Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 178 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Yenilikler

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Magazini böyle gazetelere manşet halinde gösterirlerse çok manyak bir şey olur.

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu olay nedir acaba anlayan var mı?

Bence çok gereksiz..

resimdeki 4.kısımda kariyere milli takımla başlayabilmek için para ödenmesi gerektiği yazıo veya 3 kere yılın menejeri ödülünü almalıymşz ki ,yine milli takımla başlamak aktifleşsin. diğer 3 şey çok önemli değilde kariyere milli takımla başlamak illa birşeyler yapmak zorunda bıraklmamz doğru olmamış bence. ilk iki tanesi gerçekçiliği tamemen bozacak şeyler. bunlar dışında da umarım milli takımla başlamak gibi hep kullandığımız şeyleri eklememişlerdir buraya.

ayrıca gördüğüm kadarıyla parayla almak dışında hep ikinci bir seçenek daha koymuşlar oyunda şuna ulaştın mı bu özellik açılacak yada hemen açmak için şu kadar para öde diyo hepsi.

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Magazini böyle gazetelere manşet halinde gösterirlerse çok manyak bir şey olur.
    Katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    resmen saçmalık olmuş..

resimdeki 4.kısımda kariyere milli takımla başlayabilmek için para ödenmesi gerektiği yazıo veya 3 kere yılın menejeri ödülünü almalıymşz ki ,yine milli takımla başlamak aktifleşsin. diğer 3 şey çok önemli değilde kariyere milli takımla başlamak illa birşeyler yapmak zorunda bıraklmamz doğru olmamış bence. ilk iki tanesi gerçekçiliği tamemen bozacak şeyler. bunlar dışında da umarım milli takımla başlamak gibi hep kullandığımız şeyleri eklememişlerdir buraya.

ayrıca gördüğüm kadarıyla parayla almak dışında hep ikinci bir seçenek daha koymuşlar oyunda şuna ulaştın mı bu özellik açılacak yada hemen açmak için şu kadar para öde diyo hepsi.
    Bunun sebebi büyük ihtimalle Facebook oyunlarında ki o bağlayıcı unsurun aynısı. Ya para veriyorsun ya da kasmak durumunda kalıyorsun ki buda seni oyuna daha bir bağlıyor. Bağlamazsa da milyonlarca kiş,, 1-2 Euro'dan milyonlarca Euro gelir getirir onlara. Bence de gereksiz bir şey olmuş ama ateşleyici bir unsur olarak düşünülebilir. İleride bunu büyük takımlar için yaparlarsa şaşırmayın, bu bir sinyal olabilir Çok uğraşacaksın ki büyük takım alabilesin. Ya da boş başlayıp iyi yerlere gelip, büyük takımdan teklif alınca açılabilir o özellik. Ya da 10 Euro basar parasını verir büyük takım alırsın gibi...
    FM Gazetesi

Artık yenilik falan istemiyorum.

FM13'ü aldığımda adam gibi new game'e girip pardon artık türkçe yeni oyuna girip ülkleleri seçtikten sonra istediğim takımı alıp oyuna başlamak istiyorum.Ne kolay modu,ne 6 aylık modu ya...Facebook çakması para olayı sorun çıkartırsa oyunu oynamam zaten.Yenilik istedik facebook oyununa çevirdiler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post

FM13'ü aldığımda adam gibi new game'e girip pardon artık türkçe yeni oyuna girip ülkleleri seçtikten sonra istediğim takımı alıp oyuna başlamak istiyorum.Ne kolay modu,ne 6 aylık modu ya...Facebook çakması para olayı sorun çıkartırsa oyunu oynamam zaten.Yenilik istedik facebook oyununa çevirdiler...
    Benimkisi sadece bir tahmin Ya da varsayım...
    FM Gazetesi

Benimkisi sadece bir tahmin Ya da varsayım...
    Kafam o kadar karıştı ki bilmiyorum.varsayımları ve yenilikleri çöpe attım.herşey sade olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Kafam o kadar karıştı ki bilmiyorum.varsayımları ve yenilikleri çöpe attım.herşey sade olsun.
    Her sene olur bu sakin ol .)

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Sanırım yanlış anlaşılma olmuş. Sen her zamanki gibi yeni oyun açabileceksin. O bahsettiklerin sadece oyuna renk katsın, tekdüzeliği ortadan kaldırsın diye eklendi. Sonuçta bazılarımız sürekli aynı şeyleri görmekten sıkılıyor, böyle olunca da Mücadele Mod'unu seçip değişik bir tecrübe kazanabilecekler.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Her sene olur bu sakin ol .)
    Bana ilk kez oluyor...

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Sanırım yanlış anlaşılma olmuş. Sen her zamanki gibi yeni oyun açabileceksin. O bahsettiklerin sadece oyuna renk katsın, tekdüzeliği ortadan kaldırsın diye eklendi. Sonuçta bazılarımız sürekli aynı şeyleri görmekten sıkılıyor, böyle olunca da Mücadele Mod'unu seçip değişik bir tecrübe kazanabilecekler.
    Normal açıklasalar ya şu durumu.

Yine de kafamda soru işaretleri var?

ön sipariş yapabilen oldu mu hiç ?

Quote Originally Posted by kulturaslan View Post
    Fiyatı gören sayfayı kapamıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by kulturaslan View Post
    Daha oyunun çıkış tarihi belli değil nasıl ön sipariş verilsin ki.

Daha oyunun çıkış tarihi belli değil nasıl ön sipariş verilsin ki.

http://eu.download-store.sega.com/sh...l-manager-2013

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

50 Euro çok büyük para. Bilmiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Fiyat geçen sene ki gibi olsa iyiymiş. Yalnız 300 TL'ye oyun da var 50 TL'ye de.

Fiyat geçen sene ki gibi olsa iyiymiş. Yalnız 300 TL'ye oyun da var 50 TL'ye de.
    Tabi ki alıcam.Almazsam bir yanım eksik kalır.FM 2007'den beri alıyorum.CM de tabi ki ama niye böyle bir kazık attılar bilmiyorum?Türkiye satışı düşer bu fiyatla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlginç bir oyun olacak sanırım

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ön sipariş 50euro ise burdaki fiyatı ne olur acaba?

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Bunlar da diğer fotolar. Sitede var ama ben foruma da ekleyeyim dedim:

Bu resimlerde sanırım oyunun bazı bölümleri için zorluk seviyeleri ayarlanmış, doğru mudur? Ben bunu sitede açılan başlıkta önermiştim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Türkiye ye 50 Euro dan gelirse havada bulut orijinali unut fiyatlar düşene kadar miles on siparişi 50 Euro ya koymuşlar saka gibi rakam

50 € biraz fazlasıyla uçuk geldi bana, umarım geçen seneki gibi 50-60 TL ye alabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O resimler oyunun zorluk seçimleri mi yoksa o bahsedilen yeni gelen özellik mi? classic mod zor mod olayı .. umarım yeni oyun açtığımızda zorluk seviyesini biz ayarlayabiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tema fifa managerlara benzemiş, güzel olmuş. yenilikler hayal kırıklığı; zorluk dereceleri, parayla satın alınabiliecek arcade eklentiler...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    O resimler oyunun zorluk seçimleri mi yoksa o bahsedilen yeni gelen özellik mi? classic mod zor mod olayı .. umarım yeni oyun açtığımızda zorluk seviyesini biz ayarlayabiliriz.
    Bence o zorluk olayı şununla alakalı,mesela senaryo seçenekleri arasından bir çok oyuncusu sakat takımı kümede tutmayı seçiyorsun.Zorluk derecesine göre sakat oyuncu sayısı artıyor.Bunun gibi bir şeydir muhtemelen.
    So what?
    Saike

FM13 ile futbol menajeri oyunu türleri (fifa managerla)tamamen değişmiş olur.Yani FM12 son CM ve eski Fm'lere benzer oyun.Bu iyi mi olur kötü mü göreceğiz ama bence eski fm,cm leri insanlar tekrar arayacak.

50 € veremem, fiyatı daha uygun bir seviyeye inecek elbet. Şimdilik tercihimi 35 €'ya Mists of Pandaria'dan yana kullanıcam. fm out, wow in!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fm daha çok yeni nesil oyuncuları düşünmüş sanırım. bu fm bana göre değil. tepkileri henüz bilmiyorum ama 20 yaş üstü her oyuncunun oyun için çok da hevesli olduğunu düşünmüyorum. hele 30 yaş civarı eski cm'ci kitlesinin büyük bölümünü kaybedecek sigames. yeni jenerasyondaki büyük kitle için ticari bir hamle. oyunun fiyatına da bakarsak bunu görürüz.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

mevcut oyun aynen devam ediyor fakat benim gibi fazla zaman ayıramayanlar için hızlı oyun oynamaya imkan tanıyan bir fmc (football manager classic) var. Bunun dışında challange denen oyun modunda belli senaryolar var ve siz bu senaryoları tamamlamaya çalışıyorsunuz. ek olarak artık hamachi ile uğraşmayıp steam vasıtasıyla online oyun oynayabiliyorsunuz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri