-
Fernandes Türkiye liginde izlemekten en keyif aldığım oyuncu.Teknik özellikleri iyi yansıtılmış ama mental açıdan kötü bir profil çizilmiş bana göre..
Determination +1 hatta +2, maçtan kopan bir oyuncu değil fernandes kafasına taktı mı tek başına da olsa yanındakiler uyum sağlayamayasa da maçı kazandırmak için elinden geleni yapıyor.
Teamwork yine bu sene ki oyunu ile ön plana çıktı +2 puanlık bir ilave olması gerekir benim görüşüm.
Decisions da gayet 14 olabilir ligde o sınıfta en iyi adamdan bahsediyoruz ki çok yerinde tercihler yapıyor takım arkadaşları ona uyum sağlayabilecek kalibrede olsa belki daha da skora katkısı tercihler olacak bunlar.
Son olarak bence ya ambition kesinlikle düşmeli 8 9 seviyelerine yada loyalty +8 +10 puan yükseltilmeli.
Bu profilde fernandes beşiktaş da kalmayı isteyecek bir oyuncu değil başarısızlık ve rep kaybı halinde.
oysa gerçekteki fernandes hiç sorun çıkarmadı beşiktaş o kadar karanlığa ve belirsizliğe gömülmüş olmasına rağmen ben gidiyorum benim burada ne işim var demedi.kaldı takımı daha da sahiplendi hatta.
ama oyunda ki bu profil tam tersi havada bir fernandes çıkarabilir.
Mesaj Yetkileri