yenemeyerek grup aşamasında elenmişti.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Almanya çok genç takım olduğu için tecrübesiz dedim.Bir Almanya'nın aday kadrosuna bakmayı deneyin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İskelet aynı. Sadece bu turnuvada sivrilen genç oyuncular kadroda. Eleme grubu maçlarında da yeni oyuncular yer aldı.
Neuer,Lahm,Mertesacker,Badstuber,Boateng,Khedira,B astian,Müller,Özil,Podolksi,Klose
Almanya'nın 2010 Dünya Kupasında oynadığı maçların tamamında hemen hemen yazdığım ilk 11 ile çıktı. Bu oyuncuların hepsi kadroda ve üstüne yeni oyuncular eklendi. Almanya'nın 2010 Dünya Kupası ve bu şampiyonadaki kadrosunu karşılaştırsak bu turnuvada daha da güçlenmiş bir Almanya var.
Almanya'nın 23 kişilik kadrosu şöyle:
Kaleciler: Manuel Neuer (Bayern Münih), Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)
Savunma: Holger Badstuber (Bayern Münih), Jérôme Boateng (Bayern Münih), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern Münih), Per Mertesacker (Arsenal)
Orta saha: Lars Bender (Bayer Leverkusen), Toni Kroos (Bayern Münih), Thomas Müller (Bayern Münih), Mesut Özil (Real Madrid), Sami Khedira (Real Madrid), Marco Reus (Borussia Mönchengladbach), André Schürrle (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih), Mario Götze (Borussia Dortmund), İlkay Gündoğan (Borussia Dortmund)
Forvet: Miroslav Klose (Lazio), Mario Gomez (Bayern Münih), Lukas Podolski (Köln)
2012'de çok fazla eski şampiyon ve daha önce şampiyonluk kazanmamış takımlar kupa sahibi oldu, bu turnuvada ona vesile olacaktır. Ben İngiltere'nin yıllardır uluslararası platformda ki sessizliğini bu kupa ile bozacağını düşünüyorum.
Gönlüm ise son aylarda sempatimi kazanan Fransız halkı ve ülkesidir.
İtalya'da şike olayı patlak verid yine.Yoksa?
Gönül İrlanda,akıl İspanya diyor![]()
Euro 12 ' nin tüm ülke kadroları için sporx linki :
http://euro2012.sporx.com/iste-euro2...SXHBQ281727SXQ
Euro 12'de ülkemizde forma giyen 9 futbolcu boy gösterecek ( 5'i A Grubu'nda )
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Balotelli: Euro 12 sırasında biri bana muz falan atmaya kalkisirsa onu oldurup hapse girerim.
http://futbol.as.com/futbol/2012/05/...76_511809.html
çek cumhuriyetine verdim oyu hem baros da ordabu gibi turnuvalara katılınca iyi oynuyorlar
GÜNÜN PROGRAMI
19:00Polonya v Yunanistan
21:45Rusya v Çek Cumhuriyeti
![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Açılış maçını Yunanistan kazanır.Diğer maç berabere biter.Tekrar büyük turnuva izlemek zevkli olacakKeşke maç saatleri daha erken olsa.En erken maç 19.00 da başlıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Benim ilk günkü favorilerim Polonya ve Çek Cumhuriyeti. Maçların pek gollü geçeceğini düşünmüyorum ama şu 4 takım arasında atarsa en çok golü Çek'ler atar.
...
Açılış maçını ev sahibi Polonya kazanır en kötü beraberlikle sonuçlanır. Maçların çoğu golsüz geçicektir zaten.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Polonya'da Rusya'da kazanır. Çekleri severim ama Ruslar bu sefer büyük başarılar kazanabilirler.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Polonya kesinlikle yenilmez en kötü berabere.Rusya ise Çek'leri haşat eder.
Polonya alir bu maci, gruptanda en rahat cikacak takim.
Last edited by Bordo61Mavi : 08.Haziran.2012 at 18:54 Reason: Yanlis anons
Rusya kazanır diğer maç 0-0 berabere biter.
birazdan açılış seremonisi başlayacak bakalım ne yapmışlar![]()
1-0 Polonya, buram buram savunma kokan maç...![]()
Stadda muhteşem görüntü var.
Yorumcu kim Hikmet Karaman'mı?Papastapolos![]()
Ulan şu Yunanlarda turnuva kaçırmıyor arkadaş.Baksan kağıt üzerinde bana göre bizim oyuncularımızdan 1-2 gömlek aşşağıdalar.Ama işte napıp edip katılıyorlar.