1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Transfer Fiyaskoları

Hybrid View

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Adnan polat açıkladı zaten pahalı Transfer yapamayız dedı.. manıche ve Gravesende çok pahalıya gelıcekdıler bıze... taraftar şu sıra rahat cunku artık kendılerıde bır yıldız gelmeyecegını bılıyor bende bılıyorum bende Galatasaraylıyım
    Adnan Polat'ın açıklaması çok yeni.. Transfer sezonu başladığından beri bu isimlerle görüşülüyor denildi.. Ylanlanmadı.. G.Saray 2-3 gün içerisinde yabancı oyuncusunu getirecek bence. Adnan Polat'ta getirecekleri oyuncunun yıldız olmadığını yani ilk taraftar tepkisini engellemek için böyle bir açıklama yaptı bence.. Gravesen'in ortalama maliyeti zaten belli..
    Umarım Ribery gibi genç ve yetenekli bir oyuncu bulur G.Saray..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by shenshebek
    Adnan Polat'ın açıklaması çok yeni.. Transfer sezonu başladığından beri bu isimlerle görüşülüyor denildi.. Ylanlanmadı.. G.Saray 2-3 gün içerisinde yabancı oyuncusunu getirecek bence. Adnan Polat'ta getirecekleri oyuncunun yıldız olmadığını yani ilk taraftar tepkisini engellemek için böyle bir açıklama yaptı bence.. Gravesen'in ortalama maliyeti zaten belli..
    Umarım Ribery gibi genç ve yetenekli bir oyuncu bulur G.Saray..
    Gündemin biraz gerisinde kalmışsın galiba sen takımın zaten bir genç bulduğu söyleniyor :Marcello Carrusca (Arjantin) Gelecek hafta içide gelmesi bekleniyor yaşı 23 mevkisi sol açık ve de forvet arkası

Quote Originally Posted by dnz498
    Gündemin biraz gerisinde kalmışsın galiba sen takımın zaten bir genç bulduğu söyleniyor :Marcello Carrusca (Arjantin) Gelecek hafta içide gelmesi bekleniyor yaşı 23 mevkisi sol açık ve de forvet arkası
    Gündemin gerisinde kalmadım.. İmza atmadan, bayrağı öpmeden transfere inanmıyorum ben.. Yoksa her takım 80 tane oyuncu transfer ediyor..

O yüzden imza atmadan transfer olmaz..

Mesaj Yetkileri