Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 34. You may not vote on this poll
-
Macaristan kazanır
-
Berabere biter
-
Türkiye kazanır
-
Macaristan oynamaya yönelik futbol sergilerse şansımız var şu an için Milli Takım'ın yanında büyük takımlarımız da oynamaya yönelik futbolu cezalandırabiliyor; fakat tam tersini yapamıyor, kapanan bekleyen oyunu soğutan takımlara karşı gittikçe açılıyor, yükleniyoruz fakat becerisizlik ve şansızlıkla birlikte boşluk yakalayamadıkça moralimiz gittikçe bozuluyor, sinirleniyoruz ve en sonunda olumsuzluklardan dolayı kötü goller yeyip hiç olmayacak takımlara yeniliyoruz.. Onun için Macaristan'ın neler yapabileceği kesinlikle analiz edilmiştir fakat bizim kafamızda bitirmemiz gereken en büyük sorun futbolda dominant oynamak her zaman skor alınacağı anlamına gelmiyor.. ama ne yazıkki sabırlı şekilde bekleme oyununu da oynayabilecek oyunculara sahip değiliz.. Dominant futbol oynanıp da başarılı olunabilme şansı vardır fakat burda da bence Abdullah hocanın çok direttiği tercihlerini başımızı ağrıtıyor, bu tercihler başarılı olabilir fakat başarısız olduğu zamanlarda da stratejiyi hızlıca değiştirebilmek gerekli; benim gördüğüm kadarıyla hocanın elinde tek bir plan var oyun içinde birşeyler yapmasını beklediği isimler etkisiz kalınca onları almamakta diretiyor, onun dışında yaptığı oyuncu değişiklikleri ile de bu planı devam ettirmek istiyor ama işleyemeyen planı değiştirmek gibi bir düşüncesi yok.. Bence Milli Takım diretmenin ve kendini kabul ettirmenin yeri değildir, ben Abdullah hocanın kendini İBB'de kanıtladığını ve Milli Takım görevi boyunca hem basın ile ilişkilerinde hem de yedek kulübesinde çok gergin olduğunu düşünüyorum. Bu da ister istemez hocanın bu görevi kaldıramadığı gibi bir intiba uyandırıyor bende.
Mesaj Yetkileri