Beşiktaş beni her hafta yatırıyor
Beşiktaş beni her hafta yatırıyor
Demek oluyormuş7 maça aynı sonuç oynandığı takdirde,aynı tahminlerden en yüksek puan alınan doğru tahmin geçersiz sayılacaktır.8 veya 9 maça aynı sonuç oynanırsa,yapılan tahminler tamamen geçersiz sayılacaktır.![]()
8 de 4 yaptık tam 3 beraberlik bildik bakalım neler olacak bu hafta![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bu hafta da puanlar düşüktü. Güzel de bir son olduSonuçlar hazır. Ama Leyla ile Mecnun'un reklam aralarında internete aktarıp paylaşacağım.
Last edited by di canio : 22.Ekim.2012 at 23:27
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Eyvah eyvah, ilk önce liderlik gitti. Şimdi ilk 5 gidecek gibi.![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
İlk 10'da olursam iyidir ama sanmıyorum.
İstanbul BB ve Kayserispor... Sezon başından bu yana yaptıkları 15 maçın 11'inde yatırdılar beni.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 8. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
Arkadaş, ne berbat bir tahmin sezonu geçiriyorum öyle yahu!2 basamak daha düştüm.
![]()
Belediye beni bir nebze'de olsa kurtardı..36 sırada 61 puanlayız..
Neyse yerimizi korumuşuz ama bu böyle gitmez.
yine mi ilk 3teyim (: cok hizli yukseldim yalniz.
gecen sene acik ara bitirmistim, neyse ki bu sene biraz cekisme var gibi (:
Bu hafta 4 tane 'Haftanın Birincisi'miz olması da ilginç. Ayrıca önümüzdeki haftalarda yarışmayla ilgili birkaç istatistik paylaşabilirim. Şimdi bilgisayar kasıyor.![]()
Oh be. Sonunda sarıyı yaktık.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir sonraki hafta ben de tahminde bulunacağım, sonuçlarımı merak ediyorum.![]()
13. sıraya demir mi attık nedir![]()
FM Gazetesi
Son 3 haftadır süprizler süprizler.. Hedefimizede adım adım yaklaşıyoruz az kaldı 1.ciliğe![]()
Sorun bizde degil ligde süpriz takımların çok olması. Geçen sene bile bu kadar kötü tahminler yapmamıştım..
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu hafta ya çok iyi puan alacağım ya da çok kötü, ortası yok![]()
İşe bak herkes gibi 5 maç bildim ama alabileceğim en düşük puanı aldım![]()
Haftaya 2'de 2 yaparak başladım. İnşallah devamı gelir![]()
Haftaya 2 tahmin kaçırıp başladık![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yine başlangıcı güzel yaptım. 2'de 2. Yavaş yavaş çözüyoruz süper ligi![]()
Yine 2'de 0 yaparak şaşırılmayacak bi başlangıç yaptım![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
konu gec acilmis, gafil avlandik. 2 tahmin eksik bende de![]()
2 de 1 başladık elazığ topu direkten dönmüş o girseymiş 2 de 2 olucakmış neyse yine iyi başlangıç oldu..
Bugünkü maçlar sonunda 5/3 yaptım. İlk 3 maçı doğru tahmin ettim iyi puan getirir diye düşünüyorum. Kalan 4 maçtan 2 maç daha doğru tahmin yaparsam bu hafta iyi puan alırım.
Di Canio istifa ! Yaşlandın artık unutkanlık başladı bırak bu işi !