1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Bu Kadar Düşük Olmaz

Hybrid View

Gerçekte nasıl geliyor? Liverpool'la sözleşmesi bitiyor-yenilenmiyor ve ayrılıyor. Sonra teklif yapan takımlar içinden güçlü ve maddi açıdan güzel teklif yapana geliyor. Egemen keyfinden gelmedi, Beşiktaş keyfinden bırakmadı. Maddi problemlerde yaşanan sıkıntılar sonucu durum böyle gelişti. Egemen'de profesyonel oyuncu, işini yapıp hak ettiğini alacağını düşündüğü yere gitti. Normal şartlar altında gerçekleşmezdi bu transfer.

Şimdi açıyorum Fenerbahçe'yle yeni bir oyun Bakalı dediğiniz kadar zor mu, bir de kendim test edeyim.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Gerçekte nasıl geliyor? Liverpool'la sözleşmesi bitiyor-yenilenmiyor ve ayrılıyor. Sonra teklif yapan takımlar içinden güçlü ve maddi açıdan güzel teklif yapana geliyor. Egemen keyfinden gelmedi, Beşiktaş keyfinden bırakmadı. Maddi problemlerde yaşanan sıkıntılar sonucu durum böyle gelişti. Egemen'de profesyonel oyuncu, işini yapıp hak ettiğini alacağını düşündüğü yere gitti. Normal şartlar altında gerçekleşmezdi bu transfer.

Şimdi açıyorum Fenerbahçe'yle yeni bir oyun Bakalı dediğiniz kadar zor mu, bir de kendim test edeyim.
    Diarra Fenerbahçe'li yöneticilerle Türkiye'ye gelip yemek yiyebiliyor. Oyunda ise bu mümkün değil. Krasiç Juventus'u bırakıp Türkiye'ye gelir mi? Buda çok zor. İngiltere, Fransa, Hollanda gibi ülkelerin milli takım oyuncuları gelmiyor.

Default gidenler-gelenler önemli transferler

transfer yapmak zor, ancak bende türkiye'de gol kralı dejan lekic 5.25 m gibi rakama g.birliğinden münih'e gitti. kayserispor yani ben yine aynı rakama biseswar'ı italya'ya gönderidim. galatasaray amrabat'ı neywcastle'ye sattı. önemli transfer olarak fenerbahçe 8.5 milyona shaktarDan henrik mkhitayran'ı aldı. daha sonra yine ben yani kayserispor 7.5 milyona tolga ciğerci'yi aldım.

Mesaj Yetkileri