1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Borcu Bitirmek İstiyoruz / Beşiktaş J.K. 1. Sezon

Default Borcu Bitirmek İstiyoruz / Beşiktaş J.K. 1. Sezon

Tam İsim: Beşiktaş Jimnastik Kulübü Profesyonel Futbol Takımı
    Kuruluş: 1903
    Renkler: Siyah-Beyaz
    Başkan: Yıldırım Demirören
    Stadyum: Fi-Yapı İnönü / 32.086

Oyun Versiyonu: 12.2.2
    Seçili Ligler: İngiltere,Almanya,İtalya,Portekiz,İspanya ve Türkiye

Antreman Ayarlarımız

Personel Transferlerimiz

Futbolcu olarak hiçbir transfer yapmayı düşünmüyoruz.Bu sene aynı kadro ile oynayacagız.
    Personeller

KURALLARI OKUDUM KABUL EDİYORUM

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Başarılar.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by alpaykartal View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler

Yarın Başlıyacagım Hedef Borcu Minumum Seviyede İndirmek

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

takipcinim ama biraz zor olucak quaresma almedia'yi bu sezon parlatıp gelecek sezon 15 ten aşşağı satma

Quote Originally Posted by xRa View Post
    takipcinim ama biraz zor olucak quaresma almedia'yi bu sezon parlatıp gelecek sezon 15 ten aşşağı satma
    Bu sezon aynı kadro oynıyacagız bir dahaki sezon örnegin 10 a satıp 1 e başka genç yıldız alcaz yavaş yavaş borcu sıfırlıycaz

Bu arada oyuna girip başlıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hocam başarılar da senin o borcu sıfırlaman için baya uğraşman lazım yani az buz bir miktar değil Ne diyeyim Allah kolaylık versin
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hocam başarılar da senin o borcu sıfırlaman için baya uğraşman lazım yani az buz bir miktar değil Ne diyeyim Allah kolaylık versin
    Sevda Uğruna Düştük Bi Yola Bakamlım Ne olcak

FANATİK GAZETESİ

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Hadi biraz daha hızlı paylaşım yap.

11. Default

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hadi biraz daha hızlı paylaşım yap.
    Oyunda daha yeni hazırlık maçarını oynuyorum Biraz sabır

12. Default

HAZIRLIK MAÇLARI VE RAPOLARI

1. Hazırlık Maçı

2. Hazırlık Maçı

3.Hazırlık Maçı

RAPOR
    Simao ,Quaresma,Egemen,İsmail ve Necip hazırlık maçlarının etkili isimlerindendi.İyi oynadık hazırlık maçlarında Simao beni en çok etkileyen oldu.Hazırlık maçlarında 4-4-2 kanatlar bir adım daha önde oynadık Uefada ve ligde aynı futbolu oynarsak başarı saglarız.Holoskoda iyi bir hazırlık dönemi geçirdi ama teke tek lerde hep kalecinin üstüne atıyor.3. Hazırlık maçında iyi oynıyan bizdik ama holosko ve pektemek in teke tek de atamadıgı pozisyonlar beraberlik getiridi

KAPTANLARIMIZ
    1. KAPTAN Egemen Korkmaz
    2. KAPTAN Fabian Ernst

Uefa Rakibimiz

13. Default

UEFA AŞKINA
    1. MAÇ

2.MAÇ

Uefada istedigimizi aldık inş. gruplardanda çıkacagız.Quaresma çok degişti hazırlık maçlarında oynadıgı futbolun 100 de 1 ini bile oynamıyor ama Holosko ve Almeida Sahneye çıktı Hilbert'de bende Beşiktaşın kanatıyım bensiz uçmayın dedi ve takımı uçurdular.

UEFA GRUBUMUZ

Az Para Harcıyarak Sezonu Bitirmek İstiyoruz.Prim Ödemeleri
    Last edited by zalim0773 : 04.Haziran.2012 at 13:54

Dün Sinan Engin'in konuşmalarını dinleyenler arasındasın heralde, açıkçası yaptığı açıklamalardan sonra Fenerbahçeli olmama rağmen -sadece borçları bitirmek için- bir Beşiktaş kariyeri açasım geldi.

Madem borçlar bitecek, portekizliler gidecek

Edit: Oyuncular en küçük homurdanmada primlerin düşüklüğünden yakınabilri dikkat et hocam.
    Last edited by NikolaiBelinski : 04.Haziran.2012 at 15:33 Reason: ekleme.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence bu sene çok önemli borçların çoğunu kapatmak için önerim q7 ve çetesini fernandes dışında dağıtman ve türk oyunculara ya da ucuz maliyetli yabancılara yönelmelisin benim arkadaş kariyerinde böyle yaparak ec çeyrek final ve lig şampiyonluğu gördü en az 60 milyon borcunu kapattı

16. Default

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Dün Sinan Engin'in konuşmalarını dinleyenler arasındasın heralde, açıkçası yaptığı açıklamalardan sonra Fenerbahçeli olmama rağmen -sadece borçları bitirmek için- bir Beşiktaş kariyeri açasım geldi.

Madem borçlar bitecek, portekizliler gidecek

Edit: Oyuncular en küçük homurdanmada primlerin düşüklüğünden yakınabilri dikkat et hocam.
    Moraller düştü keşke yüksek yapsaydım Bu arada Portekizliler 1 sezon sonra gidecek eger gerçekten takımda bir yer isterse herhangi biri kalır.

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bence bu sene çok önemli borçların çoğunu kapatmak için önerim q7 ve çetesini fernandes dışında dağıtman ve türk oyunculara ya da ucuz maliyetli yabancılara yönelmelisin benim arkadaş kariyerinde böyle yaparak ec çeyrek final ve lig şampiyonluğu gördü en az 60 milyon borcunu kapattı
    Öyle yapmayı düşünüyorum ilk sezon oynatım 2. sezon satacagız ucuz yada beleşlere yönelcez takıma 4 geliyosa 1 harcıycaz anlıyacagın

17. Default

3 Maçtır iyi futbol oynıyamıyoruz.Bunun sonucunda Totthenam ve Gençler deplasmanından puanlar almak istedik ama kötü futbol oynadık.Onun sonucunda futbolcularla toplantı yapma kararı aldım ve istedigim tepki ortaya çıktı.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

almeidayı sattıktan sonra jan chramosta,tagoe ya da ante vukusic i önerim ucuz ve kaliteliler ligde iş yaparlar

19. Default

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    almeidayı sattıktan sonra jan chramosta,tagoe ya da ante vukusic i önerim ucuz ve kaliteliler ligde iş yaparlar
    Almeida'yı sattım zaten 10. hafta falan iyi oynamıyodu postaladım.Dediklerine bakarım

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kariyerde hedef 2050 galiba. Borçlar sıfırlanma hedefi bunu gösteriyor. Kolay gelsin.

21. Default

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Kariyerde hedef 2050 galiba. Borçlar sıfırlanma hedefi bunu gösteriyor. Kolay gelsin.
    Yolumuz uzun O yüzden dedigin gibi ama 2050 çok uzak en geç 2030 da biter borç

22. Default

of Ya Beyler Oyunun Dosyasına Başka Oyun Kaydetmişim Bu Kariyeri Kapatıyorum Yeni Açıcam

Mesaj Yetkileri