Turu hak eden taraf geçti ve İngilizler bir turnuvadan daha boş döndü. Yıllardır turnuva takımı olamadılar zaten.![]()
Turu hak eden taraf geçti ve İngilizler bir turnuvadan daha boş döndü. Yıllardır turnuva takımı olamadılar zaten.![]()
Herhalde Milli Takımımız oynayıp yarı finale yükselse bundan biraz daha fazla sevinirdim.Sonuna kadar hak etti İtalya.Bence Almanya'yı geçerlerse kupayı alırlar.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
İtalya hak etmişti kazanmayı.Kaybetselerdi yazık olurdu.Almanya'nın karşısına daha dişli bir rakip çıkmış oldu böylece.İngiltere çıksaydı,Almanlar fena yapabilirdi.Almanya-İtalya mücadelesi daha çekişmeli olacak.
So what?
Saike
Ayrıca Milan Pirlo'yu neden bıraktı acaba.Adam hala taş gibi oynuyor.
So what?
Saike
O değil de biz de 4-2 ile elemiştik penaltılarda Almanlarla eşleşmiştik şimdi İtalyanlara da aynısı oldu![]()
Aynen üstelik Villa'da yok adamlar forvetsiz çıkıyorlar İtalya'ya karşı da 4-6-0 şeklinde çıkarlarsa biter işleri zaten...Tabi önce Almanlar var![]()
Olası bir İspanya-İtalya finalinde eğer İspanya forvet ile oynarsa İtalyanlar'ın bir gram şansı kalmaz.O yıllardır dalga geçilen,ezilen,eleştrilen Torres İtalyanlar'ın sonu olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bi insan gol atınca neden Messi diye sevinir ki?
Forever İtalya
Pirlo çok büyük adamUmarım İtalya şampiyon olur ama oldukça zor gözüküyor.
Meastro = Pirlo...
şu anda turnuvanın oyuncusu pirlo bide ingilterenin sadece adı kalmış oynadıkları futbol yunanistandan daha kötügitsinler bi düşünsünler bu ülkeyi yeniden nasıl ayaga kaldırırız diye bildigin 3.lig takımı gibi oynuyorlar bi duran top olacakta yok carrol indirecek
tek planları bu
Lampard sakat falan mı niye oynamıyor ? bıraktı mı ?
Turnuva öncesi sakatlandı Lampard.
Lampard'ın yokluğunu çok hissettiler valla boş adam çok var İngiltere'de...
İngiltere kazansaydı, böyle konuları açmayacaktım.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Buradaki anket çok erken kapandı yalnız.Ben kime oy vereceğimi bilemedim,maçlar biraz oynansın,performansları göreyim ona göre tahmin yapayım dedim ama bir baktım grup maçları devam ederken kapanmış anket.Finale kadar devam etmesi gerekirdi bence.![]()
So what?
Saike
Final maçı geldiğinde açılıp 2 şıkka düşürülsün![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Pirlo ve Xavi'nin son performanslarının bir karşılaştırması; Pirlo'nun rakibine nazaran daha dikine oynadığı görülüyor.
![]()
İspanya'da İniesta , Fabregas , Xabi de var o pasları atacak.İtalya'da organizasyon Pirlo'dan.Bunun getirdiği bi durum bence.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Pirlo'nun önünde bitirici bi forvet olsaydı Xavi'yi 3e5e katlardı valla![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Evet mantıklı bi cevap oldu bu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Del Bosque bilerek yapıyor bence...Torres hırslanır diye gördünüz İrlanda maçındaPortekiz maçında Torres şov olabilir
![]()