Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

31 83.78%
  • Berabere biter

5 13.51%
  • Estonya kazanır

1 2.70%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Estonya'nın penaltısı verilip bizim oyuncu atılsa adamlar 11 kişi biz 10 kişi 1-0 geride olsak nasıl bir maç olurdu merak ediyorum.Ekimde oynayacağımız maçlar büyük oranda kaderimizi belirleyecek bence.
    hakem sansi da yanimizdaydi. zaten olmayan penaltiyi neyse ki calmadi. o sirada semih de sakatlanip kenara gelmisti sanirim, tam da eksik oldugumuz bir anda gafil avlanmistik. ucuz kurtulduk. bet bir hakem olaydi canimiza okurdu o gece

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    hakem sansi da yanimizdaydi. zaten olmayan penaltiyi neyse ki calmadi. o sirada semih de sakatlanip kenara gelmisti sanirim, tam da eksik oldugumuz bir anda gafil avlanmistik. ucuz kurtulduk. bet bir hakem olaydi canimiza okurdu o gece
    Semih oynuyodu diye hatırlıyorum abi Şu "Bet" tabirini de hep 30 yaş üzeri insanlar kullanıyor nedense

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Semih oynuyodu diye hatırlıyorum abi Şu "Bet" tabirini de hep 30 yaş üzeri insanlar kullanıyor nedense
    semih yokmus o sirada, zaten oyle biliyorum ben de. tolga rakibe veriyor 2dk oncesinde semih araya girerken sakatlaniyor. yerinde mehmet topal varmis o ara ama pozisyon alamamis iyi. simdi ozetleri de izleyince emin oldum. yoksa oyle pozisyon vermezdik.

Mesaj Yetkileri