Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
takviyeler çok yerinde olmuş weiss ile lamela kalitesinde 2 oyuncuyu hemen kapman çok iyi olmuş. weiss 2 yıla avrupanın devlerini peşine takabilecek bir oyuncu. yeni sezonda başarılar
O ikiliden beklentim büyük ligdeki çoğu takımın kanatlarından iyiler.Teşekkürler

Quote Originally Posted by wladcas View Post
Ayyaş gibi çıkmış adam ahaha
Ayyaş zaten saçmasapan goller yiyo

Arkadaşlar takımımıza katılan 2 arkadaş daha var kadroyu genişletmek ve geleceğe yatırım yapmak amacıyla

KRIS COOK

ROBBIE BRADY

Takıma katılan genç oyunculardan ortasahamıza alternatifler oluşturmak istedim.1 tane de forvet almayı istiyordum bütçe yetmedi

Transferler

Daha çok oyuncu satmaya çalıştım ama bu oyunda oynamayan oyuncuyu bedavaya bile almıyorlar bildğiniz gibi

Hazırlık kampım

PREMIER LIG BAŞLIYOR

Tribünler yine tıklım tıklım

Barclays Premier League 1.maç

İlk maçımızda serbest vuruştan attığımız golle kazanarak seyircimizi mest ediyoruz

Barclays Premier League 2.maç

Deplasmanda savunmamız bize 1 puan getiriyor

League Cup Second Round

Bu maç hakkında diyecek birşey yok evimizde aldığımız mağlubiyetle kupaya erken veda ediyoruz

Barclays Premier League 3.maç

Chelsea kalite farkıyla kazanıyor

Barclays Premier League 4.maç

Barclays Premier League 5.maç

Man Utd maçının kaza olduğunu gösterircesine Arsenal'a büyük direnç gösterdik ama kendi kalemize attığımz golle mağlup olduk

Barclays Premier League 6.maç

Zor da olsa deplasmanda lider Liverpool'dan 1 puanı alıyoruz

Barclays Premier League 7.maç

Savaş gibi geçen maçta Chamakh'ın bitiriciliği 3 puanı getiriyor

7.hafta puan durumu

7-0 lık maç dışında iyiyiz.Sıramızı koruyalım yeter.Liverpool ve Stoke maçlarıyla takımın kendine güveni geldi ve moral buldular.Sıradaki fikstürüm
Reading(D)
West Brom(E)
Sunderland(D)
Bolton(E)
Fulham(D)