Burak konusuna bende girmek isterim.Heleki geçen yılki söylemlerden sonra ilk baktığım profillerden oldu.

Geçen sezon son gncellemede Burak'ın bitiricilik vs özellikerlinde bazı takımdaşlarım arttırım istemişti ama Burak Yılmaz'ın gayet iyi yansıltıdığı söylendi ve bende buna katılıyorum 58 gol attırdım bu adama ben bir sezonda.

Ancak geçen yıldan bu zaman kadar Burak'ta değişen hiçbirşey olmamasına rağmen bakıyorum yükselmeler olmuş.Bunlarda geçen yıl değişmesi istenilen şeyler.Bizim görmediğimiz ne değişti Burak2ta onu merak ediyorum.Ama muhakak GS3ye gelmesinin bu değişimlerde BÜYÜK bir etkisi vardır.

Burak bitirici bir adam değil o rakam fazla.İlk dokunuşa o değer abartı olmuş.Attığı gollere bakarsak bunu rahatlıkla anlarız.3 yıldır topa plase vurmaktan başka bir gol vuruşu olmadı.Burak bi topu indirdiğinde 5 metre önüne atıyor sonra topun peşine koşuyor yakınında adam da olsa bunu çoğu zaman böyle yapıyor.Yaratıcılıkta artmış ama neye istinaden onuda merak ettim Burak oyun için ne yaratıcılıklar yaptıda buna kaanat getirdiniz merak etmedim değil.

Bazı şeyleri kesin çizgilerle savunup birkaç ay sonra o savunduklarınızdan vazgeçmeniz yanlış olmuş.