Transfer Özeti
Transfer Özeti
TariboWest
Başarılar hocam , takipteyiz.
Başarılar abi![]()
Üstad Genk'de van den Borre diye bir eleman var.Kar amaçlı alabilirsin.
Genel olarak çok beğendim transfer zihniyetini.Alex ile Semih ile olmazdı bu işler.İyi yapmışsın.Başarılar tekrardan.
Recep Niyaz'ı kiralasaydın keşke abi satmak kötü olmuş olabilir
Başarılar.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Semih'i baya iyi paraya satmışsın, ama Serdar Gürler'e çok para vermişsin bence. Bikaç yüz bin euro daha koysan bonservisini alırdın![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Spor Toto Süper Lig Başladı !
STSL 1-2-3-4-5. Hafta
TariboWest
keşke alex i göndermeseydin
Serdar Gürler'in satış opsiyonu var mı?
takipteyim abi
bu arada bence de recep niyaz biraz ucuza gitmiş, fena olmuyor gelişince. ben de Alex'i içim acıya acıya satıyorum bazen kariyerlerdemehmet topçu da kalabilirmiş ama revizyonu genel anlamıyla çok beğendim ve vossen hiç fena değil şuan
![]()
Alex'i ben de zorlanarak sattım. Ama şu an kullandığım sistemde yedek kalacaktı. Transferde farklı isimleri ve genç isimleri almaya çalışıyorum. Özellikle gurbetçi gençleri veya Türk gençleri rotasyonda kullanacağım. Çok yıldız isim olmazsa 30 üstü yabancı oyuncu almamaya çalışacağım. Yabancı oyuncuları da farklı isimlerden oluşturmaya çalışacağım. Seneye iskeleti kurmayı hedefliyorum.
TariboWest
STSL 6. Hafta
STSL 7. Hafta
STSL 8. Hafta
STSL 9. Hafta
STSL 10. Hafta
Genel olarak iyi bir futbol sergiliyoruz. Gençlerbirliği ile Ankaragücü maçlarında Vossen'in patlaması sonucu farklı galibiyetler elde ettik. Bu sezon şampiyonluğa rahat ulaşacağımızı düşünüyorum.
TariboWest
vossen hangi rolde ya adam resmen yardırıyor![]()
Fenerbahçe'de Sol Kanat Çöktü !
Antremanda sakatlık geçiren Ziegler'in 2-3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Son maçta sakatlanan Stoch'un da 2 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı...
TariboWest
STSL 11-12. Hafta
Türkiye'de Nefesler Tutuldu !
Herkes Haftaya Oynanacak Dev Derbiyi Bekliyor. Bakalım Kim Galip Gelecek ?
Sizce Kim Kazanır ?
TariboWest
STSL 13. Hafta
Dev Derbide Kazanan Çıkmadı !
STSL 14. Hafta
STSL 15. Hafta
STSL 16. Hafta
Lige 13 günlük ara verildi. Takıma 3 gün izin verdim. İznin ardından kaldığımız yerden devam edeceğiz...
TariboWest
Kulüpten Açıklama
Sezon sonu sözleşmeleri sona eren Bekir İrtegün ve Mert Günok ile 5 yıl, Emre Belözoğlu ile ise 2 yıl süre ile sözleşmeleri uzatılmıştır. Takım oyuncularından Cristian Baroni ise 1 yıllığına Vasco da Gama'ya kiralanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
TariboWest
Sakatlıklar Fenerbahçe'nin Peşini Bırakmıyor !
Fenerbahçe'nin golcüsü Jelle Vossen antremanda sakatlandı. Çekilen MR sonucu genç oyuncunun 3 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı...
TariboWest
Serdar Gürler Fenerbahçe'de !
Bu sezon Fenerbahçe'de kiralık oynayan Serdar Gürler 2.900.000 € bonservis bedelle Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ayrıca Sochaux bir dahaki satıştan %35 pay alacak...
TariboWest
vossene nazar değdirdik
Muhammet Demir Fenerbahçe'de !
Fenerbahçe'nin genç oyuncu için Gaziantepspor'a 1.600.000 € ödeyeceği açıklandı. 5 yıllık sözleşme imzalayan genç oyuncunun 1-2 gün içinde takıma katılması bekleniyor. Bu transferle birlikte Fenerbahçe'nin başka bir oyuncu almayacağı öğrenildi...
TariboWest
STSL 17-18-19-20-21. Hafta
ZTK 4. Tur
ZTK 5. Tur
ZTK Çeyrek Final
Yarı finaldeki rakibimiz Kasımpaşa oldu.
TariboWest
STSL 22-23-24-25-26-27-28-29-30. Hafta
TariboWest