Magazini böyle gazetelere manşet halinde gösterirlerse çok manyak bir şey olur.
Magazini böyle gazetelere manşet halinde gösterirlerse çok manyak bir şey olur.
Bence çok gereksiz..
resimdeki 4.kısımda kariyere milli takımla başlayabilmek için para ödenmesi gerektiği yazıo veya 3 kere yılın menejeri ödülünü almalıymşz ki ,yine milli takımla başlamak aktifleşsin. diğer 3 şey çok önemli değilde kariyere milli takımla başlamak illa birşeyler yapmak zorunda bıraklmamz doğru olmamış bence. ilk iki tanesi gerçekçiliği tamemen bozacak şeyler. bunlar dışında da umarım milli takımla başlamak gibi hep kullandığımız şeyleri eklememişlerdir buraya.
ayrıca gördüğüm kadarıyla parayla almak dışında hep ikinci bir seçenek daha koymuşlar oyunda şuna ulaştın mı bu özellik açılacak yada hemen açmak için şu kadar para öde diyo hepsi.
Bunun sebebi büyük ihtimalle Facebook oyunlarında ki o bağlayıcı unsurun aynısı. Ya para veriyorsun ya da kasmak durumunda kalıyorsun ki buda seni oyuna daha bir bağlıyor. Bağlamazsa da milyonlarca kiş,, 1-2 Euro'dan milyonlarca Euro gelir getirir onlara. Bence de gereksiz bir şey olmuş ama ateşleyici bir unsur olarak düşünülebilir. İleride bunu büyük takımlar için yaparlarsa şaşırmayın, bu bir sinyal olabilirÇok uğraşacaksın ki büyük takım alabilesin. Ya da boş başlayıp iyi yerlere gelip, büyük takımdan teklif alınca açılabilir o özellik. Ya da 10 Euro basar parasını verir büyük takım alırsın gibi...
FM Gazetesi
Artık yenilik falan istemiyorum.
FM13'ü aldığımda adam gibi new game'e girip pardon artık türkçe yeni oyuna girip ülkleleri seçtikten sonra istediğim takımı alıp oyuna başlamak istiyorum.Ne kolay modu,ne 6 aylık modu ya...Facebook çakması para olayı sorun çıkartırsa oyunu oynamam zaten.Yenilik istedik facebook oyununa çevirdiler...![]()
Sanırım yanlış anlaşılma olmuş. Sen her zamanki gibi yeni oyun açabileceksin. O bahsettiklerin sadece oyuna renk katsın, tekdüzeliği ortadan kaldırsın diye eklendi. Sonuçta bazılarımız sürekli aynı şeyleri görmekten sıkılıyor, böyle olunca da Mücadele Mod'unu seçip değişik bir tecrübe kazanabilecekler.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
ön sipariş yapabilen oldu mu hiç ?
50 Euro çok büyük para. Bilmiyorum.
FM Gazetesi
İlginç bir oyun olacak sanırım![]()
Ön sipariş 50euro ise burdaki fiyatı ne olur acaba?
Türkiye ye 50 Euro dan gelirse havada bulut orijinali unut fiyatlar düşene kadar mileson siparişi 50 Euro ya koymuşlar saka gibi rakam
50 € biraz fazlasıyla uçuk geldi bana, umarım geçen seneki gibi 50-60 TL ye alabiliriz.
O resimler oyunun zorluk seçimleri mi yoksa o bahsedilen yeni gelen özellik mi? classic mod zor mod olayı .. umarım yeni oyun açtığımızda zorluk seviyesini biz ayarlayabiliriz.
tema fifa managerlara benzemiş, güzel olmuş. yenilikler hayal kırıklığı; zorluk dereceleri, parayla satın alınabiliecek arcade eklentiler...
FM13 ile futbol menajeri oyunu türleri (fifa managerla)tamamen değişmiş olur.Yani FM12 son CM ve eski Fm'lere benzer oyun.Bu iyi mi olur kötü mü göreceğiz ama bence eski fm,cm leri insanlar tekrar arayacak.
50 € veremem, fiyatı daha uygun bir seviyeye inecek elbet. Şimdilik tercihimi 35 €'ya Mists of Pandaria'dan yana kullanıcam. fm out, wow in!
fm daha çok yeni nesil oyuncuları düşünmüş sanırım. bu fm bana göre değil. tepkileri henüz bilmiyorum ama 20 yaş üstü her oyuncunun oyun için çok da hevesli olduğunu düşünmüyorum. hele 30 yaş civarı eski cm'ci kitlesinin büyük bölümünü kaybedecek sigames. yeni jenerasyondaki büyük kitle için ticari bir hamle. oyunun fiyatına da bakarsak bunu görürüz.
mevcut oyun aynen devam ediyor fakat benim gibi fazla zaman ayıramayanlar için hızlı oyun oynamaya imkan tanıyan bir fmc (football manager classic) var. Bunun dışında challange denen oyun modunda belli senaryolar var ve siz bu senaryoları tamamlamaya çalışıyorsunuz. ek olarak artık hamachi ile uğraşmayıp steam vasıtasıyla online oyun oynayabiliyorsunuz.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht