Quote Originally Posted by vego View Post

Sırf bundan dolayı takip etmeyeceğim yazıklar olsun
Neden ne varmış yahu bunda yalan mı

Quote Originally Posted by ASLAN1905 View Post
Başlangıç güzel bu arada takım neydi üstad
Teşekkür ederim takım daha belli değil kardeşim

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
başarılar, güzel seçim bol bol karlı maçlar oynarsın
Sağ olasın

Quote Originally Posted by Tyrion View Post
Başarılar Dilerim Ankaralı
Sende sağ ol Bursalı

---

Arkadaşlar şurada 2013'ün çıkmasına az kaldı tabi buraya olan ilgi de gün geçtikçe azalacak o yüzden hikayeyi biraz çabuk bağlayacağım yapacak bir şey yok.

Türkiye - Ankara - Bar Cafe - 19.48

Baya yürümüşüm gerçekten.Attım kendimi sıcak bir yere soğuktan kıpkırmızı olmuş ellerim ve kulaklarım uyuşmuşlar artık.Çok soğuk bugün Ankara nedeni olmayan bir soğuk.Önce bir sıcak çay içiyorum ısınmak için ardından da bir ufak 35'lik.Başlıyorum tek başıma içmeye ihtiyacım var buna.Saatler geçiyor,şarkılar çalıyor,herkes bir ağızdan çalan şarkılar eşlik ediyor.Kafalar tatlı benimkisi hepsinden tatlı yanıma iri cüsseli,hafif sarışın bir adam yanaşıyor,sandalyeyi çekip oturuyor masaya.Yarım yamalak Türkçe'siyle mırıldanıyor bir şeyler anlatmaya.İsveç'de bir şirketi varmış bizim Oliver'in.Neden buradasın diye sorunca da kafasını eğip kız diyor.Afallıyorum önce İsveç'de kız kalmamış da Türkiye'de mi kız bulmuş diye anlatmaya çalışıyorum.Bir şey diyemiyor tabi.Ee gönül bu da kimi seveceği belli değil.Şirketinden konuşmaya başlıyor büyük bir futbol kulübünün ortağıyım diyor.İçten içe kendimi yerken cool takılmaya çalışıyorum o an.Benim de antrenör diplomam var diyorum uzaklaşmak istiyorum artık buralardan herşeyden diyorum.Numalarımızı alıp kalkıyoruz masadan.Yolcu yolunda gerek bir taksiyle dönüyorum eve biraz rahatlamış bir duyguyla kafamı yastığa koyar koymaz dalıyorum uykuya..