Oyuna Panionios'la başladım. İlk sezonu 8. bitirdim. İkinci sezon UEFA Avrupa ligine kalırım dedim. 12.hafta sonunda 10.sıradayken kovuludum ve devre arası Levadeiakos ile anlaştım 12.sıradaydık ben geldiğimde ve 9. sırada bitirdik ligi. Lig bitince istifa edip ayrıldım. zaten sezon sonu ligde bırakır giderim demiştim. Bu arada Levadeiakosla Yunan Kupasında final oynadım. Olympiakos ile oynadık ki bu ligin tozunu attıran 5-6 hafta kala ligi garantileyen bir ekipti. 2-1 önde iken 85te yedik ve maç uzadı. Uzatmanın başında attım 3-2 yaptık. Ama 120de gelen gole engel olamayıp penaltılara gittik. Penaltılarda kaybettik maçı. Bir bakıma Bülent Korkmaz kariyeri yaşamıştım diyebiliriz. Uzun bir süre işsiz gezdikten sonra büyük beklentilere rağmen ligin son sırasında bulunan Kerkyra ile anlaştım. 12. haftada ligin dibini görmüşlerdi. Devre arası birkaç takviye ile ligde kalırız diye düşünmüştüm ama geldiğimde takımda as oyuncuların çoğu sakattı ve ben ancak işler umduğum gibi gitmedi. 8 hafta kaldım takımın başında. Çok önemli fırsatlar teptim. Üstümdeki takımlarla maçlarda öndeyken son dakikalarda yediğim gollerle berabere kaldım. İstifamı bastım ama sezon sonuna kadar bir takımla anlaşamadım. Yazı boş geçirdim bakalım ne olacak. Bir Yunan Ziya Doğan olma hedefim var
Bu arada arkamda bıraktığım Panionios 2, Levadeiakos 3.sırada bitirdi ligi. Benim kurduğum takımlarla başarılı oldular. Bana sabredemeyen Panionios yönetimini kınıyorum