Quote Originally Posted by Mete07 View Post
Kweuke biraz zor o takımlar arasından eskisehiri secmesi ilginc olur , Necati takımın en önemli oyuncusu bence Alper ile birlikte bu 2sinin performansı cok onemli Kweuke gelmezse , Belçika ve ya Hollanda liglerinde araştırma yapmanı öneririm bizim ligimizde sezonluk 12-17 civarı gol atabilicek daha ucuz adamlar bulabilirsin
Alper zaten takımın orta sahadaki dinamosu olacak 2012'den beri gittiğim her takıma mutlaka aldım ve beni hiç yanıltmadı orta sahada selçuk şahin gelirse pele'yi kesin satmayı düşünüyorum orta sahada oynatabileceğim çok oyuncu var oradan para kaynağı sağlayıp forvet almaya çalışacağız ...

Son olarak şöyle bir not düşeyim yapacağımız bütün transferler Avrupa 'da oynamış oyuncular olacak güney amerika'dan istisna bir durum olmadığı sürece transfer yapmayacağız... Araştırdığım ülkeler Çek Cumhuriyeti , Avusturya , belçika , isviçre , ukrayna , norveç

çek cumhuriyetinden yanlızca işe yarar kweuke 'yi bulduk oda ben olsam bende gelmem açıkçası

çek cumhuriyeti bitti...hedeflere ulaşmak için ince eleyip sık dokuyoruz hata yapma şansımız yok...