1 ile 30 arası toplam 221 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şimdi 4-3-3 oynuyorum kanatsız üçlü forvet. Burak - Quintero - Elmander üçlüsünü oynatıyorum. Elmander'in yaşı yavaş yavaş kemale eriyor. Burak'ı onun pozisyonuna çekip Jovetic'i de Burak'ın pozisyonunda oynatmayı düşünüyorum. Yani Quintero ve Jovetic, iyi top süren hızlı kanat tarzı forvet, Burak ise Elmander gibi pivot santrafor olacak
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Şimdi 4-3-3 oynuyorum kanatsız üçlü forvet. Burak - Quintero - Elmander üçlüsünü oynatıyorum. Elmander'in yaşı yavaş yavaş kemale eriyor. Burak'ı onun pozisyonuna çekip Jovetic'i de Burak'ın pozisyonunda oynatmayı düşünüyorum. Yani Quintero ve Jovetic, iyi top süren hızlı kanat tarzı forvet, Burak ise Elmander gibi pivot santrafor olacak
    Olabilir iyi oyuncu fakat , ne bileyim o bölge için daha iyi daha teknik isimler olabilir şuan aklıma gelmiyor ama biraz daha araştır derim ben.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Olabilir iyi oyuncu fakat , ne bileyim o bölge için daha iyi daha teknik isimler olabilir şuan aklıma gelmiyor ama biraz daha araştır derim ben.

Başka oyuncular bakıyorum şimdi biraz pahalı geldi fiyatı.

Bu arada ikinci sezon Türkiye Kupası grup usülün döndü. Bu da mı TFF'nin işi
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri