Quote Originally Posted by Etkisiz_Eleman
galatasaray yönetimi her sene olduğu gibi ortaya bi kaç isim atıyor sonra transfer döneminin kapanmısa 1-2 gün kala dayıyor dandik adamları.bu senelerdir böyle.3 seendir figo,pires,ze roberto,gravesen,maniche daha aklıma gelmeyen bir sürü isim var hepsi için istanbula gelmeleri an meselesi,yok ali samiyen tesislerinde görüldü oyunucu falan. Tüm GS taraftarlarının canını sıkıyor bu olaylar.Daha önceki hiç bir yönetim bu şekilde transfere yaklaşmamıştır.Geçen sene nasıl şampiyon olduklarını kendileri bile anlamadılar fakat bu sezon işleri çok zor..
Bu açıklanan isimler ile temasa geçilmeid değil ama olumsuzluklar ortaya çıkınca, oyuncu gelmeyince,transfer gerçekleşmeyince yönetim ne yapsın onlarda daha ucuz isimlere yöneldiler haliyle bence akıllıcasını yapıyorlar Ayrıca birde sayılan isimlerin bir çoğunu saygı değer medyamız münasip bir yerinden uydurmaktadır bu herkesin gördüğü bir olaydır. Bu oalyu diğer 3 büyük takımın başınada gelmektedir. Daha düne kadar FB için Sol Campbell isimi boy boy fotolorla gazetelerin ön sayfalarında yer almamışmıydı. Ya da R.Carlos ismi. Bizim yaşadığımız olayda aynıdır ve bu adı geçen oyunculara göre Türkiye'ye gelmesi daha mantığa yatkın isimlerdir. Bizim hiç bir zaman "Şampiyon bu sene kesin biziz!" diye iddiamız olmamıştır. Çünkü biz bir takımız, işleyen makineyiz parçalardan biri işlemezse üretim olmayacaktır. Bu sene itibariylede bu makinenin geçen sene en iyi şekilde işlevini yerine getiren parçalarından birisi olan Saidou kadroda yoktur ve de şu an itibari ile yeri doldurulmamıştır. Kesin eminim ki yeri doldurulacaktır. Keşke bu sene şu dünya kupası olmasaydıda istenilen oyuncuların maliyetleri artmasaydı. Keşke...