Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Beşiktaş'ta Joe Barbaro Dönemi

Default Beşiktaş'ta Joe Barbaro Dönemi

Açıklama : Bİr kaç haftadan beri görüştüğümüz İtalyan Joe Barbaro ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.Kendisinin iyi bir menejerlik deneyimi olmamasına rağmen hedefleri ve disiplini bizi başarıya götüreceğine inanıyoruz.Büyük Beşiktaş taraftarının bize güvenmelerini ve bize destek çıkmalarını bekliyoruz.

KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler, sağol

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yeni mesajlarda bir anda "Beşiktaş'ta Joe Barbaro Dönemi" yazısını görünce gerçekte yeni hocamız belli oldu sandım,şok oldum. Hemen çaktım neyseki mevzuyu.Başarılar diliyorum.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yeni mesajlarda bir anda "Beşiktaş'ta Joe Barbaro Dönemi" yazısını görünce gerçekte yeni hocamız belli oldu sandım,şok oldum. Hemen çaktım neyseki mevzuyu.Başarılar diliyorum.
    Teşekkürler Yanlış anlaşılma olmuş olabilir haklısın

• İlk işim taban maaş oranını düşürmek için oyunculara yeni kontrat önermek oldu . Taban fiyat 2.5 milyon euro olarak belirledim.4 oyuncu uymuyordu onlara önerdim fakat kabul etmek istemediler ve oyuncuları satacağız.Bu oyuncular Simao,Q7,Almeida,Guti.

Yeni ekibimle tanıştık ve fikir alışverişi yaptık. Ne istediğimi ne yapacağımı onlara anlattım ve onlarda bana yardımcı olmaya çalışacaklarını söylediler ve çalışmalara başladılar.İlk toplantımızda genel olarak oyuncu önerileri ve taç korner gibi atışları kimlerin kullanacağını kararlaştırdık

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim. Skin karizmatikmiş
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben de ayni sekilde tufaya dustum semsi
    bu arada joe barbaro oyun karakteri mi, ben bilmiyorum da bu ismi

TAKTİK VE TRANSFER HAZIRLIKLARI
    1-TAKTİK

Taktiğimi 4-4-2 olarak belirledim.Katı disiplinli bir oyun oynayıp daha çok takım oyununu ön plana çıkaracak bir sistem hazırladım.Boş kalan mevkiler ise transfer edilecek bölgeler.

2-TRANSFER

Eksik olan mevkilerimiz sağ, sol kanat ve forvet. Bu eksikleri ucuz bir şekilde doldurma çabasındayım.Her mevkiye bir kaç tane oyuncu araştırdım ve listeye koydum.Listemi şu ;

SAĞ KANAT
    Gonzalo Fierro
    Darko Lazovic
    Nauzet Aleman
    Sisi

SOL KANAT
    Thomas Enevoldsen
    Josh Simpson
    Siphiwe Tshabala

Forvet
    Teofilo Gutierez
    Osvaldo

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Başarılar dilerim. Skin karizmatikmiş
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Mafia 2 oyunun karakteri

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yazi stili cok klas, fotolar da oldukca kaliteli. guzel gidiyor sunum, basarilar.

yazi stili cok klas, fotolar da oldukca kaliteli. guzel gidiyor sunum, basarilar.
    Teşekkürler elimden geldiğince güzel bir sunum hazırlamaya çalışıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten şok yaşamamın bir sebebi de Joe Barbaro kim ya diye düşünmemdi.
    So what?
    Saike

ÇETE DAĞILIYOR!!!

Beşiktaş sözleşme yenilemeye yanaşmayan 4 oyuncusuyla yollarını ayırdı.Portekiz çetesinden bir tek Fernandes kalırken mali kriz geçiren Beşiktaş'ta bu gelen para yüzleri güldürdü.
    SİMAO: 5M € >>> ANZHİ
    GUTİ:1.5M € >>>PSG
    ALMEİDA:7M € >>> A.MADRİD
    QUARESMA: 10M € >>> ZENİT

JOE BARBARO HABERTÜRK'E KONUŞTU...

Joe barbaro Türkiye'deki ilk röportajını Habertürk gazetesine verdi.İstanbulu sevdiğini söyleyen barbaro beşiktaş ve taraftarına ise bayıldığını sözlerine ekledi.İşte röportajımızdan satırbaşları...

Yıldız transferi beklenmesin
    M:Çeteyi genel olarak dağıttıktan sonra taraftarlar sizden yıldız oyuncu transferi bekliyor. Nedemek istersiniz bu konu hakkında ?
    J:Öncelikle Beşiktaş'ın çok büyük bir mali kriz ortamında olduğunu hatırlatmak isterim.Aslında satmak istemezdim fakat sözleşmelerinde indirime gitmeyince satmak zorunda kaldık.Yeni gelecek oyuncular ise hiç biri yıldız değil ucuz ve işimize yarayacak oyuncular arıyoruz.

Ben mafya falan değilim !!
    M: Önceden bir mafya olduğunuz dair söylentiler var?
    J:İtalya'da bu olayların sık olduğu bir bölgede büyüdüm , yaşadım.Herhalde buyüzden bu dedikodular var fakat burdan söylemek istiyorum mafya falan değilim bir menejerim.

Bir iki ateş ettiysek nolmuş yani !!
    M: Değilsiniz diyorsunuz fakat sicilinizde bir işletmeyi silahla basıp zarar vermişsiniz.Bu önemli bir şey değilmi ?
    J:Ben sinirli bir adamım.Arkadaşım vito(en iyi arkadaşı)'ya büyük bir haksızlık yapıldı bende delirdim ve bunu yaptım.(gülerek)Bir kaç ateş ettiysek nolmuş yani.

BEŞİKTAŞ'TAN 3 TRANSFER

Beşiktaş Siphiwe Tshabala 1.4 M € , Sisi 550 B € , Osvaldo (2013 OCAK) 0 € karşılığında anlaştığını duydurdu.

Siphiwe Tshabala

Sisi

Osvaldo

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Joe Barbaro View Post
    JOE BARBARO HABERTÜRK'E KONUŞTU...

Joe barbaro Türkiye'deki ilk röportajını Habertürk gazetesine verdi.İstanbulu sevdiğini söyleyen barbaro beşiktaş ve taraftarına ise bayıldığını sözlerine ekledi.İşte röportajımızdan satırbaşları...

Yıldız transferi beklenmesin
    M:Çeteyi genel olarak dağıttıktan sonra taraftarlar sizden yıldız oyuncu transferi bekliyor. Nedemek istersiniz bu konu hakkında ?
    J:Öncelikle Beşiktaş'ın çok büyük bir mali kriz ortamında olduğunu hatırlatmak isterim.Aslında satmak istemezdim fakat sözleşmelerinde indirime gitmeyince satmak zorunda kaldık.Yeni gelecek oyuncular ise hiç biri yıldız değil ucuz ve işimize yarayacak oyuncular arıyoruz.

Ben mafya falan değilim !!
    M: Önceden bir mafya olduğunuz dair söylentiler var?
    J:İtalya'da bu olayların sık olduğu bir bölgede büyüdüm , yaşadım.Herhalde buyüzden bu dedikodular var fakat burdan söylemek istiyorum mafya falan değilim bir menejerim.

Bir iki ateş ettiysek nolmuş yani !!
    M: Değilsiniz diyorsunuz fakat sicilinizde bir işletmeyi silahla basıp zarar vermişsiniz.Bu önemli bir şey değilmi ?
    J:Ben sinirli bir adamım.Arkadaşım vito(en iyi arkadaşı)'ya büyük bir haksızlık yapıldı bende delirdim ve bunu yaptım.(gülerek)Bir kaç ateş ettiysek nolmuş yani.

Hahahaaaa sonu çok iyi Scalletta adamın dibidir , kariyerinde de başarılar dilerim dostum (=

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Vito Scaletta ile bende açayım bir ara Başarılar.

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Hahahaaaa sonu çok iyi Scalletta adamın dibidir , kariyerinde de başarılar dilerim dostum (=
    Scalleta'ya laf yok , aynen dediğin gibi bir adam vito Teşekkürler dostum
    Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Vito Scaletta ile bende açayım bir ara Başarılar.
    teşekkürler

BARBARO İLK MAÇINA ÇIKIYOR!!!

Şanslı kartal avrupada yoluna devam ediyor

Gerçekten şanslı olduğumuzu düşünüyorum.İyi performans sergilemedik ama şans faktörüyle turu geçtik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aynen. Ben de Beşiktaş yine bi Portekizli mi getirmiş diye düşündüm

Kariyerde de başarılar. Portekiz çetesinden kurtulmakla iyi etmişsin.

Gruplar açıklandı

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Aynen. Ben de Beşiktaş yine bi Portekizli mi getirmiş diye düşündüm

Kariyerde de başarılar. Portekiz çetesinden kurtulmakla iyi etmişsin.
    Teşekkürler aslında devam etmek istiyordum ama sözleşme imzalamayınca yolladım.

Hazırlık Maçları

Yıldızlarını kaybeden Beşiktaş'a alaycı yorumlar...

Default Mersin'den cevap var 4-0

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Müthiş bir maç. 6 net pozisyonun 4'ünü atmışsın. Tebrikler.

Default Sako 2-0 Beşiktaş

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri