1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Drogba ve Anelka Shanghai Shenhua'dan ayrıldı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Drogba ve Anelka Shanghai Shenhua'dan ayrıldı

Ve Drogba'nın yeni takımı!
    Bir süredir Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olacağı söylenen Didier Drogba, transferi resmi olarak açıkladı.

20 Haziran 2012 Çarşamba - 11:17
    Sporx.com dış haberler
    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile yeni sözleşme imzalamayan ve ayrılma kararı alan Didier Drogba'nın, Shanghai Shenhua takımına transferi resmi olarak duyuruldu.

Shanghai Shenhua kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 34 yaşındaki futbolcunun iki buçuk yıllık sözleşme imzaladığı ifade edildi. Daha önce Chelsea'den Nicolas Anelka'yı transfer eden Shanghai takımının başında Arjantinli teknik direktör Sergio Batista bulunuyor.

Yıldız futbolcunun Shanghai Shenhua kulübünden ne kadar para alacağı resmi olarak açıklanmazken Çin basınında yer alan önemli kaynaklardaki haberlerde, golcü oyuncunun haftalık 300 bin dolar'a imza attığı belirtildi.

Transferin duyurulmasından sonra kişisel resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Drogba, "Son zamanlarda bana gelen birçok teklifi değerlendirdim. Ve Shanghai takımına giderek iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Yeni bir kültür keşfedeceğim için sabırsızlanıyorum. Çin Ligi'nin gelişi için oldukça hevesliyim" ifadelerini kullandı.

2004 senesinde Marsilya'dan İngiltere'ye transfer olan Drogba, Chelsea formasıyla 341 maça çıkan 157 gol atma başarısı gösterdi. Londra ekibiyle Avrupa'da attığı 34 golle bir rekorun sahibi olan Drogba, Chelsea tarihinde en fazla gol atan dördüncü futbolcu olma unvanına da elinde bulunduruyor.

DROGBA YENİ TAKIMININ FORMASINI GİYDİ

[/COLOR]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben anlamıyorum bu yaştaki bir oyuncuya haftalık bu kadar para verilir mi... Aklım almıyor gerçekten akıl işi değil. Ego tatmininden başka bir şey değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben anlamıyorum bu yaştaki bir oyuncuya haftalık bu kadar para verilir mi... Aklım almıyor gerçekten akıl işi değil. Ego tatmininden başka bir şey değil.
    1.5 Milyar'a yakın nüfusu olan bir ülkenin takımına göre gayet makul bir rakam. Keza Drogba sayesinde 300 ile 400 milyon arasında bir kitle takıma sempati duysa ve bunların %10'u takımın formasını alsa kasaya girecek parayı düşünebiliyor musun : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    1.5 Milyar'a yakın nüfusu olan bir ülkenin takımına göre gayet makul bir rakam. Keza Drogba sayesinde 300 ile 400 milyon arasında bir kitle takıma sempati duysa ve bunların %10'u takımın formasını alsa kasaya girecek parayı düşünebiliyor musun : )
    Tamam kalabalık bir ülke, mutlaka ki bu dediklerini düşünmüşlerdir ama bence yine de abartı bir rakam.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Adamın kendi ülkesinde insanlar açlıktan ölüyor.Aldığı paraya bak.Adaletini dünya adaletini.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yani bu iş sadece paradan ibaret. Parayı bastırdıktan sonra C.Ronaldo'yu bile getirirsin.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Adamın kendi ülkesinde insanlar açlıktan ölüyor.Aldığı paraya bak.Adaletini dünya adaletini.
    Ama adam ülkesine yardım yapıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    adamın kendi ülkesi yok önce bi kendi ülkemize bakalım açlıktan ölenler var mı yok mu ? başkası parayı aldığın da yardım keçisi kesilirsiniz ama açlıktan ölmeye yakan biri elinizi sıkmaya yeltense elinizi saklayacak yer ararsınız.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by vego View Post
    Daha önce Chelsea'den Nicolas Anelka'yı transfer eden Shanghai takımının başında Arjantinli teknik direktör Sergio Batista bulunuyor.
    forumda anelka oyuncu teknik direktör diyen arkadaslar vardi demekki öyle degilmis

cinliler zeki insandir bu kadar abarti rakamlar veriyorlar fakat bir bildikleri vardir nasil olsa fazlasiyla cikarirlar verdikleri parayi...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

shanghai asya sampiyonu olursa, kitalararasi sampiyonada cok merak ediyorum ne yaparlar diye. yildizlar karmasini kuruyorlar yavastan.
    kim kime para veriyor, bosverin bunlari. bizim derdimiz degil bunlar. veren verir, sorgulayamazsin :]

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yalniz bu cinliler ruslarla araplardan daha beter ciktilar bi kac sezon sonra avrupadan belese degilde bonservisle oyuncu transfer etmeye basladilarmi piyasanin icine ederler..

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Chelsea'nin eski forveti Didier Drogba, yeni takımı için ''Şanghay Şenhua'ya para için gelmedim'' dedi.

Çin'in Şanghay Şenhua takımıyla geçen ay sözleşme imzalayan Drogba, ülkede en çok para kazanan futbolcu olduğu iddialarına yanıt verdi. Yeni takımı Şanghay Şenhua'ya gelmesindeki nedenin para olmadığını ifade eden 34 yaşındaki futbolcu, ''Avrupada kalmak benim için daha kolaydı, ancak ben Çin'i seçtim'' diye konuştu.

"Şanghay'a para için gelmedim"

Paranın kendisi için önemi bulunmadığını söyleyen Drogba, ''Yeni deneyimler için buradayım'' dedi.
    (ntvspor)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by enesemin53 View Post
    Chelsea'nin eski forveti Didier Drogba, yeni takımı için ''Şanghay Şenhua'ya para için gelmedim'' dedi.

Çin'in Şanghay Şenhua takımıyla geçen ay sözleşme imzalayan Drogba, ülkede en çok para kazanan futbolcu olduğu iddialarına yanıt verdi. Yeni takımı Şanghay Şenhua'ya gelmesindeki nedenin para olmadığını ifade eden 34 yaşındaki futbolcu, ''Avrupada kalmak benim için daha kolaydı, ancak ben Çin'i seçtim'' diye konuştu.

"Şanghay'a para için gelmedim"

Paranın kendisi için önemi bulunmadığını söyleyen Drogba, ''Yeni deneyimler için buradayım'' dedi.
    (ntvspor)
    Sallama Mecnun

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

"Şanghay'a para için gelmedim, çünkü ben paraya para demiyorum"

Çok gülmüştüm buna..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

''Şanghay Şenhua'ya para için gelmedim''

Hee tamam o zaman

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yıllık 2.5 versinler gidiyor mu bakalım.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Bence çinlilere gövde gösterisi yapacak ama futbolda değil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Shanghai Shenhua , Didier Drogba ve Nicolas Anelka ile yollarını ayırdı.

Ne oldu acaba ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Batmışlardır.

Drogba Çilek olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Drogba bize Anelka'da fenere gelsin

Ya da "Drogba Beşiktaş'ta"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Shanghai Shenhua , Didier Drogba ve Nicolas Anelka ile yollarını ayırdı.

Ne oldu acaba ?
    China Daily'nin haberine göre, kulübün hissedarları arasındaki yükselen ortaklık payı sorunu nedeniyle porblemler yaşayan Çin kulübünde, kulübün hisselerinin yüzde 28.5'ini elinde bulunduran başkan Zhu Jun eğer daha fazla hisseye sahip olursa kulübe para vereceğini yoksa vermeyeceğini açıkladı.

Zhu Jun 2007 yılında hissedarı olduğu Shenhua kulübüyle yaptığı anlaşmaya göre eğer kulübe 2 yıl içinde 15 milyon pound yatırım yaparsa hissesinin yüzde 70'e çıkması gerekiyordu.
    Zhu'nun 5.5 yıl içinde kulübe verdiği para ise 60 milyon poundu geçmiş durumda.
    Hisselerin transfer edilmesi 2009 yılında ve geçen yıl gecikti. Bir kulüp yetkilisi yaptığı açıklamada, "Bu olay planlarımızı kötü etkiledi. En büyük problem ise kulübün işlerinin normal bir şekilde yürütülemiyor olması. Bu hisse olayı kulübün büyümesinin önünde en büyük engel olarak duruyor." dedi.

Zhu bu durumun çözülmemesi durumda kulübün giderleri için sadece kendi payına düşen yüzde 28.5'lik bölümü ödeyebilir.
    Shenhua'nın Kolombiyalı futbolcusu Giovanni Moreno haftasonu oynanan maçta oynamadı ve Çin kulübünün Arjantin kulübü Racing Club'a transfer ücretinin ödenmediği spekülasyonları ortaya çıktı.

Takımın yıldız oyuncularu Nicolas Anelka ve Didier Dorgba'nın durumları da şüpheli bir halde. Haftalık 300 bin dolar maaş alan oyuncuların paraları ödenemezse satılmak durumunda, Shenhua oyuncularını satmak durumda kalacak.
    Shangai Shenhua yıldız isimleri kadrosuna katmasına rağmen 16 takımlı Çin Süper Ligi'nde 27 puanla 10. sırada bulunuyor.

Kaynak: sporx
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Takımın patronları musluğu kapamışlar. Haliyle takım gelir - gider ayarını tutturamıyor. En fazla para verdikleri oyuncularla da anlaşıp yolu ayırmışlar sanırım.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emekli olsunlar, yeterince kazanmadılar mı zaten bugüne kadar ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bazilari simdi yine derki tursusunumu kuracaz bu adamlarin

Bu adamlarin tursusu bizim ligi kasip kavurur.

Mesaj Yetkileri