Şuana kadar silinen mesajlarım da hep haklı gördüm yönetimi. İlk defa şaşırıyorum şu yukarıdaki mesajların silinmesine. Etmeyin, eylemeyin.
Şuana kadar silinen mesajlarım da hep haklı gördüm yönetimi. İlk defa şaşırıyorum şu yukarıdaki mesajların silinmesine. Etmeyin, eylemeyin.
eto'o bitmiş.
Devamını da silecektim ama zor tuttum kendimi. Yahu sahur öncesi 1-2 mesaj siliyorum neyse bitmiştir heralde diyip sahurumu yapıyorum (Ama aklım hala forumda). Sahur biter bitmez bakayım ne durumda diye bi giriyorum 15-20 mesaj atılmış, millet birbirine girmiş. Saat 5 de üstelik. Konuyu kilitliyorum gelip burdan dalga geçiyorsunuz adamla. Men ediyorum felan. Sonra başkası gelecek "Kardeşim sen ne diyorsun ? " yazacak, öbürü araya girecek hobaaa. Anlatabildim umarım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yok anlayamadım ki normalde çabuk anlarım hak veririm bugüne kadar bir tartışmaya girdim oda Fenerli bi arkadaşla uyarı aldım yaklaşık 1.5 yıl önce başka vukuatım yok.
Ama kim kimi men ediyor Cihan belki yeri burası değil de. Hani bi fıkra vardır hırsızın hiç mi suçu yok diye. Direk o moda düştüm şuanda. Men edilen benim; abi hala aklıma gelince gülüyorum; gelip burada isim cisim vermeden takılma amaçlı hepinizi men ederim yazıyorum bi bakıyorum uçuyor.
Hırsız kelimesini de mecazi anlamda kullandım fıkrada öyle geçtiği için, çabuk nem kapılıyor gördüğüm kadarıyla yanlış anlaşılmasın.
eto'o bitmiş.
Canım abicim men olayını dalga amaçlı yazdın mı yazmadın mı ? Sana suçlusun veya tek suçlu sensin diyen yokki zaten. O konu hakkındaki bütün mesajları sildik. Orayı kapattık jet hızıyla burdan devam ediyorsunuz. Doğal olarak bu da silindi. Orada ortalığı sakinleştirmeye yönelik mesajda vardı o da silindi. Kişiye özel bir durum değil yani. Büyütmeye gerek yok gece gece (Sabah sabah) .
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bazıları büyüğümüz ama bizden bile küçük davranıyor.
Lüzumsuzlukta sınır tanımayan arkadaşlar lütfen benimle muhatap olmayın lütfen.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Birçok olay abartılıyor, ortalığı karıştıranlarda sanki çok haklıymış gibi konuşuyor.Çokta isim vermek istemiyorum çünkü sevmiyorum böyle şeyleri çocukça şeyler yazanlar çok ve can sıkıyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
hadi gençler uyuyun dinlenin , okullarda bi açilsaydi...![]()
![]()
![]()
Tabi ki dalga amaçlı yazdım başka en ufak kötü niyetim yoktu. Ama mesele o değil. Ben o tartışmanın neden olduğunu dahi bilmiyorum. Sayfaya hızlıca göz attım sadece onun üslubu dikkatimi çekti düşüncemi dile getirdim ve men edildim. Ama men etme tarzı çok komiğime gitti burada sizi men ederim şeklinde dile getirdim, arkadaşın öyle bişey demesine alınmadım bile sadece ciddi anlamda güldürdü.
Neyse boşver gereksiz bi mesele ama ben bu men etme üstünden daha yürürüm artık arkadaşın dediğinden bağımsız olarak.
Ayrıca kişiye özel olmadığından en ufak bi şüphem yok.
eto'o bitmiş.
Selamlar arkadaşlar...
EDIT : EN TARO ADUN...(yeni hali ile EN TARO TASSADAR...)
Merhaba millet nasılsınız ne var ne yok![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Selam ahali 1 haftadır Kayseri'deyim kafam rahat oh mis.![]()
Adam anadoluya yerleşti, işte şimdi gerçekten yaşamaya başladı diyebiliriz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Emre abi Giresun'a da kop gel. Gezelim tozalım ama boş gelme Kayseri gibi yerden sucuk pastırma falan.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Selam beyler![]()
Selamun Aleyküm agalar (:
Aleyküm selam toprağım![]()
Aleyküm selam büyük Altay
Screw you guys, I'm goin' home
http://mrdoob.com/projects/chromeexp...oogle_gravity/
İlginç bir google şeysi.
uzun zaman sonra camiiye gidicem aslında geceden olsaydı bu iş daha iyi olurdu
O son kolayı içmeyecektim![]()
Para birimi ne Eralp, olm o ne lan![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bayram tatili dolayısıyla 2 gün boyunca yokum. Çanakkaleye gidiyoruz ama internet durumunu bilemiyorumHadi hayırlı bayramlar
![]()
Neresine gidiyorsun Cihanim ? 1-2 saate ben de cikiyorum yola.
Türkiye'nin en batı noktasına, Babakale'ye![]()