1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: FM 2013 Çıkış Günü Yamaları Ve 13.3.0 Ek Yaması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beta'nın üstüne tam sürümü yükledim.Eğer oyuncu özellikleri filan değiştiyse tam sürümde bu kayıtlı oyunuma etki eder mi? Ayrıca bu dosyalarda gözden kaçmış oyuncu özellikleri derken nedir bu özellikler oyuncunun profilinde yapılan güncellemeler bu dosyalarla mı değişiyor? Ona göre yeni oyun başlatıcam.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Beta'nın üstüne tam sürümü yükledim.Eğer oyuncu özellikleri filan değiştiyse tam sürümde bu kayıtlı oyunuma etki eder mi? Ayrıca bu dosyalarda gözden kaçmış oyuncu özellikleri derken nedir bu özellikler oyuncunun profilinde yapılan güncellemeler bu dosyalarla mı değişiyor? Ona göre yeni oyun başlatıcam.
    Kayıtlı dosyaya etki etmez yeni oyun açman lazım mesela Fernandes'in takım oyunu 14 topsuz alan 14 kararlılık 13 oldu felan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tesekkurler yama icin yalniz simdi ben 13.3te oynarken o bastaki 3 dosyayi silip son eklediginiz iki dosyayi mi kuracagim yalnizca? Yoksa hepsini birden 13.3un dosyasina mi atacagim?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Tesekkurler yama icin yalniz simdi ben 13.3te oynarken o bastaki 3 dosyayi silip son eklediginiz iki dosyayi mi kuracagim yalnizca? Yoksa hepsini birden 13.3un dosyasina mi atacagim?
    Ilk 3 dosyaya ihtiyac yok. Sadece 13.3.0 icin olan 2 dosya yeterli.

Mesaj Yetkileri