Ligi domine etmişsin fakat Süper Finalde puanlar yarıya düşeceği için işin zor olabilir.
Ligi domine etmişsin fakat Süper Finalde puanlar yarıya düşeceği için işin zor olabilir.
STSL 31-32-33-34. Hafta
Süper Final Şampiyonluk Grubu
TariboWest
Gençlerbirliği'nin sizden çektiği nedir abi ya?2 maçta 12 gol![]()
Efsanenin yedek kalmasındansa satılması tercih ederim.Takipçinizim.
Fark bayağı açılmış bu saatten sonra birşey olmaz fakat buna güvenip transfer yapmamazlık yapmayın ŞLde zor rakipler var.
Şimdiden tebrik etmek gerek bu lig burdan dönmez, bakalım yaz transfer dönemi nasıl geçecek, Avrupa için takviye şart.
...
esip gecmissin umit, yeni bir kadroyla boylesi bir basari SL icin de umutlari arttiriyor. en az ceyrek final bekliyorum senden. yaz sezonu da transfer bombalarini merakla bekliyorum :]
transfer icin dusundugun isimler var mi, paylas bizimle![]()
Tebrikler abi artık bırakmazsın şampiyonluğu![]()
Sene sonu transfer dönemi çok yoğun geçecek.
Gerekli takviyeleri yapacağız.
Transfer için görüştüğüm isimler var. Anlaştığım isimler de var ama şu anda açıklamayayım. 3 Türk oyuncu bir de yabancı oyuncu ile anlaştık.
Bu saatten sonra bırakılmaz. Bırakanı döverler.![]()
TariboWest
Süper Final 1. Maç
Süper Final 2. Maç
ŞAMPİYON FENERBAHÇE !
ZTK Yarı Final
Bir Fenerbahçe Klasiği !
Yarı finalde Kasımpaşa'ya elendik ve hasreti dindiremedik...
TariboWest
Bu Vossen denen adamdan bi ben yararlanamadim hicMasAllah senin oyunda adam goturmus isi
4-3-3 de MC gorevinde bulunanlar hangi rolleri oynuyor (Adv.playmaker? ...)
mehmet topuzu satmayı düşünüyormusun, nasıl performans sergiliyor her açtığım fb kariyerinde ilk gün onu satıyorum ondan sordum![]()
çok yüksek ücret alıyor finans için büyük handikap oluşturuyor en başta o yüzden dedim
Süper Final 3-4-5-6. Maç
Böylece 1 sezonu geride bıraktık. Biraz dinlendikten sonra transferlere başlayacağım. Büyük revizyon olması muhtemel. Alacağımız isimlerle iskelet kadroyu oluşturacağız ve 2-3 sene içinde ŞL'de şampiyonluk yaşamak hedefimiz...
TariboWest
Geç olsada, başarılar Ümit.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sezon Biter Bitmez Fenerbahçe'de Transfer Başladı ve Bombalar Patlamaya Başladı !
Kulüpten yapılan açıklama ile Karim Ait Fana, Tolga Ciğerci, Emre Can ve Serdar Aziz Fenerbahçeli oldu !
Karim Ait Fana ( Bedelsiz )
Tolga Ciğerci ( 2.500.000 € )
Emre Can ( 1.700.000 € )
Serdar Aziz ( Bedelsiz )
TariboWest
Bedavalar guzelBen Fenerbahce kariyeri yaptigimda Mehmet Topuz maas indirimine olumlu yanit vermisti. Joker oyuncu takimda tutulmali tabi sendede ucretinde indirime giderse.
Transferler dört dörtlük. Serdar Aziz milli takımda değişmezlerimden.
Aga tebrikler şampiyonluk için=) yeni sezonda başarılar...
Bir de transferler kral...
hocam çıtlat az![]()
Fenerbahçe T.D. Ümit Boğa'nın Transfer Listesi İlk Kez ve Sadece Uçandalga Gazetesi'nde !
İşte Ümit Boğa'nın Yönetime Verdiği Liste !
Leandro Damiao
Adebayor
Cardozo
Paloschi
Adriano
Mevlüt Erdinç
Umut Bulut
Joaquin
Xherdan Shaqiri
Gökhan Töre
Mohamed Sissoko
Gökhan İnler
Andile Jali
Mathieu Flamini
Leroy Fer
Mehmet Ekici
Jem Karacan
Bosingwa
Riise
Hasan Ali Kaldırım
Martin Montoya
Ömer Toprak
Serdar Taşçı
Kjaer
Dede
Manoel
Douglas
Kyriakos Papadopoulos
Dany Nounkeu
Karcemarskas
Sinan Bolat
TariboWest
valla fotomaç vari bir liste olmuş
adebayor ve ömer toprak kiralık gelir 2 sene mükemmel olur kadro montoya bedava ya kapabilirsen oda süper olur