1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Rodrigo | 21

Hybrid View

Büyük ihtimal FM'nin şişirdiği adamlardan biri daha Oyun içinde büyük ihtimal harika bir forvettir, bir ara denemek gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Dave S Mustaine View Post
    Büyük ihtimal FM'nin şişirdiği adamlardan biri daha Oyun içinde büyük ihtimal harika bir forvettir, bir ara denemek gerek.

Şişirildiğini sanmıyorum Benfica maçlarını ara sıra takip ettiğimde göze çarpan bir futbolcu. Özellikle top sürme konusunda çok iyi.

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Şişirildiğini sanmıyorum Benfica maçlarını ara sıra takip ettiğimde göze çarpan bir futbolcu. Özellikle top sürme konusunda çok iyi.
    Ben de bir iki maç izledim ama bu profilin hakettiği değeri vermemişti açıkçası Belki normalde çok iyi bir oyuncu olabilir tabi bilemem.

Quote Originally Posted by Dave S Mustaine View Post

rodrigo en son 19 yas altı dunya kupasında sampiyonluk yasadı ve yanılmıyorsam turnuva da gol kralı oldu.Benfica gibi yetenek avcısı cakal takım gıdım rodrigo yu real madrid den 4-5 mılyon euro gıbı bır fıyata transfer ettı onumuzde kı senelerde adını ınanın sıkca duyacagımız genc bır yetenek...

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    rodrigo en son 19 yas altı dunya kupasında sampiyonluk yasadı ve yanılmıyorsam turnuva da gol kralı oldu.Benfica gibi yetenek avcısı cakal takım gıdım rodrigo yu real madrid den 4-5 mılyon euro gıbı bır fıyata transfer ettı onumuzde kı senelerde adını ınanın sıkca duyacagımız genc bır yetenek...
    Ben ona bişey demiyorum zaten, ileride çok iyi bi oyuncu olabilir tabi ama bu profil 25 yaşlarında avrupanın üst düzey forvetlerinde anca oluyo. 21 yaşında böyle bi profilinin olması fazlasıyla şaşırttı beni. Tabi ca ve pa ya bakmadan bişey söylemek doğru olmaz ama bu senenin en can yakıcak forvetlerinden olacağı kesin. Şişirdiği derken tamamen tüm özellikleri şişirilmiş anlamında değil, bu yaşta bu özelliklerin şişirme olabileceğini söylemek istemiştim.

Mesaj Yetkileri