Son zamanlarda uyku problemim var. Aşırı şekilde uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum. Bu nedenden dolayı olayları yanlış algılıyor olabilirim.

Sen Aziz Yıldırım'ın Galatasaray örneğini "Galatasaray'da şike yapıyor" mantığıyla kullanmadığından bahsediyorsun. Aşağıdaki senin cümlendir.

bak bak onlar da yaptı diye göstermedi
Bende bunun tam tersini düşündüğüm için fikrimi belirtmek istedim. Benim fikrimi belirttiğim mesajı alıntılayarak bende böyle düşünüyorum demişsin. Aşağıdaki de senin cümlendir.

Evet ben de aynı şeyi söylüyorum
O yüzden sen benimle aynı şeyi söylemiyorsun. Bu noktada senin söylediklerinden çok alakasız konuştuğumu zannetmiyorum. İkimiz aynı konuda zıt düşünceleri paylaşıyoruz.

Diğer yazdığın kısımda da bu kadar önemli bir adam neden bu kadar basit işlere girsin diyorsun. Bende güç sende oldu mu herşeye girersin diyorum. Bunuda tarihten bir durumla örnekledim. Daha sonrası dediğim kısım ise 3 yıl sonrası oluyor. 1924'te güçler birliğinde ayrılık adımları atılıyor. Meclis hükümeti, parlamenter sistem karışımı uygulanıyor. Yasama ve yürütme TBMM'de ama yasamayı kendisi yürütmeyi Bakanlar Kurulu ve Cumhurbaşkanı ile kullanıyor.