Sayfa 72 / 220 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla emir nerden gelir bilmem ancak ben bizim yönetiminde bir bahane bulup red ediceğini düşünüyorum.Muhtemelende zemin konusu söylenir.Ünal Aysal'ın biraz taraftara oynayan yanı var.Karşısına almaz taraftarı.Kombineler bile iade edilebilir böyle bir şey olursa.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

besiktas oynamak istese bile o zemin o kadar maci kaldirmaz gibime geliyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.htspor.com/futbol/haber/7...anat-sona-erdi

Htspor'un haberine göre Necip yillik 450 milyon lira aliyormus beyler.bizde dyoruz beşiktaş niye batti.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LadroN View Post

Htspor'un haberine göre Necip yillik 450 milyon lira aliyormus beyler.bizde dyoruz beşiktaş niye batti.
    Ben, bunların habercilik anlayışını seveyim. Ekrem'in sözleşmesi bitti diyorlar, adamla 1 yıllık daha sözleşmemiz var. Cenk ve Mehmet Akyüz'ün aldığı paralar zaten ortada, fakat onlarda da indirim düşünülüyorMUŞ! 100 bin veya 200 bin tl ile bu iş hallolacak heralde. Necip olayına hiç girmiyorum zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by LadroN View Post

bu bendtner'in yillik 20 milyon istemesinden daha bomba bir olay su masabasi haberlere bayiliyorum bu haberleri yazanlar neyin kafasini yasiyor acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Samet Hoca LigTv'de katıldığı programda güzel konuşmuş.İnşallah söylediklerinde başarılı olur.

*27 kişilik bir kadro düşünüyorum.
    *10 günlük 1. Avrupa kampı düşünüyorum. Ondan sonra ikinci bir tur dşünüyorum.2. turda 5. hazırlık maçı yapacagız.
    *17 yaşındaki kaliteli oyuncuyu oynatırım. Diger meslektaşlarımdan farklı düşünüyorum 20 yaşındaki oyuncu çok genç degildir. 17 yaşında gelişime açık oyuncu görürsem oynatırım.
    *Brezilyaya gidecegim önümüzdeki günlerde.Biliyorsunuz orada lig devam ediyor. Takip ettigimiz oyuncular var.
    *Samet Hoca geldi biz gençleri oynatır düşüncesi dogru degil. Gençlerde Samet Hoca geldi bizlerde oynamak için çalışalım diyecekler.
    *Koşan mücadele eden, yapamadıgı zamanda arkasında durabilecek karekterli oyunculardan oluşan bir takım yaratacagız.
    *Zaman içerisinde taraftarlar da bize katılacaktır. Ufak tefek kırgınlıklar olabilir .Ama bunların tartışılacagı zaman degil. Son 10 yılda cok burukluklar yaşadım.
    *Ailem dün gece hiç uyuyamadı heyecandan.
    *Şimdi bu takım benim yuvam diyeceksiniz sonra gelip para pazarlıgı yapacaksınız bu dogru degil. Parayı hiç konusmadık.Konu Beşiktaşsa gerisi teferruattır.
    *Anlaştıktan sonra Süleyman Seba'ya gittim.Bana nasihatlerde bulundu. Çok mutlu oldugunu söyledi.
    *Kafamdaki yardımcılarım Ulvi Güveneroglu,A2 Milli Takım Hocası Gökhan Keskin ve Recep Çetin. + Kaleci antrenörü
    *Büyük takım çift forvet oynar. Kafamdaki diziliş 4-1-3-2.Daha agresif, daha mücadeleci ve daha keyifli bir takım düşünüyorum.
    *Elimizdeki yabancı sayısını azaltacagız.
    *Ali Kuçik çok zaman kaybetti. Zamanında Beşiktaş'ta banko oynar demiştim.
    *Misal 2 sag bekimiz var. 3.sünü almayacagız.
    *Personelimiz 3-4 ay maaş almayıp benim düzenli olarak maaşım ödenirse ben o parayı almam. Hep birlikte takım olmalıyız.
    *Rakiplerimizle transferde yarısamayız. Takım ruhu ve takımdaşlıgı ön plana cıkararak onlarla yarısmaya calısacagız.
    *Takım kaptanı yabancı olmaz.
    *Yönetimden istedigim tek şey uzun vadeli tanışma.Beşiktaş kaptanlıgı çok önemlidir. Kaptan takım menfaatinde en önde takım isteklerinde en sonda olacak.
    *Taraftar merak etmesin. Rahat olsunlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

*17 yaşındaki kaliteli oyuncuyu oynatırım.

*Brezilyaya gidecegim önümüzdeki günlerde.Biliyorsunuz orada lig devam ediyor. Takip ettigimiz oyuncular var.

*Koşan mücadele eden, yapamadıgı zamanda arkasında durabilecek karekterli oyunculardan oluşan bir takım yaratacagız.

*Şimdi bu takım benim yuvam diyeceksiniz sonra gelip para pazarlıgı yapacaksınız bu dogru degil. Parayı hiç konusmadık.Konu Beşiktaşsa gerisi teferruattır.

*Kafamdaki yardımcılarım Ulvi Güveneroglu,A2 Milli Takım Hocası Gökhan Keskin ve Recep Çetin. + Kaleci antrenörü

*Büyük takım çift forvet oynar. Kafamdaki diziliş 4-1-3-2.Daha agresif, daha mücadeleci ve daha keyifli bir takım düşünüyorum.

*Personelimiz 3-4 ay maaş almayıp benim düzenli olarak maaşım ödenirse ben o parayı almam. Hep birlikte takım olmalıyız.

*Takım ruhu ve takımdaşlıgı ön plana cıkararak onlarla yarısmaya calısacagız.

------------------------------------------------------------

Şu söylediklerini yaparsa gerçekten alkışlarım Samet Aybaba'yı, her ne kadar gelmesine sevinmesem de.

Süleyman Seba'nın yanına gitmesi çok manidar ve güzel bir olay; fakat sağ bek ve 4-1-3-2 konusunda söylediklerinin iyi bir seçim olamayacağını düşünüyorum. Takımda sağ bekin hakkını vererek oynayabilen bir tek Hilbert var, o da devşirme ve gidip gitmeyeceği bile belli değil. Mehmet Akgün, Ekrem ya da İ.Toraman ile sağ bek yürümez. 2 forvetli sistem içinse sevindim; ancak tek orta saha kaldıramaz bu yükü. 4-3-1-2 daha mantıklı görünüyor bence ve bazı yerlerde bu sistemin uygulanacağını okudum.

Yardımcıları sağlam, Beşiktaşlılığın ne olduğunu bilen kişiler, hepsi içimizden yetişen futbol adamları. Umarım başarılı olurlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Samet hoca f.terim tarzi dusunuyor galatsarayda 4-1-3-2 oynuyor defans kanatlarini ileriye çikartiyor 1 dmc yani melo"yu defansa yakin oynatarak 3-5-2 tarzi birsey ortaya çikiyordu bence mantikli. bu arada 1 yildiz oyuncumuz satilcak diyor bu bence Q7 gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

beşiktaş taraftarı olmamama rağmen, hem beşiktaş hem de samet hoca için heyecanlanıyorum.

umarım düzelirler.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah söylediklerinde muvaffak olur. Gerçekten önemli hususlar ve hedefler..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Samet Aybaba'yı eski çalıştırdığı takımlarda da az inceleme şansım olmuştu ama özellikle Buca'yı yönetirken sergilemiş olduğu tavır, şu yukarıdaki hedeflerinden o kadar farklı ki şaşırdım bir an. Buca'yı yönetirken gençlerden yararlanması sıfırdı. Defansif, kapalı bir oyun anlayışı ve skoru kabullenen bir kimliği vardı. Onun 14 haftada takıma attırdığı golü, o gittikten sonra takım 4-5 haftada attı. Oyuncuların cevherini keşfetmede de oldukça yetersiz. Transfer ve oyuncu bilgisi de bu yönde. Hatırlarım, gidip Estonya'dan Londak diye bir kaleci getirdi, Kredi kartıyla transfer ücreti ödendi : ) Hayatımda gördüğüm en kova kaleci, Forveti al kaleye koy, kalede duruşu ancak o kadar olabilirdi. Ali Kucik, Abdulkadir Özgen, Jebrin, Ömer Kahveci ve diğer gençler. O gittikten sonra çoğu şans buldu ve parladı, takım skor üretmeye takır takır top oynamaya başlamıştı ama nafile çünkü o kötü yönetim çukura sokmuştu bir kere.

Eğer takımın başına bir Beşiktaşlı getirilecekse bunun Ertuğrul Sağlam olmasını dilerdim. Demirören'in gölgesi altında gerçekleştiremediklerini yapabilme şansı yakalayabilirdi., Sağlık olsun. Hayırlı olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

samet aybaba cok antipatik birisi disardan bakinca.. birde kendisi yildiz oyunculari hic sevmez yani quaresma fernandes almeida simao gibi isimler bu sene 100% yolcudur.. ve arkadaslarin dedigi gibi oyuncudan hic anlamaz simdiden yapilacak 2. sinif transferlere hazir olun bjk yönetimi umarim transfer yetkisini tamamen samet aybaba ya birakmaz..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    samet aybaba cok antipatik birisi disardan bakinca.. birde kendisi yildiz oyunculari hic sevmez yani quaresma fernandes almeida simao gibi isimler bu sene 100% yolcudur.. ve arkadaslarin dedigi gibi oyuncudan hic anlamaz simdiden yapilacak 2. sinif transferlere hazir olun bjk yönetimi umarim transfer yetkisini tamamen samet aybaba ya birakmaz..
    En büyük korkum da o zaten. Güzel konuşmuş, gençlere önem vereceğine dair umutlarım var biraz; fakat Bank Asya'dan ilgilendiğimiz futbolcular var demiş. Bank Asya'dan alınacaklar alındı artık, geriye kim kaldı bilmiyorum. Salih Dursun, Salih Uçan, Abdulkadir Özgen, Şaban Özel, Emre Güral, bizim aldığımız Berat Çetinkaya, almak isteyip de vazgeçtiğimiz Berkay Samancı ve diğerleri... Hepsi bir takım buldu ve gitti. Merak ediyorum, kimi alabilirler başka diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İbrahim Altınsay ikinci bir açıklama yapmış.Kendisine güvenim çok fazla ve malesef söyledikleri çok vahim gerçekten.Bunu söylemek için biraz erken aslında ama şöyle adam gibi bir yönetim görmek bize ne zaman nasip olacak acaba çok merak ediyorum.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Size gene olumsuz bir durumu açıklamak zorunda kalıyorum. Beşiktaş’taki görevimden ayrıldıktan sonra kamuoyuna ekteki açıklamayı yapmıştım. Görev almamı sindiremeyenler, istifa mı da sindirememiş olacaklar ki, medyadaki adamlarına uydurma haberler yaptırdılar, sosyal medyaya dedikodular servis ettiler. Bu faaliyetlerini hâlâ da sürdürüyorlar. Amaç benim taraftar nezdindeki itibarımı yoketmek... Ciddiye almadığım bu haberler üzerine, sağolun, bana kaygılarını belirtenleriniz oluyor. Açıklamamın amacı bu.

Kimse yarım bırakacağı bir işe girmez. Ben de bu krizi fırsata çevirecebileceğimize inanarak bütün masraflarımı da cebimden karşılayarak göreve soyundum. Kısa zamanda, gece gündüz çalışarak oluşturduğumuz “Futbol Takımlarının Yeniden Yapılandırılması” proje ve eylem planını, Yönetim’in kabul ettiği bütçe içinde tam yetkiyle uygulayacaktık. Uygulama başlayınca bu plandan cayıldı ve bana haber vermeden kararlar alınmaya başladı. Bu bir nevi “sen git” demekti. “Basket takımı şampiyon olmuşken istifa mı olurmuş” diye popülizm yapanlar, neden o gün bir teknik direktör ile imzaya gittiklerinden, sonra da tepkiler üzerine adamı ortada bıraktılarından hiç söz etmiyor.

Kısaca, bazı yerlere çok kolay gelenler bu işleri kolay zannediyor ve maalesef dünyayı kendi görgü ve bilgileri kadar algılıyor. Kulübü de bu kıt görgü ve bilgilerine gore yönetmeye çalışıyor. Benim bu işlere uygun olup olmadığımı tartışan varsa Mircea Lucescu’ya sorsun, Arsenal yöneticilerine sorsun, Nevio Scala’ya sorsun, futbol dünyasının saygın kişi ve kurumlarına sorsun.

Başkan’ın “Her dediğini yapacağız diye garanti mi verdik” açıklaması benim için yeterli aslında. Evet, projeyi uygulayacaklarının garantisini vermişlerdi, sonra caydılar. Sayın İkinci Başkan’ın, “programı çok radikaldi” açıklaması da durumu net biçimde ortaya koyuyor.

Yönetim zor bir işe soyundu. İsterlerse, Beşiktaş’ın yararına olacağına inandığım her konuda desteğe ve yardıma hazırım. Onlara seçildiklerinden sonra bir altı ay vermek gerek. Ne var ki, borçları küçülteceklerine Beşiktaş’ın vizyonunu küçültmekte olduklarını görüyorum. Dilerim yanılırım.

Başkan istifam üzerine, “otobüsten inenler olacaktır” diyordu… Biz otobüse, otobüse binmiş olmak için ya da direksiyona geçme şartıyla binmeyiz. Bizim için önemli olan otobüste olmak değil, otobüsün gideceği yoldur. Bu yolu da, Demirören’in son Mali ve İdari Genel Kurul’unda Yönetim’i idari açıdan ibra etmeyen ve bütçeyi kabul etmeyen Kongre üyeleri gösterdi. Aynı tavır son Olağanüstü Genel Kurul’da da tescil edildi. Yeni Yönetim’e Genel Kurul kararı olarak bildirildi. Yol bu yoldur.

Dediğim gibi Yeni Yönetim’e süre vermek ve istedikleri zaman destek olmak gerek. Ama otobüse binmekten önce otobüsün gideceği yolu düşünenler de bir an önce kulübe üye olmalı, üye olmaya teşvik edilmeli.

Sevgilerimle.

Ibrahim Altınsay
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta sponsor şoku

Beko Basketbol Ligi, Eurochallenge ve Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş Milangaz takımında, Milangaz sponsorluktan çekildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mesut Urgancılar'ın dediği gibi, travma üstüne travma yaşıyoruz şu anda. Şu üstteki paylaşımların üzerine en son bomba, Ergin Ataman'ın G.Saray ile anlaşması oldu. Ligi zerre kadar düşünmüyorum da, Eurolig'de ne yapacağız bakalım?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Beşiktaş Sekreteri'nden çarpıcı açıklamalar

Beşiktaş Genel Sekreteri Urgancılar, son 2 yılda küfürden 5-6 milyon lira ceza aldıklarını söylerken, "Taraftar silkinip, kendine gelmeli" dedi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancı'dan Siyah-Beyazlı taraftarlara sert uyarılar.. Urgancılar, "Feda tişörtleri maddi kazanç için değil, yok olmuş değerlerimizi hatırlatmak için oluşturulmuş bir sosyal sorumluluk projesi. Bunun bile taklidini satıyorlar. Madem Beşiktaşlısınız bunu hangi vicdanla alırsınız. Beşiktaşlıların silkinip kendine gelmesi lazım. Son 2 yılda küfürden ve olaylardan dolayı 5-6 milyon lira masrafımız var. Bu riyakarlıktır, en büyük ihanetlerden biridir" dedi. Şu anda travma üstüne travma yaşayan bir Beşiktaş olduğunu vurgulayan Urgancılar, "Madem halkın takımıyız; Beşiktaş'ın kapılarını halka açmaktan, başka çözüm olmadığına kanaat ettik" dedi.

Bu teker böyle dönmez

Maçlarda yaşanan olayları eleştiren Mesut Urgancılar, "Kombine bilet alıp içeri giriyorsunuz. Başkalarının yanlarında birkaç kişi daha soktuğunu görüyorsunuz. Yerinize oturamıyorsunuz. Birileri sahadaki oyunla alakası olmayan şekilde tezahürat yapmanızı istiyor. Devre arasında bir yere gidemiyorsunuz. Büfeden alışveriş yapamıyorsunuz. Tuvaletleri kullanamıyorsunuz. Keyfini süremediğimiz bir atmosfer var, bu teker böyle dönmez" diye konuştu.

Kaynak: Sabah
    http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=25023

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Last edited by vego : 23.Haziran.2012 at 15:31

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İmza töreninde konuşan Fikret Orman;

" Samet Aybaba camiamıza hayırlı olsun. Bu benim açımdan çok mutlu bir gün. Samet hoca ve Ulvi hoca babamın yöneticilik yaptığı dönemlerde Beşiktaş'a önemli işler yapmış insanlar. Gençliğimin ilk çağlarında beraber olduğum insanların başkanı olarak teknik heyet ile sözleşme imzalamam nasip oldu. Samet hoca başta olmak üzere istediğimiz ruhu yakalayacağımıza inanıyorum. Yönetim Kurulu üyelerimde desteğini gösterdiği için burada. Samet hocayı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Hiç bir ön şart yada onun gibi başka bir şey konuşmadık. Hatta ücret bile konuşmadık. Yanan bir evin içerisine beraber girmek için buradayız demesi benim için yeterli oldu. Beşiktaşlı olanlar konu Beşiktaş olunca tüm problemler teferruata gider. Hocamında o ruh halinde olduğunu gördüm. İnanıyoruz ve güveniyoruz. Tekrar hayırlı olsun. Allah Beşiktaş'ımıza bize iyi günleri göstermeyi nasip etsin. Beşiktaş bütçesi kadar hareket edecek. Ödeyemeyecek borçların altına bu dakikadan sonra girmeyecektir. Yıldız isimler ile şampiyon olunmuyor. Beşiktaş'ın tarihine baktığımız zaman Beşiktaş bu şekilde buralara gelmemiştir. Hocamız çok koşan bir takım yaratmak istiyor. Bizde bunu destekliyoruz. Ben yurt dışındayken basını takip ettim. Olimpiyat Stadı bilindiği gibi tadilata giriyor. İstanbul'da şuanda 3 tane stad İnönü Stadyumu dışında 5 tane kulüp var. Demek ki bu 5 kulüp bu 3 staddan birinde oynayacak. Zamanında İstanbulspor'un İnönü Stadında oynamasını istemiyorduk. Ancak daha sonra verilen karar ile İstanbulspor orada oynadı. Beşiktaş bir stadda oynayacak ve bunun hangisinin olacağı Ankara'ya yapacağım ziyaretten sonra belli olacak." dedi.

Samet Aybaba yaptığı açıklamada;

" Başkanımıza ve yönetim kurulumuza, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Burada herşeyi iyi yapmaya çalışacağız. Camianın görmek istediği içerisinde bulunduğu kötü dönemde göstermek istiyoruz. Beşiktaş takımı büyük takımdır. Biz bu işin içerisinden kalkacağız. Tamamen oyuncu kadrosuna bakarak her şeyi yeniden yapılandırarak, sahada koşan bir Beşiktaş yaratmak istiyoruz. Önemli olan oyuncu isimleri değil, sahada verdikleridir. Zirveye oynayan bir Beşiktaş yaratmak için çalışacağız. Herkes rahat olsun. Burada her şeyi Beşiktaş'a yakışır bir şekilde yapacağız. Yeniden kaybolan efsaneyi yeniden yaratmak için çalışacağız.Zafer hocaya kendilerine verdiği hizmetten dolayı teşekkür edeceğiz. İlerleyen günlerde gerekli açıklamaları yapacağız. Beşiktaş'ta küçülme diye bir şey yok. Çok büyük paralar verirsiniz ve takım iyi olmaz. Küçük paralar verirsiniz ve takım şampiyon olur. Bizler daha çok iş yapan oyuncular arıyoruz. Nokta transferler yapacağız. İçimizde varolan 12 oyuncumuzu kamp kadrosuna dahil ettik. Onlardan da yararlanmak istiyoruz. Zaten kadromuzda geçen sezondan 7-8 tane oyuncumuz var. İşimiz kolay değil ama zor da değil. Herkesten destek bekliyoruz. Biz her yerde savaşacağız. Sahaya çıktığımızda herkese keyif veren bir takım yaratacağız. Bu küçülme değil, doğru yapılanmadır. Beşiktaş'ın aldığı oyunculara ve puan durumuna bakarsanız bunların yapılması gerektiğini görürsünüz. Genç oyuncularımıza tekrar Beşiktaş sevgisini aşılayacağız. Bir çok projemiz var. Beşiktaş'ın iskelet kadrosunu bu genç oyunculardan kurmak istiyoruz. Bu oyunculardan 1-2 tanesini kadromuzun içerisine atarsak istediğimizi almış oluruz. Uzun vadeli bir çalışmada kısa vadeli bu oyunculardan verim almaya çalışacağız. Kadro içerisinde görmek istemediğimiz oyuncular burada kalıp antrenörler ile çalışacak. Biz şuanda sadece profesyonel desteğe bakıyoruz. Beşiktaş'a katkısı olmayan oyuncuları bu kadroda görmek istemiyoruz. Brezilya'da izlediğimiz futbolcuları Futbol Şubemize verdik. En iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız. " dedi.

Tamer Kıran yaptığı açıklamada;

"Teknik direktörü seçmemiz biraz uzun sürdü ama burada Beşiktaş için bu süreci yaşadık. Hiç bir şey için geç kalmamıştık. Nitekim hocamız ile anlaştıktan sonra derhal çalışmalarımıza başladık. Herkesin içi rahat olsun ve bu takıma inansın. Biz bu yola çıktık ve Beşiktaş için en iyisini yapacağız. Hayırlı olsun." dedi.
    Last edited by Ralph : 25.Haziran.2012 at 14:42
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kampa alınacak genç oyuncular açıklandı,

''Umut Kaya, Mertcan Tuna, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Hasan Türk, Ümit Karaal, Kadir Arı, Caner Turp, Muhammed Demirci, Mertcan Aktaş ve Erkan Kaş.''
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Erkut'un ve Sezer Özmen'in isimleri yok, sanırım haberler doğru. İkisi de Eskişehir'e gidecek. Üstteki isimlerin 2-3'ü hariç tamamını takımda görmeyi isterim. Özellikle; Erkan Kaş, Hasan Türk, Muhammed Demirci, Kadir Arı ve Emre Özkan kadroya rahatlıkla girebilir. Hayırlısı bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erkut'u da Sezer'i de satarız, 3-4 sene sonra dünya para verip geri alırız kesin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Keşke satsak, zoruma gitmez. Yetiştirme bedeli alırız, hepsi bu. Erkut'un sözleşmesi bitmişti zaten, Sezer'e de makul bir ücret ister bizim yöneticiler.

Bari, takasla falan versek ikisini ve Veysel Sarı'yı alsak karşılığında. Aslında Alper Potuk'u da çok isterim; ama çok pahalı kaçar, çok para isterler. O yüzden onun bu takasta düşünülmesi bile imkansız geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'ta büyük bir rezalet yaşandığı ortaya çıktı.
    Beşiktaş transfer komitesinin yaklaşık 15 gün önce İsveçli ünlü teknik direktör Göran Eriksson'la sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Beşiktaş transfer komitesinin bu durumu başkan Fikret Orman'dan bile sakladığı iddia edildi.
    Transfer komitesi yıllık 1.3 milyon euroya ünlü teknik adamla sözleşme imzaladı ancak daha sonra Eriksson'a "Biz bu transferden vazgeçtik" mesajını iletti. Ancak Eriksson Beşiktaş yönetimine başvurarak,, "Sizin vazgeçmeniz beni ilgilendirmez. benimle çalışıp çalışmamanız çok umrumda değil. Madem imzalar atıldı ve siz vazgeçtiğiniz o zaman bir yıllık ücretimi isterim" diye karşılık verdi. İsveçli teknik adamın avukatları geçtiğimiz gün bu parayı tahsis etmek için Beşiktaş kulübü'ne başvurdu. Büyük şok yaşayan yönetim kurulu olayı kapatmak için harekete geçti.

Tamer Kıran Milano'ya gitti
    Beşitaş yöneticisi Tamer Kıran bu rezaleti örtbas etmek için İtalya'nın Milano kentine uçtu. Kıran yarın sabah saat 11.00'de Göran Eriksson'la pazarlık masasına oturacak ve İsveçli teknik adamın elindeki sözleşmeyi almaya çalışacak.

http://www.kartalhaber.com/haber/130...r-rezalet.html

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yok inanmıyorum yani inanmak istemiyorum.Olmamıştır dimi böyle birşey?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu mantalitedeki İbrahim Altınsay'ı,salt egoları uğruna harcayan,ben para veriyorum,en çok bana soracaksanız mantalitesindeki adamların olduğu futbol komitesinden her şeyi beklerim şahsen.

*twitler,forza'dan İbrahim Altınsay'a yakın bir abimize ait.

Varan1 : BJK, Altınsay vasıtası ile L. Van Haal ile 2M altında senelik bedel ile kesin olarak anlaşmıştı. Yard'ları Hoydonk+ Y. Baştürk idi!

Varan2: BJK, Altınsay vasıtası ile Van Haal ile takımın planlarını bile yapmıştı..Durum bu iken kendine görev uyduran bir şube başkanı >>

> Van Haal ile profesyonellikten uzak bir iletişım kurunca Van Haal işini yatırdı, aynı adam aynı gece kimseden habersiz Erikson ile anlaştı

> Erikson'u başkana "rezil oluruz" diye SMSleyen Altınsay komiteden dışlandı ve bardak taştı. Altınsay dışlandı, Erikson ile imza atılmadı!

> Samet Aybaba mecburiyet gibi sunuldu. Ve hemen Van Haal 3.5M'dan kapıyı açtı diye taraftara hep doğruyu söyleme sözü vermiş başkan >

> yalan üstüne yalan söyledi...Oysa Beşiktaş sadece 12-13M senelik bütçe ile Van Haal'ın"Avrupa'dan öcümü böyle alacağım diyeceği bir takım>

> oluyordu...o futbolcu listesi de şu an elimde duruyor..BJKye inanılmaz düşük paralara imza atmaya hazır 13 futbolcu halen bile içlerinde>

> bekleyenler var...Bu listeyi 5 Eylül'den önce açıklamamaya söz verdim> Sadece 2 isim vereceğim : Karim Ansarifarid! 300k bonservis

> 215K Maaş+ 6000 maç başı ile Beşiktaşlı olmuştu bile ( güntekin onay sankı kendi bulmus gibi demeç verdi!, sonra uyarıldı! )

>Van Gaal'in istediği Ajaxlı LODERIO 850bin Avro'ya tamamdı! Ajax 850'ye tamam demişti...Yazık oluyor, yazık...!

Bu 14 oyuncunun içinde Şener Özbayraktar alındı. Yabancı oyuncuları ise 2 ya da 3 sene içinde Avrupa'nın büyük klüplerinde izleriz!!!

Beşiktaş'a yazık oluyor arkadaşlar. Birileri Beşiktaş'i kendi küçük dünyalarında küçültüyor, yapılması çok başit işleri bile ellerine >

bulaştırıyorlar! > 2. TD adayı ise tüm konularda anlaşılan ve hatta klübe Beşiktaş'ın tüm sorunları bilip, inanılmaz projeleri ile gelen >

Rangnick'in yardımcılığını yapmış, inanılmaz bir futbolcu bilgisine sahip FRED RUTTEN idi. 700bin'e tamam demişti. Almanya'daki gurbetçi>

> oyuncuların hepsinde emeği olan bir adam...3 tane gurbetçi ise BJK ye tamam demişti...Bunların isimleri de 5 Eylül'de açıklayacağım...

>Altınsay'ın klüpten içeri sokmadığı menejerler yine fink atmaya başladı. SA'yı hemen Brezilyaya yolladılar bile!

Neden 5 Eylül sorusuna toplu cevap: Çünkü transfer dönemi devam ediyor! Yeterli mi? Ayrıca söz verdim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Eriksson haberi inanılacak gibi değil. Yok adam gidecek elinden sözleşmeyi almaya çalışacak filan. Hem rakam da çok az geldi bana 1.3 e imzalamaz ki o adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Sinan Vardar; Beşiktaş'ın gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Vardar, yaptığı açıklamada;

-MENAJERLERİN ESİRİ OLMUŞ İNSANLAR...

Erkut'a ailesinin çok fazla müdahalede bulunduğunu dile getiren Sinan Vardar; "Erkut, geleceğin yıldızıdır. Ailesi çok fazla Erkut'a müdahalede bulunuyor. Doğru bir şey yapmıyorlar. Ama bu Cengiz Zülfikaroğlu'nun hatasıdır. Çünkü Erkut ilk profesyonel yapıldığı zaman sözleşmesi 5 yıl uzatıldı. Çok büyük bir çaba gösterdim. Ama kulüp federasyona bu sözleşmeyi tescil ettirmemiş. Ersun Yanal da bu işi çok iyi takip eden bir antrenör. Erkut için canını veriyordu. Demek ki bu işi halletiler. Çok üzüldüm. Adanaspor'da Koray, Akhisar'da Mustafa ve yine takımdan ayrılan Orhan Gülle gibi oyunculara çok üzülüyorum. Futbolun içinden gelmeyen, kulübün ekonomisini ve geleceğini düşünmeyen, menajerlerin eseri olmuş insanlar Beşiktaş'ı bu hale getirdi." dedi.

-BEŞİKTAŞ ÖZÜNE DÖNDÜ-

Samet Aybaba ve ekibinin kamp kadrosuna genç oyuncuları almasını tebrik eden Vardar; "Samet Aybaba ve ekibi kutluyorum. Kiralık olan Emre Özkan gibi Ümit Milli oyuncu olan bir değeri kamp kadrosunu aldılar. Erkan, Atınç, Muhammed, Hasan, Kadir Arı gibi genç isimlerin kampa davet edilmesi çok güzel bir şey. İnşallah İbrahim Üzülmezi de teknik ekibin içinde görürüz. Beşiktaş, özüne döndü." dedi.

-CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU'NUN YATACAK YERİ YOK-

Genç oyuncuların çok az boservis bedeli ile satılmasına değinen Sinan Vardar; "Büyük ekonomik sıkıntılar var. Mecburuz özkaynağa yönelmeye. Bunu herkes söylüyor. Ama Samet hoca ve ekibi bunu başaracaktır. Ben inanıyorum. Bizim kıymetlerimizin kaybedilmesine üzülüyorum. Korcan'ı 200 bin TL'ye Sivasspor'a verdiler. Bunu hiç anlamadım. Kaleci arayışındayız fakat Korcan gibi bir oyuncuyu da satıyoruz. Ali Küçik'i 100 bin TL'ye satmışlar. Bize kiralık verdik demişlerdi. İnanamıyorum. Cengiz Zülfikaroğlu'nun yatacak yeri yok." diyerek sözlerini tamamladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Altaylı, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

- BEŞİKTAŞ, GALATASARAY'I KABUL ETMİŞTİ -

Beşiktaş Kulübü'nde gördüğüm manzara müthişti diyen Altaylı, "Ali Sami Yen Stadı'nın yıkımı için belediye tarafından verilen ruhsatın süresi dolmak üzereydi ve bizim de stadı yıkıp, yenisinin inşaatına başlamamız gerekiyordu. Bu yüzden de maçlarımızı oynayabileceğimiz bir stada ihtiyacımız vardı. Beşiktaş'ı dost ve kardeş kulüp olarak bilip tanıdığımız için ve stadında oynamamız Galatasaray camiasında bir tepki yaratmayacağı için İnönü Stadı da kafamızdaki alternatifler arasındaydı. Önce Olimpiyat Stadı'na baktık. Yol durumu ve stadın gereksiz büyüklüğü nedeniyle vazgeçtik. Daha sonra Güngören ve Kartal'da iki statla ilgilendik. Bu arada şahsi dostum olan Serdar Bilgili ve Hüsnü Güreli ile konuşup İnönü Stadı alternatifini de gündeme aldık.Beşiktaş'ın son yıllarda gördüğü en iyi yönetim kurulu olarak tanımladığım Bilgili yönetimi sağolsun teklife olumlu yaklaştı.Bizi kulüpte ağırladılar. Gördüğüm manzara müthişti. Çok modern bir kulüp yönetim sistemi oluşturmuşlardı. Statlarında oynamamıza sıcak baktıklarını söylediler. Daha sonra da yanlış hatırlamıyorsam maç başına 200 bin dolar ödememiz koşuluyla İnönü Stadı'nı kullanabileceğimizi belirttiler. Yine yanlış hatırlamıyorsam o sırada İnönü Stadı'nda henüz localar yapılmamıştı. Yani loca sorunu yoktu. Sonra bu fiyatı maç başına 120 bin dolara kadar düşürmüşlerdi galiba. Ancak biz belediyeden yıkım izniyle ilgili süreyi uzatınca, yeni stadı yapacak mali kaynakları da 2001 krizi şartlarında uygun koyşullarda bulamadığımız için Ali Sami Yen'de kaldık." dedi.

-INTER VE MILAN'DAN DAHA MI ZENGİNİZ-

Türk Telekom Arena konusundaki düşüncelerini ifade eden Fatih Altaylı; "Ben konuya Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe diye bakmıyorum. Bence İstanbul takımlarının 3 ayrı statta oynama gibi bir lüksü yok. Hem kulüplere, hem ülkeye gereksiz bir yük, anlamsız bir maliyet. İnter veya Milan'dan daha mı zenginiz. Bu iki kulüp San Siro'yu paylaşıyor. Mal sahibi Milano Belediyesi. Hatrılayın eskiden Ali Sami Yen atıl bir haldeydi. Fenerbahçe stadı yok gibiydi ve tüm maçlar İnönü'de oynanırdı. Gerçi zemin çim değildi o zamanlar ama bugün iki takım aynı stadı paylaşabilir. Tabii şu an için bu zor. Çünkü Galatasaray locaları sadece maçlar için değil tüm kullanım haklarıyla sattı. Yani ben istersem her gün locamı ofis olarak kullanabilirim. Ama bu da sorun değil. 15 günde bir Beşiktaşlı dostlarımız locamızı kullansın. Sonunda içinde mücevher veya para saklamıyoruz ya. Bence yardımcı olmalı. Ama Beşiktaş da Türk Telekom'dan isim hakkı falan gibi taleplerde bulunma hakkına sahip değil. Tek sorun özellikle Avrupa maçlarının da oynandığı dönemde zemin kalitesini korumak. Bir çim saha yaklaşık 1 milyon dolara mal oluyor. Yıllık bakımı da 500 bin doların üzerinde. Çok maç oynanırsa zemin çok kötü olacaktır. Ama yapacak bir şey yok. Önlem alınır." dedi.

-ÖZTÜRK'Ü ZERRE CİDDİYE ALMIYORUM-

Adnan Öztürk'ü zerre ciddiye almadığını dile getiren Fatih Altaylı; "Adnan Öztürk Galatasaray lisesi'nden kardeşimdir. Ama kendisini zerre ciddiye almıyorum. Hayatı boyunca sporla alakası olmadığı için spormenliği de bilmiyor. Galatasaray Spor Kulübünün kapısından ilk kez 40 yaşını geçtikten sonra girdi. Kariyerimi yaptım, para kazandım, biraz da şöhret olayım PR yapayım diye girdi herhalde. Bilmiyorum. Ama yaptığı 10 şeyin 9'u yanlış. Hem kulüp içinde gerilim yaratıyor hem de kulüpler arasında. Bence bir an önce Galatasaray yönetiminden uzaklaşması gereken bir isim. Bunu defaten her ortamda söyledim zaten. Galatasaray'ın Adnan Öztürk gibilere ihtiyacı yok. Onun da ne Galatasaray bilgisi var, ne Türk sporuyla ilgili bir fikri." dedi.

-BEŞİKTAŞ'IN GÜCÜ ORAYA O STADI YAPTIRCAKTIR-

İnönü Stadı'nın yerine devasa bir stat yapılmasına karşı olduğunu belirten Altaylı; "İşin doğrusu ben şehrin o noktasına devasa bir stat yapılmasını karşıyım. Mevcut yapıdan daha yüksek olmayacak bir stat neden olmasın. Bunu Başkan fikret Orman'la da paylaştım. O da "Dışardan daha büyük olmayacak. Aşağıya doğru ineceğiz" dedi. Karşı olmamın nedeni oradaki tarihi doku. Etrafında Saraylar, camiler ve Boğaz var. Süzer Plaza oraya zaten yeterince zarar verdi. Bir de dev stat olursa iyice kötü olur. Ama yüksekliği arttırmadan, tarihi dokuyla uyum sağlayabilecek bir mimari ile elbette olabilir. Başkan Fikret Orman Kültür Bakanı ile konuyu tartışırken ben de yanlarındaydım. Bakan Günay'ın haklı argümanları var. O da benim gibi düşünüyor. Ama Beşiktaş'ın gücü oraya o stadı yaptıracaktır. Tek ricam oraya yakışır ebat ve mimaride bir stat olmasıdır." dedi.

-"DELİ MİSİN?" DİYE SORDUM-

Fikret Orman'ın işinin çok zor olduğunu ifade eden Fatih Altaylı; "Fikret Orman çok sevdiğim birisi. Adaylık sürecinde kendisine "Deli misin?" diye sordum zaten. Aklı olan adamın girmeyeceği bir işe kalkıştı. Çok zor bur görevde. Beşiktaş'ı küçültse o borçları ödeyemez. Büyütmeye kalksa 500 küsur milyon TL borçlu, gelirleri temlikli bir kulüple bu işi nasıl yapacak? İşi çok zor. FEDA tişortleri satmakla bu borç ödenmez bu mali tablo düzelmez. Bir an önce stat gelirlerini arttırmak zorunda. Belki bir köprü kredi ile temliklerden kurtulursa eli rahatlar ama zor. Beşiktaşlıların ona yardımcı ve sabırlı olması lazım. Başarı konusunda dost bir kulüple ilgili bir şey söylemek bana yakışmaz. İnşallah başarılı olur diyebilirim ancak. Hem onun için hem Samet için, hem de Galatasaray Lisesi'nden ağabeyim olan ama çocukluğundan beri Beşiktaş taraftarı olan ağabeyim Erman için." diyerek sözlerini tamamladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

İçten mi konuşmuş bilinmez ama güzel konuşmuş stad hakkında, Öztürk'e de ağır konuşmuş doğru mu acaba dedikleri.

Mesaj Yetkileri