2012 yılının sonuna geldim. Yavaş yavaş gidiyoruz. Hem yeni oyuna alışma evresi filan derken yinede bir şeyler yapmaya çalıştık. 1. sezon hedeflerimin arasında şampiyonlar ligi üst turu veya 3. olup Avrupa UEFA ligine gitmek vardı. Üst turun direğinden döndük son Manchester United maçı ile. Gerçekten o maçtan çok büyük zevk aldım. Oyunun güzelliğide burada. Avrupa liginde açıkcası biraz daha benden kadro ve güç bakımından düşük seviyede takımlar bekliyordum. Ama sandığım gibi olmadı. Eşleşmelerde Rus temsilcisi CSKA Moskova geldi.
![]()
CSKA Moskova'yı elememiz halinde Celtic - Lazio galibi ile karşılaşacağız. Gönül tabiki tur atlayıp rakibimizinde Celtic olmasını istiyor.
Ligde ise durum istediğim gibi gitmedi. Ummadığım karşılaşmalarda ummadığım puan kayıpları yaşadım. Defansif anlamda yaşadığım sıkıntılar hala devam etmekte. Kesinlikle takviye yapacağım. Özellikle bir sol bek arıyorum yabancı kontenjanının birini sol beke harcayacağım. Agresif oynatmama rağmen takımımı kırmızı karttan başım çok yandı ek olarak penaltılarda can sıktı. Selçuk İnan bile ceza sahası içinde oyuncu düşürüp penaltı yaptırıyordu.
Ligde şuanlık durum bu. Fark rahat kapanır ama sezon sonuna kadar iyi bir kapışma olacak gibi.
Türkiye Kupasında ise ilk tur Fethiyespor ile karşılaştık. Rotasyon yaptım. Oynamayan bir çok oyuncuyu oynattım zar zor 1-0 ile geçtik. 2. maç Altay ile karşılaştık. Altay kaleme 1 şut çekebilmişti ben ise 40 şut. Tabi Şutun filan önemi yok o kadar şuta rağmen 2-0 ile geçtik o maçıda. Türkiye kupası gruplarımızda şöyle.
Zor bir grup oldu.
Ekleme yapayım antreman tesislerimi ve gençlik altyapısı tesislerini yeniliyoruz yönetime bildiri verdim. Antreman tesisleri 2 milyon euro civarında gençlik altyapısı 11 milyon euro civarında