Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 453 sonuç

Konu: Kırmızı Kara Burası Ankara | Gençlerbirliği SK

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Teşekkür ederim iyi oyuncuymuş ama Gladbach,Mallorca,Werder peşinde bize yar etmezler galiba Yine de şansımızı denemek lazım

Bide Atletico Miniero'daki Filipe Soutto dediğin sanırım değilse senin dediğin çıkmadı ama buda iyi
    Aynen dostum o adam.

Bende Fener'e alırken, Real teklif yapmıştı ama bana geldi.Bir dene derim

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam Atabey Çiçek geçen sezon hiç kadroya girebildi mi? Profilinde gelişme olduysa SS'ini alabilir miyim? Başarılar

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Aynen dostum o adam.

Bende Fener'e alırken, Real teklif yapmıştı ama bana geldi.Bir dene derim

17 milyon istediler Zaten 2-3 aylık bir sakatlığı varmış parayı bastırsakta alamayız

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Bressan'ı alabiliyosan al ben Fm 2012'de Eskişehirspora alabilmiştim bilmiyorum gelir mi ama gelirse mükemmel futbolcu

Kendisi Lyon için ter döküyor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

17 milyon istediler Zaten 2-3 aylık bir sakatlığı varmış parayı bastırsakta alamayız
    Öh diyorum, ne yapmışlar onlar öyle

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Simao isimli Mozambik'li bir oyuncu var, Çin Liginde oynuyor. Orduspor kariyerimde aldım, 2. sezondayım. 4-1-2-2-1 oynuyorum. ''Defansif Ortasaha'' olarak çok iyi işler yapıyor. € 2.5-3MN gibi bir bedele takımına katabiliyorsun.

Başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Hocam Atabey Çiçek geçen sezon hiç kadroya girebildi mi? Profilinde gelişme olduysa SS'ini alabilir miyim? Başarılar

6 maç ilk 11 9 maç sonradan olmak üzere 15 maçta forma giydi 4 gol attı iyi bir gelişim de göstermişti ama 6 hafta sakatlandı geri eski haline döndü bu sene Kayseri Erciyesspor'a kiraladım.

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
    Simao isimli Mozambik'li bir oyuncu var, Çin Liginde oynuyor. Orduspor kariyerimde aldım, 2. sezondayım. 4-1-2-2-1 oynuyorum. ''Defansif Ortasaha'' olarak çok iyi işler yapıyor. € 2.5-3MN gibi bir bedele takımına katabiliyorsun.

Başarılar dilerim.

Teşekkür ederim kendisi şu an boşta ve iyi bir oyuncu ama ben hücumda iyi işler başaracak bunun yanında defansif olarak sırıtmayacak bir oyuncu arıyorum Simao gibi defansif olarak mükemmel ofansta vasat bir adam değil.

İşte ben bu adamı arıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

6 maç ilk 11 9 maç sonradan olmak üzere 15 maçta forma giydi 4 gol attı iyi bir gelişim de göstermişti ama 6 hafta sakatlandı geri eski haline döndü bu sene Kayseri Erciyesspor'a kiraladım.

Neredeyse tüm özellikleri birer puan artmış, kararlar ve soğukkanlılığı bu şekilde artmaya devam ederse ve tabi ki fiziksel olarak da güçlenirse 2 sezon sonra banko ilk 11 oynar bence. Teşekkürler

Exclamation

Fer'i ne yapmışlar öyle ya...

Transfer Haberleri

Willian Sotto

Para çok ya yönetim bana sormadan aldı bu arkadaşı bizde geldiği gibi kayseri Erciyes'e kiralık gönderdik

Mehmet Kara

Bizde para çıkışsın diye adam satalım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Necati ateş transferi cok iyi olmuş ...

Juninho

Vee uzun uğraşlar sonucu Gençlerbirliği orta saha transferini sonuçlandırıyor.Juninho Botafogo'dan 6.000.000 Euro bonservis bedeliyle alındı.Tuzlu oldu ama inşallah paranın hakkını verir.

Adam geldiği gün 7 hafta sakatlandı

arkadaşlar allah aşkına ya bu paralar çok fazla.6 milyonluk bir adam değil bu.ya da şöyle de söyleyebiliriz 2-3 e bundan daha iyisini de alırdın veya iyi bir gözlemci kadrosuyla ve senin çabalarınla serbest bir oyuncu da bulabilirdin.senelerdir fmde league 1 league 2 takımları alarak mücadele ettiğim için cimrinin teki çıktım ama iyi de manager oldum az parayla iyi iş diyorsan takip et her neyse şaka bir yana daha iyi oyuncular alırdın o paraya çok para harcamışsın nacizane görüşüm bu.

Hazırlık Maçları

Çok iyi bir hazırlık süreci geçirdik.Tek mağlubiyetimizi Anderlecht karşısında aldık ve lige hazır bir görüntü sergiledik.Geçen senenin izleri kapatılmış yeni bir sayfa açılmış gibi bir izlenim vardı takımda.

Transferlere Genel Bakış

Transfer dönemi bizim için çok hareketli ve olumlu geçti.Kafamdaki taktiğe uygun oyuncularla anlaşma sağladık bunun yanında gelecek için yararlı olabileceğine inandığımız bir kaç oyuncuyu da kadromuza kattık.Gidenlerden ise iyi bir gelir elde ettik.

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    arkadaşlar allah aşkına ya bu paralar çok fazla.6 milyonluk bir adam değil bu.ya da şöyle de söyleyebiliriz 2-3 e bundan daha iyisini de alırdın veya iyi bir gözlemci kadrosuyla ve senin çabalarınla serbest bir oyuncu da bulabilirdin.senelerdir fmde league 1 league 2 takımları alarak mücadele ettiğim için cimrinin teki çıktım ama iyi de manager oldum az parayla iyi iş diyorsan takip et her neyse şaka bir yana daha iyi oyuncular alırdın o paraya çok para harcamışsın nacizane görüşüm bu.

Haklısın ama tüm transferlere bakarsak fazla para verdiğim bence bir Juninho iki Necati oldu.Diğer oyuncuları çok uygun fiyatlara aldık ama Juninho istediğim türdeki en iyi profile sahip en ucuz oyuncuydu.Haklısın biraz fazla oldu ama zaten görüldüğü gibi 4.400.000 Euro değeri var biraz iyi performans gösterirse satarken zarar etmeyiz diye düşünüyorum.

Haklısın ama tüm transferlere bakarsak fazla para verdiğim bence bir Juninho iki Necati oldu.Diğer oyuncuları çok uygun fiyatlara aldık ama Juninho istediğim türdeki en iyi profile sahip en ucuz oyuncuydu.Haklısın biraz fazla oldu ama zaten görüldüğü gibi 4.400.000 Euro değeri var biraz iyi performans gösterirse satarken zarar etmeyiz diye düşünüyorum.
    diğer transferler konusunda başarılısın gerçekten.benim transfer ölçülerime benzer şekilde oyuncular almışsın.çıtayı biraz daha yükseltmelisin ama 4 büyükleri geçmek için.ayrıca necati konusunda katılmıyorum sana.bence pahalı değil.necati verimli oynayacaktır hakkını verecektir o paranın ama brezilyalı oyunculara çok sıcak bakmıyorum ben.takıma ya da taktiğe alışamazlarsa bir türlü verim vermiyorlar.ayrıca aldığın oyuncuya o parayı vererek çok yazık etmişsin bence.ortalama üstü bir oyuncu kiralar devre arasına kadar derin bir araştırmayla iyi bir oyuncuyu alabilirdin.

diğer transferler konusunda başarılısın gerçekten.benim transfer ölçülerime benzer şekilde oyuncular almışsın.çıtayı biraz daha yükseltmelisin ama 4 büyükleri geçmek için.ayrıca necati konusunda katılmıyorum sana.bence pahalı değil.necati verimli oynayacaktır hakkını verecektir o paranın ama brezilyalı oyunculara çok sıcak bakmıyorum ben.takıma ya da taktiğe alışamazlarsa bir türlü verim vermiyorlar.ayrıca aldığın oyuncuya o parayı vererek çok yazık etmişsin bence.ortalama üstü bir oyuncu kiralar devre arasına kadar derin bir araştırmayla iyi bir oyuncuyu alabilirdin.

Ah işte öyle bir oyuncu bulabilseydim dediğini yapacaktım sağ bek ve kanatlarda olduğu gibi ama yoktu.Trabzon'dan Adrian'ı alıyordum 1.7 milyona O'da maaş konusunda sıkıntı çıkardı 1.5 milyon isteyince iptal oldu.Yani biraz zorunluluktan 6 milyon gibi bir para verdik Juninho'ya.İnşallah utandırmaz bizi ne diyeyim

Ah işte öyle bir oyuncu bulabilseydim dediğini yapacaktım sağ bek ve kanatlarda olduğu gibi ama yoktu.Trabzon'dan Adrian'ı alıyordum 1.7 milyona O'da maaş konusunda sıkıntı çıkardı 1.5 milyon isteyince iptal oldu.Yani biraz zorunluluktan 6 milyon gibi bir para verdik Juninho'ya.İnşallah utandırmaz bizi ne diyeyim
    aslında başkalarından oyuncu tavsiyelerine çok sıcak bakmıyorum sürekli kendim araştırıp oyuncular bulan bir tarzım var.ama geniş bir oyuncu bilgim var başkalarına oyuncu tavsiyesi konusunda açığım daha önce irtibat kursaydık.alan judge diye bir oyuncum var.ofansif orta saha oynuyor.benim kariyerde de görebilirsin.sözleşmesi de bitiyordu bu yıl ama kaçırdın sanırım.bir league 1 oyuncusu ama 23 yaşında,gelişime açık,uzaktan şutları iyi,ve maliyeti çok az inan sana süper ligde bu sene 8 gol 10 asist katkı verebilrdi en az.

aslında başkalarından oyuncu tavsiyelerine çok sıcak bakmıyorum sürekli kendim araştırıp oyuncular bulan bir tarzım var.ama geniş bir oyuncu bilgim var başkalarına oyuncu tavsiyesi konusunda açığım daha önce irtibat kursaydık.alan judge diye bir oyuncum var.ofansif orta saha oynuyor.benim kariyerde de görebilirsin.sözleşmesi de bitiyordu bu yıl ama kaçırdın sanırım.bir league 1 oyuncusu ama 23 yaşında,gelişime açık,uzaktan şutları iyi,ve maliyeti çok az inan sana süper ligde bu sene 8 gol 10 asist katkı verebilrdi en az.

Judge oyunun başında WBA'ya gitmiş.

Judge oyunun başında WBA'ya gitmiş.
    kapmış wba bak...

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=9O1ETfCKjmA"]Kırmızı Kara Burası Ankara[/YOUTUBE]

Spor-Toto Süper Lig Başlıyor

STSL 1.Hafta

İstanbul B.B. 3-5 Gençlerbirliği

Maçın başında 2-0 öne geçmemiz rağmen 3-2 mağlup duruma düştük ama takım maçı bırakmadı ve kazanmasını bildi.Maçın ilk 11'inde 7 yeni oyuncu olduğunu göz önüne alırsak deplasmanda güçlü rakibimize karşı aldığımız bu sonuç çok sevindirdi bizi.Alışma sürecini atlattığımızda daha iyi olacağız inşallah.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

İyi transferler yapmışsın , inşallah geçen seneki performansı ortaya koymaz takımın.Şimdi ben henüz 1.sezonda olduğum için bedava dediğim topçular senin zamanında takım bulmuş olabilirler ama ben yine de söyliyim sana lazım olur belkihem de bonservisli topçuar da yazacağım.

vanden borre , spas delev beleş,
    luis ibanez - sol bek,sebastian boenisch sol bek,tom boere of.or.saha-hannes van der bruggen orta saha (hem ofansif hem defansif hem normal)
    bunlar da bonservisli ama çok fazla değil.

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    İyi transferler yapmışsın , inşallah geçen seneki performansı ortaya koymaz takımın.Şimdi ben henüz 1.sezonda olduğum için bedava dediğim topçular senin zamanında takım bulmuş olabilirler ama ben yine de söyliyim sana lazım olur belkihem de bonservisli topçuar da yazacağım.

vanden borre , spas delev beleş,
    luis ibanez - sol bek,sebastian boenisch sol bek,tom boere of.or.saha-hannes van der bruggen orta saha (hem ofansif hem defansif hem normal)
    bunlar da bonservisli ama çok fazla değil.

Transferi kapattık ama yine de teşekkür ederim

STSL 2.Hafta

Gençlerbirliği 3-2 Karabükspor

Chramosta ve Emre lige muhteşem bir başlangıç yaptılar.Çok gol yesekte bu goller duran top ve karambollerden geliyor.Şimdilik iyi gidiyoruz bu performansımızı sürdürürsek Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kaleci antreneörlerinin profilini paylaşabilirmisin ?

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Emre güralı nerede oynatıyorsun kardeş?(isim neydi bu arada ünal benimki)

Emre Güral, gerçekten de Süper Ligde her takımda oynayabilecek kapasitede yapılmış.
    Çok memnunum. Başarılar bu arada. Yabancı konusu ilerleyen yıllarda sıkıntı yaratacak.
    Önlem almanız lazım

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by PisiPC View Post
    Emre Güral, gerçekten de Süper Ligde her takımda oynayabilecek kapasitede yapılmış.
    Çok memnunum. Başarılar bu arada. Yabancı konusu ilerleyen yıllarda sıkıntı yaratacak.
    Önlem almanız lazım
    peki sen nerede oynatıyorsun emreyi hamşerim

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    peki sen nerede oynatıyorsun emreyi hamşerim
    Senin konuya da yazdım. Ben daha çok -ilginç ama- santraforda kullandım. Gayet memnunum.
    Sol ve sağ açıkta da verimli oynuyor.

Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri