bi kaç sene önce cm 03/04 te yaptğmz 4 bir kişilik kariyerde kullanmıştık.Sonuçta artık ezberlemiştik kimin ne olacağını birde böyle deneyelim dedik ama malesef o zamanlar mohammed zidanın oynadğı takıma girip sadece bir oyuncu olduğunu ve bu oyuncunun tıpkı zidan gibi AM/F-RLC olduğunu ve top sürmesinin 20 görünce aslında bu özelliğin sadece oyuncunun ismini,ülkesini,yaşını falan değiştirdiğini asıl önemli olan profilinde çokta bi değişiklik yapmadığını farketmiştim. yani aynı oyuncular gene duruodu, birazda CAlarını değiştirmişti sanırım oyun, nrmalde olduğundan azda olsa daha farklıydı oyuncularn profilleri.wageler aynıydı ama,sora hemen büyük takımların u-18lerine saldırmıştım orda 16 yaşında olupta haftalık 55.000 pound falan alan oyuncular olduğunu farkettm. mevkilerinden kimler olduğunu tahmin edebiliodum.litexteki forvetler ( kakalov ve todorov) catanzarodaki AM/F-RC (toledo) falan bunları alınca tabi diğer arkadaşlarda uyandı, kariyerde çok uzun sürmedi zaten sora yani daha önce toledonun hem ucuz hemde gelişmeye açık bir oyuncu olduğunu oyunun başndan bilioduk, bu seferse catanzarodaki AM/F-RC nin böle oldğnu biliodk, ne değiştiyse artıkCM de böleydi aradan yıllar geçti FM de çok değişmiş midir oyuncular tamamen random mıdır bilemiyorum
![]()

CM de böleydi aradan yıllar geçti FM de çok değişmiş midir oyuncular tamamen random mıdır bilemiyorum
Alıntılı Yanıtla