İnternette klibin yasaklanmasını isteyenler var2.35'teki olaya büyük tepki var
![]()
İnternette klibin yasaklanmasını isteyenler var2.35'teki olaya büyük tepki var
![]()
Artık aşmamız gereken şeyler bunlar da yani adamın sesine tahammül edemiyorum. Bence direk Cem Adrian yasaklansın![]()
FM Gazetesi
İzlemenizi tavsiye etmem. İğrenç bir klip. 20 saniye dayanabildim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İsmini ilk defa duydum, keşke duymasaydım.
Canım FEDA olsun sana !
Antalya' daki saldırıda yaralanan polisler için ACİL O Rh (-) kan gerekmektedir.Antalya'da olan arkadaslar Antalya Eğitim ve Arastırma hastanesine basvururlarsa seviniriz.
Şerefsizler şu saldırıları bilerek tam maç zamanları yapıyorlar heralde kimsenin haberi olmasın diye.
Zamanında Hadisenin klibine bile yasak gelmişti. Ona göre bunun kesin yasaklaması lazım.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kesinlikle yasaklanmalı yahu, yakışmaz.. En basitinden Türk kızları çok müzik dinler Kral TV de falan.. bu kliple hiçbirinin karşılaşmasını istemem![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Evinizde kral tv veya baska bir muzik kanali acikken, bizden kucuklerin boyle bir klip ile karsilasmasi ne kadar dogru ? aciklamasini Cem Adrian yapmiyacak kucuklerimize.
Ne icin geldim ne ile karsilastim
http://webtv.hurriyet.com.tr/4/39030...-gol-atti.aspx
muthis atmis
Örfümüze geleneklerimize aykırı bir klip. Düşünün bi ailecek yemeğe gitmişsiniz restorana. Orda da Kral tv açık. Ekrana bi bakıyorsun masturbasyon yapan bir erkek. Ne diyeyim artık düşününce bile bi garip oluyorum.
Göğsü, bacağı, neticesi açık bayan olunca sorun yoksa bunda da yok. O klipleri izleyip masturbasyon yapanlar, bu klibi izleyip yaptıklarından tiksinir, faydalı bile olur. Zaten Kral TV yayınlamaz herhalde bu klibi, Dream tv'de Mtv'de falan çıkar.
Tek eleştirim Cem Adrian'ın genel olarak şarkılarına. Tarzı bu tamam da pesimistlikten ölecek, yalnızlık, karanlık, kooorkmuyoruuum kooorkmuyoruuum diye kendini kandırmaları...Bırak arkadaş, korkmasan niye yapıcan bu şarkıları! Ama 'Aşk bu gece şehri terketti' ve 'Sonbahar' iyidir, severim, dinlerim, dinlettiririm.
@HeLLquaRd9; Ben_CS_Bilmem
Hala var mı ya cs oynayan, öğrencilik zamanlarımda zorla oynatırdılar beni de, çok hareketli, çok ekşın yüklü bi' oyun, kafam kaldırmıyor benim.![]()
Bu düşüncede oldukça Türk insanı bu Türkiye'de iyi yönde hiçbir şey ilerlemez gerçekten.Ne var yahu klipte ne klipler ne şarkılar söyleniyor bizim dizilerimiz de bile " lan " kelimesi sansürleniyorBenim bildiğim bir şey vardır bunları izlemek istemeyen kesim izlemez izlemek isteyen kesim de izler.Yazık günah vallahi bu kadar yobazlık da çok fazla
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
esra erolda kavga çıktı![]()
![]()
![]()
İmana geldim panpa
http://inciswf.com/1306014808.swf
Selamlar ahali![]()
Aleykumselam
@TRABZONSPOR
Fifa manager oynuyor musun ?? nasıl bir oyun fifa manager 2011 ?
Oyun güzel,ancak ben taktik yapmayı beceremedim Trabzonspor ile o yüzden pek başarılı olamamıştım.Çok ayrıntı olması biraz oyunun boyutunu büyütmüş.Stad,tesis falan kendiniz yapabiliyorsunuz onlar güzel.
Şu hamachiyle counter oynamak ne lanet bir iş arkadaşla bütün günümüzü yedi ve yapamadık(( . Ayrıca server kurmaya çalıştık oda olmadı heryerde kesin çalışıyor diyor ama çalışmıyor bizde
Niye zorlandınız bu kadar ? Hamachi'yle aynı ağa bağlandıktan sonra host olacak kişiye sadece dedicated server'dan oyunu kuruyor sizde bağlanıyorsunuz![]()
Başkasının kurmasını deneseniz ?
Canınız sağ olsun o zaman canım sıkıldıkça açar oynarım![]()