Açıkçası takımın oynadığı futboldan memnun değilim,top bizdeyken çok pas yapıyoruz,gereğinden fazla yapıyoruz...Bilmiyorum nasıl oluyor ama ceza sahasının önünde bi sağ bi sol barça gibi pas yapıyorum ama netice yok ve futbol netice oyunu...Darwin gol yükünü çekiyor,sakatlık olursa ne yaparım bilemiyorum.Geri kalan 4 forveti topla bir tane darwin etmiyor.Sağ açık mevkiinde spas delev den istediğim performansı alamadım o bölgede rotasyona devam edeceğim.Defansın ortasına da çözüm bulamadım,en kötü bedavaya silvestreyi ya da mensahı alacağım çünkü hiç güven vermiyor bana o bölge.Meksika ligini taradım yok,arjantin ve brezilyayı tarayacağım bakalım olursa ordan olur yoksa dediğim gibi 2 sinden birini alacağım.Enzo Andia diye bir topçu buldum 19 yaşında çok iyiydi ama vermediler...Profili paylaşırım tekrar oyuna girdiğimde.Büyük soru işaretleriyle giriyorum lige.Ve en kötüsü UEFA da ANJİ rakip oldu.3 tane kötü takım varken 4.takım olan anji çıktı ve moralimi bir hayli bozdu...Bakalım hayırlısı.