1 ile 30 arası toplam 184 sonuç

Konu: FM 2013 Kutulu Ön Sipariş

Hybrid View

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    DR den aldığımızda falan oyun sadece Türkçe diliyle mi sunulacak yoksa yüklediğimizde İngilizce'yi de seçebilecek miyiz?

Oyunu ingilizce oynamak istiyorum da
    Ben de oyunu ingilizce oynamak isteyenlerdenim, bundan dolayı (en azından şansımı denemek için) hepsiburada'dan ön sipariş verdim; çünkü hepsiburada'da Türkçe ifadesine rastlamadım. D&R, çok bariz Türkçe olduğunu vurguluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    Ben de oyunu ingilizce oynamak isteyenlerdenim, bundan dolayı (en azından şansımı denemek için) hepsiburada'dan ön sipariş verdim; çünkü hepsiburada'da Türkçe ifadesine rastlamadım. D&R, çok bariz Türkçe olduğunu vurguluyor.
    Yüksek ihtimal D&R'da satılanlarda da sadece Türkçe olacaktır.Anlaşılan Türkiye'ye özel fiyat politikası var ve diğer ülkelerden buraya rağbet olmasın diye sadece Türkçe dili konulmuş.Diğer oyunlardan dil dosyalarını alıp çalıştırmaya çalıştığında çalışmama ihtimali var.Önlem almışlardır mutlaka.Belki bu önlem aşılabilir,bilemiyorum.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    Türkiyede kutulu gelenlerin hepsi Türkçe olucaktır.İngilizce olarak satın almak istiyorsanız ;
    http://www.greenmangaming.com/s/tr/t...-manager-2013/
    Bu siteden GMG25-1BW0K-K1A3G bu kupon kodunu kullanarak 29.99$'a satın alabilirsiniz.Satın aldıktan sonra gelecek keyi steame ekleyerek indirirsiniz

Mesaj Yetkileri