arkadaşlar bu demodan sonra çıkan patchden beri bu hatayı alıyorum neti altüst ettim yazan her yolu denedim düzelmedi, format dahi attım ama hiç bir şekilde düzelmiyor.
![]()
arkadaşlar bu demodan sonra çıkan patchden beri bu hatayı alıyorum neti altüst ettim yazan her yolu denedim düzelmedi, format dahi attım ama hiç bir şekilde düzelmiyor.
![]()
Grafik ya da skin kullanıyor musun? Genelde onları kaldırmanı tavsiye ediyorlar. Dxdiag (directX) çalıştırıp bir sorun olup olmadığına da bak.
evet kullanıyorum şimdi onları silip bi deniycem. dxdiag ta hata vermedi. sonuctan sonra tekrar dönerim
silmeden önce bir program var nette direk o sorunu çözüyor diye onu denedim tarattım falan sonra oyunu açtım sorun başiladığından beri ilk defa bir maçı tamamladım hata almadan. bi kaç maç daha bakıcam eğer aynı hatayı alırsam grafik ve skinleri silip deniycem. bakalım nolcak bi kaç maça belli olur
Sigames moderatörleri grafik ve skinleri kaldırın diyor hata alanlara. Kullandığına göre problem orda çıkmış. Hata alırsan mutlaka kaldır.
hocam neden her hatada format atıyorsunuz hard diskinize yazık..
FMC skininde çok hata varmış.SI forumlarında yöneticiler bu konu altına genelde bunu yazıyor.Grafik dosyalarını silmeden normal FM 2013 teması ile oynanıyor oyun.Bende de aynı hata vardı şu an rahatça oynuyorum eski tema ile.
Ama yok illa FMC ile oynamak istiyorsanız oyunu tam ekran yaparak da oynayabilirsiniz.
Yardım eden yok mu arkadaşlar?
Oyun dosyalarını tekrar denetler misin steam ile
@Koraybahçe Oyunun orjinali dışında başka bir dosya yüklediniz mi? Logo , Forma özelliklede Tema(Skin)
Arkadaşlar maçtayken taktik bölümünde oyuncu tutup başka bir mevkiye sürüklerken hep bu hatayı alıyorum,benimle aynı sorunu yaşayan varmı, ya da bu hatadan kurtulmama yardım edecek birisi ?
visual c++ hatası mı ?
bende o sorunu yaşadım sorun normal oyunda classic fmc 13 skin kullanmak olduğunu söyledi arkadaşlr. aşağılara bakarsan oradan inceleye bilirsin. ama ben resgistry easy diye programla tarattım herşeyi düzeldi. full bulup tarat yada o skini kullanma
Skin ayarlamadım hiç eğer düzelmediyse dediğin gibi o programı deneyecem sağolasın
tamam bir sorun olursa sen aşağıdaki konulardan bak oralarıda oku. ama nette çözüm yok format dahi attım herşeyi denedim düzelmedi. o program sayesinde düzeldi![]()
Tamamdır GPU'yu yazılım yapınca sorun kalmadı
demek oda bir yol![]()
Microsoft+++ccc Runtıme Hatası Olan Varsa Neden Kaynaklanıyor?
Son Sürümünü kurmayı denedinizmi veya son sürümmü ?