Yunanistan Euro 2004 diyeyim kaçayım ufaktan ben![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
şöyle bir kare yakaladım , rusya maçında
https://twitter.com/ibrahimyates/sta.../photo/1/large
çok çok çok iyi![]()
Yarın gideceğim D&R'a orada toplu paketler varmış elimle yapacağım çıkartma albümünü.![]()
keşke dostum zaten hep böyle şeyler isteyince gerçekleşiyor neyse melankoliğe bağlamayacağım güzel yakalamışsın gülümsettin beni sağ olasın![]()
hiç öyle bi şeye girmedim ne yazık ki senin argümanlarının da temeli bi yerlere dayanmadığı düşüncesindeyim.zaten bunun genel-geçerliliğine sen karar veremezsin benim de sana sorduğum nokta bunun genel - geçerliliğini nasıl sağladığın ? lüzumsuz tartışma oluyor gerek yok bu ömer üründül'ün her söylediğini de espri yapmaya çalışmayın kısacası![]()
Ersin Düzen : OLmadı, oLmuyor.
Adamın dibi Ö.Ü : OLmazzz...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Dünkü maçtan sonra birde acıtır gibi yarınkı maçlarda da beraber olacağız ömer üründülle dedi ersin düzen![]()
GÜNÜN PROGRAMI
19:00Hollanda v Danimarka
21:45Almanya v Portekiz
![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Danimarka taraftarı dün Hollanda takımına ırkçı davranışda bulundu. Umarım bu maçta bu sorun yaratmaz. Günün iki kazananı Hollanda ve Almanya olur, ikiside grup liderliği için oynar.
Portekiz son zamanlarda çok kötü, Danimarka'nın şansı bile onlardan daha fazla bana göre.
Hem Almanya hemde Hollanda'dan rahat galibiyet bekliyorum.
Hollanda bir şekilde kazanır, Almanya-Portekiz maçının berabere bitmesini istiyorum.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Portekiz alır Hollanda maçı berabere biter.
İsteme Alican handikaplı oynadık Almanya'ya
Dünkü maçlar için bir şeyler yazayım önce ; öncelikle maçlar beklediğim gibi bitti . Yani Polonya-Yunanistan berabere , Rusya ' nın da galibiyeti . He Rusya'dan fark beklemiyordum ama Çekler kötü görünüyor.Polonya adına 24 yaşındaki golcüleri Lewandowski'nin zaten Dortmund'daki özellikle geçtiğimiz sezon performansı ortada , bu turnuvada da kendini göstermesi zor olmadı.Çok git-gel yaşandı maçta beklediğimden de zevkli geçti.Hakem ise turnuvaya yakışmadı yönetimiyle.
Rusya pek de iyi başlayamadığı maçta bir anda 2-0 öne geçti sonrasında Çekler aşırı bir baskı kuramadı golü buldular ancak Rusya'nın kadrosu da zaten çok daha iyi Çek Cumhuriyeti'ne göre.Nitekim Kerzhakov'un deyim yerindeyse kazmalığı sonrası oyuna giren 2008'in dikkat çeken ismi Pavlyuchenko oyuna girince işi tamamen bitirdiler.
Bu akşam Hollanda ve Almanya'nın rahat kazanacağını düşünüyorum.Danimarka ölüm grubunda olmasa iş yapabilirdi Christian Eriksen etkisiyle.Henüz 20 yaşında ama kendini gösterecektir zor bir grup da olsa . Portekiz Ronaldo üzerinden oynamaya devam ederse kaybetmeye mahkum , grupta elenirler diye düşünüyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Hollanda için güven tam, Sharapova zaferi ile beraber kombine ettim, Portakallar zafere yakın, yenerlerse gelen parayı panzere basacağım.![]()
Hollanda handikap,Almanya handikap atar diyeceğim.
Allahım elim yanlışlıkla Maçın son golünü Afellay atara gitti ve iptal etmeyeceğim![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Grup dağılımına bakmadım ama Eğer finalden önce karşılaşma durumu yoksa Almanya Hollanda finali bekliyorum...Rusyada bu futbolla süpriz birşeyler yapabilir.Defansları biraz daha iyi olsa Favori diyeceğim ama...
taraftarlar çok iyiumarım zevkli bi maç olur
Aferim Agger daha sert vuracaksın oğlum !
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Persie yapma sen yada Agger atın![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
6 tane adam dizdim fantezi takıma bugün Hollanda takımından, göreyim koçlarım sizi. Sadece Boulahrouz yok ilk 11'de şuan.
Forevet PortakallarÇok gol kaçıyor bir tane atmaları lazım sonra rahat rahat oynarlar.
Bütün kuponlarımı yatıran bu lanet gol için Danimarkaya sövüyorum
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!