Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
88. You may not vote on this poll
  • Almanya

27 30.68%
  • Çek Cumhuriyeti

2 2.27%
  • Danimarka

1 1.14%
  • Fransa

7 7.95%
  • Hırvatistan

2 2.27%
  • Hollanda

11 12.50%
  • İngiltere

7 7.95%
  • İrlanda

3 3.41%
  • İspanya

13 14.77%
  • İsveç

1 1.14%
  • İtalya

8 9.09%
  • Polonya

1 1.14%
  • Portekiz

3 3.41%
  • Rusya

2 2.27%
  • Ukrayna

0 0%
  • Yunanistan

0 0%
Sayfa 51 / 52 İlkİlk ... 4149505152 SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 1538 sonuç

Konu: 2012 Avrupa Şampiyonası|Şampiyon İspanya

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Torres bu yıl hayal kırıklığı falan olmadı.

Premier League 32 maç 6 gol 7 asist
    ŞL 10 maç 3 gol 5 asist
    Euro 12 5 maç 3 gol 1 asist
    FA Cup 6 maç 2 gol 4 asist
    League Cup 1 maç 0 gol 0 asist

Bu istatistikleri yakalayan bir oyuncuya iyi denmese bile hayal kırıklığı da denemez.Geçen yıla göre bu yıl baya yükselen bir performansı var Torres'in.
    Oğuzhan tamam seviyorsun adamı anladık ben de seviyorum da , istatistiklere bakınca Guiza da iyiydi bizde.10 golün altına düşmedi yanılmıyorsam Torres inanılmaz bir fizik kondisyon düşüklüğü , ve ziyadesinde psikolojik buhran yaşadı bu sezon.Kaçırdıkları bunu gösterdi bence.Ama sonuç olarak söylendiği gibi , ŞL ve Avrupa Şampiyonu bir oyuncu , ve gol kralı oldu.Kapanışı iyi yaptı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi 10/11 sezonunda mı kaldınız anlamadım ki ? Tamam bu yıl da ahım şahım bir futbol oynamadı ama hayal kırıklığı da denemez yani dedirtmem
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ŞL 10 maç 3 gol 5 asist

Bu istatistikleri yakalayan bir oyuncuya iyi denmese bile hayal kırıklığı da denemez.Geçen yıla göre bu yıl baya yükselen bir performansı var Torres'in.
    dalgamı geçiyosun hocam 32 maç 6 gol torres bence di matteo reyiz geldikten sonra çok iyi oynamaya başladı bu sene 20 + gol atar bence

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten ben çok iyi oynadı demedim ki sadece hayal kırıklığı olmadığını belirtmeye çalışıyorum.Yoksa bende biliyorum istatistiklerinin harika olmadığını ama 10/11 sezonuna göre de çok büyük gelişme var diyorum.Acaba adamı dünyanın en iyisi yaptım da benim mi haberim yok ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ŞL 10 maç 3 gol 5 asist

Aynı oranları bırak Baroş'u Güiza'nın bile tutturabileceği görüşündeyim.. O paraya onlarıda atsın zahmet olmassa.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Torres'e laf yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Rakip takımlardan biri 60 maç 15 gol atmış bir forvet alıyo deseler adamlar neresiyle güler söylemeyeyim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Abi 10/11 sezonunda mı kaldınız anlamadım ki ? Tamam bu yıl da ahım şahım bir futbol oynamadı ama hayal kırıklığı da denemez yani dedirtmem
    Yok ben sadece yaşadığı sıkıntıları ön plana çıkarmak istedim anlatamadım demek ki kusuruma bakma Torres ' i çok beğenen birisiyim bi kere onu söyleyeyim.Ama cidden bir ara Torres bitmiş beyler ! durumunu yaşar olmuştuk.Acayip saçmalıyordu , ayakta durmakta zorluk çekiyordu , ki hala atlatamadı tam o durumu.Şunu da söyleyeyim dün son golde evet yaptığı asist tebrik edilecek cinsten , yani al da at dedi.Ancak kendine güvenemediği için yaptığını düşünüyorum Eski Torres ya kaleciyi geçer atar , ya da dibine girer atardı özgüveniyle.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Torres'in bu yıl Chelsea'nin kahramanı olan Drogba'dan daha yararlı olduğunu kimse biliyor mu acaba ? İstediğiniz yerle gülün Torres'e kimse hayal kırıklığı diyemez bu sezon için.

@Coşkun Abi

Haklısın abi ne diyeyim eski Torres'den eser yok şu an ama yavaş yavaş toparlıyor kendisini.Ama hayal kırıklığı denmesi de çok büyük saygısızlık olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=6vdlwlUosHI

Fernando Torres'i severim ama formsuzdu geçen sene bunu kabul etmek lazım. Hatta berbattı bazı maçlar hariç.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bonservisine 50M€ verilen bir forvet 60 maçta 15 gol atıyorsa hayal kırıklığıdır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

60 maç mı? Kim 60 maç oynamış da Torres oynasın 49 maçta 11 gol 12 asist ile oynadı Torres.Euro 12 gol kralı gelecek yıl daha da iyi olacak inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hayal kırıklığı dediğiniz halde takımlarıyla Şampiyonlar ligi şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu ve bireysel olarak Altın Ayakkabı ödülünü kazandı. demek ki iyi bir sezon geçirse, almadık kupa, ödül bırakmayacak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

60 maçın içinde hazırlık maçlarıyla Euro 2012'de var. Ayrıca bu sezonki Euro 2012 gol krallığı bariz şansa geldi ya, 3 golle kral mı olunur
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

60 maç mı? Kim 60 maç oynamış da Torres oynasın 49 maçta 11 gol 12 asist ile oynadı Torres.Euro 12 gol kralı gelecek yıl daha da iyi olacak inşallah.

yazdıklarında söylediklerin birbirini tutmuyor..

ŞL 10 maç 3 gol 5 asist
    ------------------------------------------------------
    54 maç 14 gol 17 assist

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Hayal kırıklığı dediğiniz halde takımlarıyla Şampiyonlar ligi şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu ve bireysel olarak Altın Ayakkabı ödülünü kazandı. demek ki iyi bir sezon geçirse, almadık kupa, ödül bırakmayacak

Bireysel olarak kazandı ? Görende adamın arkasında arkasında Hürriyet Göçer - Hüseyin Çimşir - Mustafa Sarp oynuyor sanar Bırakta atsın Xavi - Alonso - İniesta'yla oynuyor adam. Bunlar kadar bu şampiyonada adrese teslim pas oynayan Pirlo dışında bir adam göster eyvallah diyeyim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Bireysel olarak kazandı ? Görende adamın arkasında arkasında Hürriyet Göçer - Hüseyin Çimşir - Mustafa Sarp oynuyor sanar Bırakta atsın Xavi - Alonso - İniesta'yla oynuyor adam. Bunlar kadar bu şampiyonada adrese teslim pas oynayan Pirlo dışında bir adam göster eyvallah diyeyim.
    189 dakika oynayarak gol kralı oldu bu arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by futureless View Post
    189 dakika oynayarak gol kralı oldu bu arkadaş.

50 M €'luk adam niye 189 dakika oynadı diye sorarlar adama yukardaki maç başı ortalamalarla onu bile haketmiyordu ama genede oynadı Neyse yavTorres'i yargılamak veya avukatlığını yapmak bana düşmez sonuçta bizim ülke futboluna giren çıkan birşey yok İspanya turnuva genelinde değil ama final performansıyla kupayı haketmiştir ve almıştır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

189 dakikada 3 gol 1 asistle oynadığına göre hocasının oynatmamakla hata yaptığını da söyleyebiliriz bence , turnuva genelinde evet biraz sönüktü finale kadar İspanya.Bunda 4-6-0 sisteminin etkisi büyük.Torres'in durumu nedeniyle ben en başında Soldado ' yu bekliyordum ama sistemine uymayan Negredo ve Llorente'yi aldı kadroya Del Bosque , nitekim olmadı oynatamadı bile.Torres off the ball özelliği 20 olacak adam yalnız fiziksel düşüşüne rağmen oyun görüşünü hala koruyor.Çok iyi kaçıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bu mesajımda iki farklı cümle yazmışım ve özellikle belirtmişim ki, şampiyonlar ligi şampiyonluğu takım ödülüdür, avrupa şampiyonası şampiyonluğu takım ödülüdür, fakat altın ayakkabı ödülü bireysel bir ödüldür, takıma verilmez.

Ben arkasında kötü adamlar oynuyor, tek başına 10 kişiyi geçip gol attı falan demek istemedim zaten. Yukarıda da açıkladım yeterince. Anlamak isterseniz gayet güzel açıklama olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2006

Bütün turnuvada kazandığım paraları bir maç ile verdim, İtalya beni feci yaktın...

İspanya'dan ise böyle bir fark beklemezdim. Puyol ve Villa olsa ne olurdu çok merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

o güiza,baros o ortalamaları yapar dediğiniz ingiltere'de aynı performansı göstersinler de görelim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Börk View Post
    o güiza,baros o ortalamaları yapar dediğiniz ingiltere'de aynı performansı göstersinler de görelim.

Sen heralde Baros'u sadece Türkiye'de oynadı sanıyorsun veya sen Baros Türkiye'ye transfer olduğunda doğdun... (Bu arada Baros'u hiç sevmem sadece söylediğim sözün arkasında olduğum için savunuyorum BJK taraftarıyım.) Git önce performanslarını karşılaştır, fiyat değerlerini karşılaştır ve takım performanslarını karşılaştır.
    Last edited by Kaka Leite : 03.Temmuz.2012 at 00:06 Reason: Kelimelerimize Dikkat :)

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Finale yakışmayan sıkıcı bir maçtı 70.dakikaya kadar devamını izlemedim 2014 Dünya Kupası hazırlık maçlarında İspanya ile oynamamızı istiyorum.Açıkçası paslaşmalarını engelleyen takım İspanyayı ezer.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

ŞL 10 maç 3 gol 5 asist

Sen Torres gibi bir adamdan 32 maçta 6 gol 7 asist bekliyorsan bir şey diyemiycem

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sen Torres gibi bir adamdan 32 maçta 6 gol 7 asist bekliyorsan bir şey diyemiycem
    Almeida 12 Gol attı diye üzülüyordum bende

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Torresi çok severim ama kalitesini yansıtamayan bir oyuncu bu yüzden hayal kırıklığı oluyor.

Drogba ile Torres'i karşılaştırmak hata olur.Drogba gol atmasada takımı ayakta tutan bir güçtü, Torres'ten bu sene patlama bekliyorum ama şuana dek kalitesini yansıtamadı.

Bende Kaka hayranıyım ama bitti artık bunu kabul etmek gerek yani

Her neyse İspanyayı'da tebrik edemedim.Tebrikler İspanya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben hala kupa portekizin olmalıydı diyorum ama baya geç kaldım sanırım bunun için
    o penaltı kaçar mı be

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ben hala kupa portekizin olmalıydı diyorum ama baya geç kaldım sanırım bunun için
    o penaltı kaçar mı be
    Aynen katılıyorum.Eğer Pirlo Portekizli olmuş olsaydı kupa şuanda Portekizdeydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sen heralde Baros'u sadece Türkiye'de oynadı sanıyorsun veya sen Baros Türkiye'ye transfer olduğunda doğdun... (Bu arada Baros'u hiç sevmem sadece söylediğim sözün arkasında olduğum için savunuyorum BJK taraftarıyım.) Git önce performanslarını karşılaştır, fiyat değerlerini karşılaştır ve takım performanslarını karşılaştır öyle gel.
    inan bana sen yokken ben vardım

2002 - 2005 - Liverpool - 68 maç - 19 gol =0,27
    2005 - 2007 - Aston Villa - 42 maç - 9 gol = 0,21
    2007 - 2008 - Lyon - 24 maç - 7 gol = 0,29
    2008 - Portsmouth - 12 maç - 0 gol = 0
    2008 - Galatasaray - 88 maç - 48 gol = 0,45

234 maç - 83 gol = 0,35

şimdi bu istatiklerden yola çıkarak;

2001 - 2007 - A.Madrid - 214 maç - 82 gol = 0,38
    2007 - 2011 - Liverpool - 102 maç - 65 gol = 0,63
    2011 - Chelsea - 42 maç - 9 gol = 0,21

358 maç - 156 gol = 0,43

Başarısız bir Portsmouth kariyer ve sizin Torres'e de başarısız dediğiniz aynı istatistiklerle olan bir Aston Villa kariyeri.Toplamda 6 senede 4 takımda atamadığı golü 4 sene de Galatasaray'da atarak kurtaran bir oyuncu.Torres'in daha Chelsea ile oynayacağı seneler var ama Baros bundan sonra sanmıyorum bir İngiliz takımı.

Fiyat kalite farkı yok,eğer Baros o sakatlığı yaşamasa Torres'in her zaman bir alt değerinde olacak bir oyuncuydu.O zamanlar Torres,A.Madrid'de iken Baros,Liverpool'daydı.Baros'un geçmişi her zaman iyidir zaten şimdi karşılaştım geldim.
    Last edited by Kaka Leite : 03.Temmuz.2012 at 00:06 Reason: Kişisel Tartışma
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 51 / 52 İlkİlk ... 4149505152 SonSon

Mesaj Yetkileri