Merhaba arkadaşlar,
Beta çıktı artık indirebilirsiniz Şuanda bile çok dağınıkken beta hakkında fikirlerimizi ve paylaşımlarımızı tek konu altında topluyayım dedim.
Merhaba arkadaşlar,
Beta çıktı artık indirebilirsiniz Şuanda bile çok dağınıkken beta hakkında fikirlerimizi ve paylaşımlarımızı tek konu altında topluyayım dedim.
hadi hayırlı olsun..
Ben indiremiyorum...Nasıl becericez Steam'den indirmeyi...Kodu girmeme rağmen yönlendirmiyor beni indirmeye...
listede gördüysen eğer oyunu sağ tıklayıp install game tıkla yüklemeye başlar ben öyle yaptım
DH'den aldım Alex serbestmiş
fm 13 pre-order has not been officially released, and cannot be unlocked at this time. Please check the steam news to find out the release time.
Steam will notify you when the game becomes unlocked.
Yazıyor daha sonra pre-order sayfası karşıma çıkıyor...D&R'dan alıp da indiren var mı ?
Başlattım indirmeyi
18 dk sonra oynamaya baslamis olacagim. Heyecan dorukta
Twitter'dan giriş yapamıyorum oyunun içinde. Betadan dolayı heralde. Sizde de aynı mı?
Benzer oyuncular bul özelliği yeni gelmiş çok merak ettim.
Arkadaşlar herkesi çok sinirlendirecek özellikler mevcut gibi.
Bildiğiniz gibi telefon oyunları gibi "oyun içi eşya satma" olayına girişti bu oyunda görüyorduk resimlerde ...
Aşağıdaki resimde görüleceği üzere paramız yetmeyince "Banka Bakiyesini yükselt" var şuan tıklanmıyor ama tıklandığında oyun için para ile satılıcak sanırım.
Bu BÜYÜK BİR EKSİ !
Oyunu çözmek zaman alacak gibi, antreman falan karışık geldi gözüme.
Türkçe nasıl Türkçe.Biraz da ordan bilgilendirin.
Selçuk inanın gözü PSG'de arkadaşlar :S 14.75m teklif geldi
Oyuncu arama kısmına giremiyorum ekran boş kalıyor. Aynı şekilde maç girişinde de kadro seçimi gözükmüyor. Sizde de var mı aynı sorun ?
oyunu indirenler versiyon bilgisi geçebilir mi?
Ben de ki versiyon 13.0.1b322861
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Beta olduğundan oldukça fazla hata ile karşılaşırsınız diye düşünüyorum.
Ben neden indiremiyorum steam simsiyah.
Edit: Tamam oldu.
FM Gazetesi
çok fazla ingilizce cümle var evet ama çevirilen kısımlar geçekten kaliteli olmuş,göze batmadı yani daha.Bir kaç yerde cümle düşüklükleri var birazdan ss ile atacagım ilgili başlığa.Teşekkürler hepinize,bu arada versiyon kontrol nasıl yapacagız?
edit:baktım versiyona 13.0.1b322253 yazıyor,mustafa abi sizinki ile aynı değil ondan kaynaklı sanırım...şu kariyeri ilk açtıgımızda antrenör ile(ümit davala) konustugumuz kısım tamamen ingilizce,basın toplantıları,teknik heyet toplantıları kımında da var baya ingilizce cümle.Oyun yüklenirken yukarıda gelen ipuçlarıda %80 ingilizce diyebilirim.Neyse küçük şeyler bunlar düzelir
toplantıların çoğu ing ya