1 ile 30 arası toplam 357 sonuç

Konu: Football Manager 2013 BETA (Ana Konu)

Hybrid View

Meireles korner kullandı Kayseri defansından birine çarpıp gol oldu , golü Meireles'e yazdı. Geçen sene savunma oyuncusuna yazıyodu böyle golleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Meireles korner kullandı Kayseri defansından birine çarpıp gol oldu , golü Meireles'e yazdı. Geçen sene savunma oyuncusuna yazıyodu böyle golleri.
    aynısı bende de oldu. frikikten stoch vurdu defansa çarptı girdi , golü stoch'a yazdı. defansa çarpmasa gol olması imkansızdı

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi oynadım. Maç sonunda taraftar sayısına baktım 2.500
    bir hata olmasın 2500 nedir. 3.lig takımıyla hazırlık maçı bile yapsan daha çok olur
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    aynısı bende de oldu. frikikten stoch vurdu defansa çarptı girdi , golü stoch'a yazdı. defansa çarpmasa gol olması imkansızdı

bir hata olmasın 2500 nedir. 3.lig takımıyla hazırlık maçı bile yapsan daha çok olur
    İşte bir yanlışlık var onu demek istedim Lig maçı ve 2.500 taraftar vardı. Ayrıca da top her maç 3 kere direkten dönmek zorunda mı? Sizde de çok direk oluyor mu?
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri