Oyuna İngiltere tarihi ile başlayan Norveç'ten Viking ile giriş yaptım.Takımın başına geçtiğimde ligin ilk yarısına yaklaşıyorduk ve 12. sıradaydım.Yaklaşık 15 maça çıktıktan sonra Rosenborg'dan teklif geldi ki belki bunu bilenler bilir forumada yazmıştım.Gidip gitmemekte kararsızdım çünkü.Viking'den ayrılırken takımı 7. sıraya kadar yükseltmiş ve 2. ile aramdaki farkı 4 puana düşürmüştüm.Şahsen ligi en kötü ilk 3 de bitireceğime inanıyodum.Viking'de verilen maaş bütçesinden daha azını vermesine karşın Rosenborg'un teklifini kabul ettim.Çünkü kadrosu benimkinden daha iyiydi takdir edersinizki.
Takımın başına geçtiğimde lider Tromso'nun 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyodu.Kalan 6 lig maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik almama rağmen Tromso'nunda 2 puan kaybı yaşamasıyla, ligi 2. olarak bitirip şampiyonluğa ulaşamadım maalesef.Tabi takım Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı başarmıştı sezon başı elemeleri geçerek.Ben takımın başına geçtiğimde gruba ilk 2 maçta 2 mağlubiyetle başlamışlardı ve 3. maçım Emirates'de Arsenal'leydi.3-1 yenildim ve ilk 3 maç sonunda 0 puanım vardı.4. maçta Arsenanl'den aldığım 1 puan umut ışığım oldu ve nitekim Lille'i deplasmanda 2-0, Benficayı son maçta evimde 2-1 yenerek 7 puanla Uefa Avrupa Ligine katılmaya hak kazandım.Şanssız bir kurayla ilk turda Schalke'yi çektik.Deplasmanda 3-1, evimde 2-0 yenerek bir üst tura yükseldim.Bir sonraki tur şanssızlığımızı devam ettirerek Tottenham'ı çektik.Deplasmanda 0-4 evimde 2-2'lik skorlarla elendim.Sonra yeni sezon başladı ve gerisi SS'lerde mevcut.Amacım şuan 36 maç olan yenilmezlik serimi +50 maça çıkartabilmek, sonrası ya nasip

Alıntılı Yanıtla