Sen bu takımları suçlayıcı mantıkla yani bak bak onlarda yaptı mantığıyla belirtmedi diyorsun. Bende bilakis bunu yapmaya çalıştı diyorum.

Galatasaray'ı seçmesinde de sıkıntı görmüyorum. Özellikle Galatasaray'ın bu maçını seçmesinde sıkıntı var. Yani Galatasaray'da beterin beteri var beni mi yargılıyorsunuz diyor.

1921'de güçler birliği varken daha sonraki yıllarda yasama yürütme yargı ayrılığının nedenini biliyor musunuz? Montesquieu'den etkilenen bir Atatürk vardı. Güç bir yerde toplanırsa insanın belli bir süreden sonra bu gücün esiri olacağından bahsediliyor.

Aziz Yıldırım demokratik olmayan bir ortamda ciddi bir güç varlığı ile başkan seçiliyor. İlk başkan olduğu sürece baktığımızda benim puberte yıllarıma denk geliyor. Şimdi ise bana genç yetişkin diyorlar. Ciddi bir süre. Dediğine göre odasına girmeye korkan kişiler çevresinde yer alıyor. Zamanında söyleseydim kimse bana inanmazdı ama federasyon başkanının yanında bile istediğini söylemekten çekinmiyor, küfür edebiliyor.

Bu kadar yükselmek bu kadar güç bu kadar ben oldum demek her şeyin sahibi olduğunu hissettirir. Bu konuma gelen kişi de bana bir şey olmaz diyebilir. Düşmez kalkmaz bir Allah demişler.