1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası

Hybrid View

Default Hata - Run time error - pure virtual function call

arkadaşlar bu demodan sonra çıkan patchden beri bu hatayı alıyorum neti altüst ettim yazan her yolu denedim düzelmedi, format dahi attım ama hiç bir şekilde düzelmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Grafik ya da skin kullanıyor musun? Genelde onları kaldırmanı tavsiye ediyorlar. Dxdiag (directX) çalıştırıp bir sorun olup olmadığına da bak.

evet kullanıyorum şimdi onları silip bi deniycem. dxdiag ta hata vermedi. sonuctan sonra tekrar dönerim

silmeden önce bir program var nette direk o sorunu çözüyor diye onu denedim tarattım falan sonra oyunu açtım sorun başiladığından beri ilk defa bir maçı tamamladım hata almadan. bi kaç maç daha bakıcam eğer aynı hatayı alırsam grafik ve skinleri silip deniycem. bakalım nolcak bi kaç maça belli olur

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Sigames moderatörleri grafik ve skinleri kaldırın diyor hata alanlara. Kullandığına göre problem orda çıkmış. Hata alırsan mutlaka kaldır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

hocam neden her hatada format atıyorsunuz hard diskinize yazık..

Quote Originally Posted by serwan View Post
    hocam neden her hatada format atıyorsunuz hard diskinize yazık..
    her yolu denedim nette yazan hiç birisi olmadı. birileri tek çözüm format demiş o yüzden format attım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FMC skininde çok hata varmış.SI forumlarında yöneticiler bu konu altına genelde bunu yazıyor.Grafik dosyalarını silmeden normal FM 2013 teması ile oynanıyor oyun.Bende de aynı hata vardı şu an rahatça oynuyorum eski tema ile.

Ama yok illa FMC ile oynamak istiyorsanız oyunu tam ekran yaparak da oynayabilirsiniz.

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    FMC skininde çok hata varmış.SI forumlarında yöneticiler bu konu altına genelde bunu yazıyor.Grafik dosyalarını silmeden normal FM 2013 teması ile oynanıyor oyun.Bende de aynı hata vardı şu an rahatça oynuyorum eski tema ile.

Ama yok illa FMC ile oynamak istiyorsanız oyunu tam ekran yaparak da oynayabilirsiniz.
    registry easy diye bir program buldum tarattım temizllettim şuan çalışıyor, ama tekrar olursa sorun orjinal temayla yada fmc ile full ekranı deniycem. ama sonunda sorunun kaynağını bulmuş olduk sağolun

10. Exclamation Hata veriyor, yardımm!!

Fenerbahçe ile yaptığım kariyerde Galatasaray ile oynadığım süper kupa maçında hiç bir seçeneğe tıklamaya bağlı olmadan bu 2 hatayı veriyor lütfen yardım edin.

11. Default

Yardım eden yok mu arkadaşlar?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Oyun dosyalarını tekrar denetler misin steam ile

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

@Koraybahçe Oyunun orjinali dışında başka bir dosya yüklediniz mi? Logo , Forma özelliklede Tema(Skin)

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Default Runtime Error..Yardım Lütfen

Arkadaşlar maçtayken taktik bölümünde oyuncu tutup başka bir mevkiye sürüklerken hep bu hatayı alıyorum,benimle aynı sorunu yaşayan varmı, ya da bu hatadan kurtulmama yardım edecek birisi ?

visual c++ hatası mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by balgat80 View Post
    visual c++ hatası mı ?
    aynen,bir forumda tercihler GPU'yu yazılım olarak değiştirince düzeldiğini söylemişler yazılım yaptım öyle denedim atmadı belki düzelmiştir emin olunca konuya yazacağım

bende o sorunu yaşadım sorun normal oyunda classic fmc 13 skin kullanmak olduğunu söyledi arkadaşlr. aşağılara bakarsan oradan inceleye bilirsin. ama ben resgistry easy diye programla tarattım herşeyi düzeldi. full bulup tarat yada o skini kullanma

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Skin ayarlamadım hiç eğer düzelmediyse dediğin gibi o programı deneyecem sağolasın

tamam bir sorun olursa sen aşağıdaki konulardan bak oralarıda oku. ama nette çözüm yok format dahi attım herşeyi denedim düzelmedi. o program sayesinde düzeldi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Tamamdır GPU'yu yazılım yapınca sorun kalmadı

demek oda bir yol

Default Microsoft Ccc Runtime

Microsoft+++ccc Runtıme Hatası Olan Varsa Neden Kaynaklanıyor?

Son Sürümünü kurmayı denedinizmi veya son sürümmü ?

Mesaj Yetkileri