Estonya'nın penaltısı verilip bizim oyuncu atılsa adamlar 11 kişi biz 10 kişi 1-0 geride olsak nasıl bir maç olurdu merak ediyorum.Ekimde oynayacağımız maçlar büyük oranda kaderimizi belirleyecek bence.
hakem sansi da yanimizdaydi. zaten olmayan penaltiyi neyse ki calmadi. o sirada semih de sakatlanip kenara gelmisti sanirim, tam da eksik oldugumuz bir anda gafil avlanmistik. ucuz kurtulduk. bet bir hakem olaydi canimiza okurdu o gece
hakem sansi da yanimizdaydi. zaten olmayan penaltiyi neyse ki calmadi. o sirada semih de sakatlanip kenara gelmisti sanirim, tam da eksik oldugumuz bir anda gafil avlanmistik. ucuz kurtulduk. bet bir hakem olaydi canimiza okurdu o gece
Semih oynuyodu diye hatırlıyorum abi Şu "Bet" tabirini de hep 30 yaş üzeri insanlar kullanıyor nedense
Semih oynuyodu diye hatırlıyorum abi Şu "Bet" tabirini de hep 30 yaş üzeri insanlar kullanıyor nedense
semih yokmus o sirada, zaten oyle biliyorum ben de. tolga rakibe veriyor 2dk oncesinde semih araya girerken sakatlaniyor. yerinde mehmet topal varmis o ara ama pozisyon alamamis iyi. simdi ozetleri de izleyince emin oldum. yoksa oyle pozisyon vermezdik.