Sayfa 4100 / 4326 İlkİlk ... 3100360040004050409040984099410041014102411041504200 ... SonSon
122,971 ile 123,000 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnternette klibin yasaklanmasını isteyenler var 2.35'teki olaya büyük tepki var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık aşmamız gereken şeyler bunlar da yani adamın sesine tahammül edemiyorum. Bence direk Cem Adrian yasaklansın
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İzlemenizi tavsiye etmem. İğrenç bir klip. 20 saniye dayanabildim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İzlemenizi tavsiye etmem. İğrenç bir klip. 20 saniye dayanabildim
    Dayandım ve tamamını izledim. Cenabet bir klip olmuş.

Cem Adrian'ı dinlemezdim, artık hiç dinlemeyeceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İnternette klibin yasaklanmasını isteyenler var 2.35'teki olaya büyük tepki var
    Sadece 2.35 mi Baştan sona aralıklar halinde var o olay.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İsmini ilk defa duydum, keşke duymasaydım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Antalya' daki saldırıda yaralanan polisler için ACİL O Rh (-) kan gerekmektedir.Antalya'da olan arkadaslar Antalya Eğitim ve Arastırma hastanesine basvururlarsa seviniriz.

Şerefsizler şu saldırıları bilerek tam maç zamanları yapıyorlar heralde kimsenin haberi olmasın diye.

Quote Originally Posted by HeLLquaRd9 View Post
    Beyler şu counter strike 1.6 hamachi dedicated server işlerinden falan anlayan varmı ?? Counter strike 1.6 patch v23 yüklü olanda arkadaş msn adresini mesajla yollayabilirmi bi server açtımda arkadaşımın netinde sorun var kurduğum serverin çalışıp çalışmadığını deniyelim çalışıyosada oynarız
    Cs oynayacak yok mu???

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zamanında Hadisenin klibine bile yasak gelmişti. Ona göre bunun kesin yasaklaması lazım.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kesinlikle yasaklanmalı yahu, yakışmaz.. En basitinden Türk kızları çok müzik dinler Kral TV de falan.. bu kliple hiçbirinin karşılaşmasını istemem
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Evinizde kral tv veya baska bir muzik kanali acikken, bizden kucuklerin boyle bir klip ile karsilasmasi ne kadar dogru ? aciklamasini Cem Adrian yapmiyacak kucuklerimize.

Ne icin geldim ne ile karsilastim

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/39030...-gol-atti.aspx

muthis atmis

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Örfümüze geleneklerimize aykırı bir klip. Düşünün bi ailecek yemeğe gitmişsiniz restorana. Orda da Kral tv açık. Ekrana bi bakıyorsun masturbasyon yapan bir erkek. Ne diyeyim artık düşününce bile bi garip oluyorum.

13. Default

Göğsü, bacağı, neticesi açık bayan olunca sorun yoksa bunda da yok. O klipleri izleyip masturbasyon yapanlar, bu klibi izleyip yaptıklarından tiksinir, faydalı bile olur. Zaten Kral TV yayınlamaz herhalde bu klibi, Dream tv'de Mtv'de falan çıkar.

Tek eleştirim Cem Adrian'ın genel olarak şarkılarına. Tarzı bu tamam da pesimistlikten ölecek, yalnızlık, karanlık, kooorkmuyoruuum kooorkmuyoruuum diye kendini kandırmaları... Bırak arkadaş, korkmasan niye yapıcan bu şarkıları! Ama 'Aşk bu gece şehri terketti' ve 'Sonbahar' iyidir, severim, dinlerim, dinlettiririm.

@HeLLquaRd9; Ben_CS_Bilmem
    Hala var mı ya cs oynayan, öğrencilik zamanlarımda zorla oynatırdılar beni de, çok hareketli, çok ekşın yüklü bi' oyun, kafam kaldırmıyor benim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şu klibi izlediniz mi? Çok marjinal bir klip olmuş bende şimdi denk geldim internet üzerinden. Bu arada bir müzisyen olarak fikrimi belirtmem gerekirse Cem Adrian'ı hiç sevmiyorum. Sesi kulağa zarar adamın resmen.

[YOUTUBE="uehd1MpeaSg"]Cem Adrian[/YOUTUBE]
    yalnızlık zor iş usta

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu düşüncede oldukça Türk insanı bu Türkiye'de iyi yönde hiçbir şey ilerlemez gerçekten.Ne var yahu klipte ne klipler ne şarkılar söyleniyor bizim dizilerimiz de bile " lan " kelimesi sansürleniyor Benim bildiğim bir şey vardır bunları izlemek istemeyen kesim izlemez izlemek isteyen kesim de izler.Yazık günah vallahi bu kadar yobazlık da çok fazla
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bu düşüncede oldukça Türk insanı bu Türkiye'de iyi yönde hiçbir şey ilerlemez gerçekten.Ne var yahu klipte ne klipler ne şarkılar söyleniyor bizim dizilerimiz de bile " lan " kelimesi sansürleniyor Benim bildiğim bir şey vardır bunları izlemek istemeyen kesim izlemez izlemek isteyen kesim de izler.Yazık günah vallahi bu kadar yobazlık da çok fazla
    Aynen katılıyorum.Ne var bu kadar abartılacak? Sonra neden Türkiye böyle neden şöyle vs. vs. gerisini biliyorsunuz.Bence klipte yasaklanacak bir şey yok, isteyen izler isteyen izlemez.Bu kadar BASİT.

esra erolda kavga çıktı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İmana geldim panpa

http://inciswf.com/1306014808.swf

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Cok uymus

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Selamlar ahali

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aleykumselam

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Dün benim seyyarı düzenliyim dedim içinde baya futbol oyunu birkimiö.Serilerin birkaçı eski pc'nin hdd bozulunca gitti,eksiklerim var serilerde o yüzden.

@TRABZONSPOR
    Fifa manager oynuyor musun ?? nasıl bir oyun fifa manager 2011 ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Oyun güzel,ancak ben taktik yapmayı beceremedim Trabzonspor ile o yüzden pek başarılı olamamıştım.Çok ayrıntı olması biraz oyunun boyutunu büyütmüş.Stad,tesis falan kendiniz yapabiliyorsunuz onlar güzel.

Şu hamachiyle counter oynamak ne lanet bir iş arkadaşla bütün günümüzü yedi ve yapamadık (( . Ayrıca server kurmaya çalıştık oda olmadı heryerde kesin çalışıyor diyor ama çalışmıyor bizde

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Niye zorlandınız bu kadar ? Hamachi'yle aynı ağa bağlandıktan sonra host olacak kişiye sadece dedicated server'dan oyunu kuruyor sizde bağlanıyorsunuz

Niye zorlandınız bu kadar ? Hamachi'yle aynı ağa bağlandıktan sonra host olacak kişiye sadece dedicated server'dan oyunu kuruyor sizde bağlanıyorsunuz
    Keşke dediğin kadar kolay olsa . Bizde aynen böyle yapıyoruz oyuna giriyoruz fakat karşıdaki kişi serverı görmüyor connect hamachiipnoyu yazıyoruz yine olmuyor . Class c hatasıda falan vermiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Başkasının kurmasını deneseniz ?

Başkasının kurmasını deneseniz ?
    Yani ikimizde karşılıklı denedik fakat gene olmadı zaten counter oynayan arkadaşımda kalmadı biz iki kafadar öyle kafamıza estik diye açtık sitedende oyuncu bekledik ama gelmedi )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Canınız sağ olsun o zaman canım sıkıldıkça açar oynarım

Mesaj Yetkileri