Teşekkür ederim.
Olmaz olsun... Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
- - -
Kocaelispor Mali Olarak Sıkıntıda
Uzun süredir mali kriz içerisinde olan Körfez, transfer konusunda hocasından anlayışlı olmasını istedi.
Transfer konusunda yetkili tek ağızın hocalarının olduğunu belirten sayın Kırgız, teknik ekiple bir görüşme yaptı. Transfer edilmesini gereken oyuncuların listesini alan Kırgız, listede en yaşlı oyuncunun 21 yaşında olduğunu görünce şaşırdığını gizleyemedi. Aykal ise bu şaşkınlığa bütçemizin yettiği kadar maaş isteyen oyuncularla anlaşmaları gerektiğini bunun onlara gelecek safhalarda yarar sağlayacağını söyledi.
Teknik ekip kadroda düşünmediği oyuncuları serbest bıraktı. Kadroda yer bulmasını beklemediği ve sözleşme feshini kabul etmeyen oyuncular için 35K tazminat ödendi. Bunun üzerine yönetimin maaşlarda dahada kısıtlamaya gitmesi Aykal'ın başını iyice ağrıtmaya başladı.
Yaklaşık her ay 900£ maaşlardan zarar eden ekibin hemen acil kaynaklar edinmesi gerekiyor.
8 Oyuncu İle Sözleşme İmzalandı
Kocaelispor transfere hızlı girdi girmesine ama transferler taraftarları hiç memnun etmedi.Aykal yaptığı basın toplantısında bütçelerinin yettiği kadar sözleşme yaptıklarını ve en iyi oyuncuları seçtiklerini dle getirdi. (Hepsi regenbu yüzden oyuncu profillerini koymaya gerek duymuyorum)
Mehmet Pişkin | Forvet
- Hava toplarında üstün bir oyuncu olmasına rağmen çok yavaş bir oyuncu.
Mesut Topçuoğlu | Defans Orta
- Çok iyi bir takım oyuncusu ama Mehmet gibi yavaş bir oyuncu.
Yasin Yılmaz | Ofansif Orta Saha Sağ
- Çok hızlı bir oyuncu fakat biraz bencil. Körfez'in yeni Robben'i
Erol Kalecikli | Orta Saha Orta
- Çok iyi bir atlet, ama markajı kötü. Defansif olarak biraz düşük bi isim.
İbrahim Şaş | Defans Sol
- Takım için çalışan bir cesur yürek, eksiği hava topları.
Kemal Demir | Forvet
- Bu sene muhtemelen ilk 11'in değişmezi. Takım oyuncusu olmasına rağmen zeka olarak pek yararlı değil.
Enver Menteşeli | Orta Saha Orta
Erol'un kopyasını buldum adeta, o sakatlandığında yerine girecek olan iyi bir atlet.
Doğan Sezgin | Defans Orta
İyi niyetli bir oyuncu takım için savaşıyor ama hızı yeterli değil. Zaten alabildiğimiz stoperlerin hepsi hız olarak kıt.




