herkesin ayrı ayrı değindiği eksiklikler ve iyileştirmeler var pek çoğuna katılıyorum. Benim deyinmek istediğim yerler ise şöyle :

- Çok üst düzey futbolcuların reel de izlediğimiz gibi seyir zevki veren bir performans sergileyememesi büyük eksiklik bence. Mesela Messi öyle olağanüstü oynamıyor fm'de çok da gol kaçırıyor. Profil özelliğine göre çok çok düşük performans sergileyen oyuncular var. Oyundaki ortasahanın ortasında olan adamlar sezon boyunca 1-2 maç hariç yıldızlaşamıyorlar. Xavi ve İniesta'nın hiç performansı yok örneğin. 6-7 asisti geçemiyorlar. hadi asisti az oldu diyelim ama oyunu yönlendiren ve katkı yapan bir yapıları yok. Puan dereceleri 8'i hiç görmüyor sezon sonunda bence sadece forvetler 8 oynamamalı. Defans olarak da bir tek Kara'nın 8 oynadığını gördüm o da kornerden her sezon 15 gol attığı için. Bir pique bu kadar randımanlı oynayamıyor mesela. Bence profili iyi olan yıldız futbolcuların bir başka oynaması gerçek bir yıldız gibi sahada kendini göstermesi lazım.

- Maç motorunun da acil değişmesi lazım yeni animasyonlar şart ben bu motorla maçı seyrederken hiç seyir zevki alamıyorum odun gibi hareketler yapıyorlar. Neymar'dan estetik çalımlar vs görmek isterim. Bir de korner çizgisinde oyuncu önüne gelen topu kontrol edemeyerek aut yapma olayı çok oluyor normalde kontrol edilebilecek pozisyonda.